rafalekx Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 U mnie pada non stop cały dzień, momentami nie widać nic co się dzieje po drugiej stronie ulicy
sancho80 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 na jankach jest fun...po 22 parking pusty, duzo miejsca i malo slupow..testowalem juz w sobote i milo sie smiga...tylko trzeba gdzie niegdzie uwazac na wozki bo stoja czasem na srodku parkingu... ktos dzisiaj optuje?
puertoss Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 jak to na co....?! do jazdy :naughty:
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 A ja linke od ręcznego chyba zerwałem podczas wyjeżdzania z parkingu, zaspa na wysokosć prawie tylnych lamp bez odsniezania pokonana śniegu u mnie tyle ile zapowiadali, póki inwalidzi(ośki wszelkie maści ) na trasie nie ma jazdy :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 A ja linke od ręcznego chyba zerwałem podczas wyjeżdzania z parkingu, zaspa na wysokosć prawie tylnych lamp bez odsniezania pokonana śniegu u mnie tyle ile zapowiadali, póki inwalidzi(ośki wszelkie maści ) na trasie nie ma jazdy :gwizdanie: co ty tam wiesz, dzisiaj golfem pokonałem pole, na którym zalegał śnieg na wysokość jakieś pół metra - FWD Rulezz nawet po zatrzymaniu się nie miałem problemu z ruszeniem
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 A ja linke od ręcznego chyba zerwałem podczas wyjeżdzania z parkingu, zaspa na wysokosć prawie tylnych lamp bez odsniezania pokonana śniegu u mnie tyle ile zapowiadali, póki inwalidzi(ośki wszelkie maści ) na trasie nie ma jazdy :gwizdanie: ty z tym inwalidą uważaj
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 A ja linke od ręcznego chyba zerwałem podczas wyjeżdzania z parkingu, zaspa na wysokosć prawie tylnych lamp bez odsniezania pokonana śniegu u mnie tyle ile zapowiadali, póki inwalidzi(ośki wszelkie maści ) na trasie nie ma jazdy :gwizdanie: ty z tym inwalidą uważaj
Gracjan Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 A ja linke od ręcznego chyba zerwałem podczas wyjeżdzania z parkingu, zaspa na wysokosć prawie tylnych lamp bez odsniezania pokonana śniegu u mnie tyle ile zapowiadali, póki inwalidzi(ośki wszelkie maści ) na trasie nie ma jazdy :gwizdanie: co ty tam wiesz, dzisiaj golfem pokonałem pole, na którym zalegał śnieg na wysokość jakieś pół metra - FWD Rulezz nawet po zatrzymaniu się nie miałem problemu z ruszeniem Z rozpędu to się tak da zrobić
michu93 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 A ja linke od ręcznego chyba zerwałem podczas wyjeżdzania z parkingu, zaspa na wysokosć prawie tylnych lamp bez odsniezania pokonana śniegu u mnie tyle ile zapowiadali, póki inwalidzi(ośki wszelkie maści ) na trasie nie ma jazdy :gwizdanie: co ty tam wiesz, dzisiaj golfem pokonałem pole, na którym zalegał śnieg na wysokość jakieś pół metra - FWD Rulezz nawet po zatrzymaniu się nie miałem problemu z ruszeniem Z rozpędu to się tak da zrobić napisałem przecież, że ze startem z tego miejsca też nie miałem problemu
Armi Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Jeździć trzeba umieć, a jak kierowca p... to quattro nie pomoże
polkr Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Jeździć trzeba umieć, a jak kierowca p... to quattro nie pomoże dokladnie...jutro zakladam zimowki, jakos nie bardzo sie jeszcze nauczylem hamowania w takich warunkach (aa i poleglem na podjezdzie pod domem, pod gorke, brama sie otworzyla tylko lekko wiecej niz pol i musialem wjechac wolniutko..mozna bylo wysiasc i zobaczyc jak sie kreca cztery kolka )
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Wszystko pięknie ładnie, chciałem już jechać.... Ale nie mogę ruszyć z zaspy I jest mega wielki korek koło mnie i odechciało mi się jeździenia na dzisiaj zaspy
Dev Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 uuuuuuuuuuuuu ............ dojeba......ło u Was sniegu :kox: :kox: :kox: na Wybrzezu na razie spokój :> :> :> :> :>
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 uuuuuuuuuuuuu ............ dojeba......ło u Was sniegu :kox: :kox: :kox: na Wybrzezu na razie spokój :> :> :> :> :> stolica:)
GILI Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 na Wybrzezu na razie spokój :> :> :> :> :> ...na Kaszubach pada,wieje i ogólnie nieprzyjemnie....
michu93 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Wszystko pięknie ładnie, chciałem już jechać.... Ale nie mogę ruszyć z zaspy I jest mega wielki korek koło mnie i odechciało mi się jeździenia na dzisiaj zaspy ale co trzeba dodać, to to, że ten śnieg nie jest mokry, więc jest lekki, także wyjechanie z takiego czegoś to sprawia specjalnie duzo problemow
Dev Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 zaczyna wiac.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: śniegu z nieba jak na lekarstwo :no:
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Wszystko pięknie ładnie, chciałem już jechać.... Ale nie mogę ruszyć z zaspy I jest mega wielki korek koło mnie i odechciało mi się jeździenia na dzisiaj zaspy ale co trzeba dodać, to to, że ten śnieg nie jest mokry, więc jest lekki, także wyjechanie z takiego czegoś to sprawia specjalnie duzo problemow 'może jakieś tam byle Q by sie zmęczyło ale 1/2 Q idzie jak burza bo po pierwsze to operator a nie sprzęt się liczy :tongue4:
grzes1150 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Był test napędów i opon a teraz nadchodzi wyzwanie dla akumulatorów :gwizdanie: W tym tygodniu może być -20
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Był test napędów i opon a teraz nadchodzi wyzwanie dla akumulatorów :gwizdanie: W tym tygodniu może być -20 dlatego od 2 miesięcy kupuję nowy :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi