mech15 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 U mnie drogi gminne i powiatowe w tym roku nie potrzepane ani solą ani innym syfem Lubię to Opony niby chinole ale na śniegu i błocie dają radę za***iście. na Podpromie zaglądnij - wyślizgane ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 U mnie drogi gminne i powiatowe w tym roku nie potrzepane ani solą ani innym syfem Lubię to Opony niby chinole ale na śniegu i błocie dają radę za***iście. na Podpromie zaglądnij - wyślizgane ładnie Wolę jak jest warstwa białego puchu albo zwykły gładki asfalt po deszczu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 a mnie denerwuje wyciaganie przodu trzeba by wrzucić kawałek szyny na prżód i dociazyć Było kupić V6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 a mnie denerwuje wyciaganie przodu trzeba by wrzucić kawałek szyny na prżód i dociazyć chyba na odwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Albo stabilizator większy np.RS4 Ja mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 a mnie denerwuje wyciaganie przodu trzeba by wrzucić kawałek szyny na prżód i dociazyć chyba na odwrot dokładnie nie dociążasz masą dodatkową a wykorzystując masę auta. auto wyjeżda bo nie ma przyczepności na przedniej osi, istota to przyczepnośc zapewnić, dohamowaniem, odjęciem mniej lub bardziej gwałtownym. każde auto wyjedzie przodem, bez znaczenia czy fwd rwd czy awd, to czysta fizyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeWawa Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ale jedne maja skłonność do podsterowności ( FWD) a inne do nadsterowności (RWD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 A w V6 szczególnie przód wylata.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeWawa Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 A w V6 szczególnie przód wylata.... Tu sie zgadzam , nie tylko na sniegu . Ps Zna ktos miejscówke w W-wie gdzie mozna polatac bokiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zna ktos miejscówke w W-wie gdzie mozna polatac bokiem ? W zeszłym roku latałem pod M1 na parkingu(dokładnie przy Leroy Merlin.Wieczorami było kilka autek i można było poszaleć.Nie wiem jak teraz,nie sprawdzałem jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ale jedne maja skłonność do podsterowności ( FWD) a inne do nadsterowności (RWD) ta skłonność wynika z rodzaju napędzanej osi, klasyczna podsterowność z fizyki bez względu na to czy to fwd awd czy rwd jeśli nie zapewnisz przyczepności wyjedziesz przodem. Nadsterowność nie pojawi się w pierwszej fazie zakrętu (pomijam wymuszenie) tylko w drugiej. Dlatego jak tak samo wyjedziesz przodem bmw jak i vw jak przedobrzysz i nie dociążysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 A w V6 szczególnie przód wylata.... O V8 w S6 C5 nie wspomne. Załamany byłem po pierwszych zabawach jak beznadziejnie cięzki jest ten przod i jak słąbo wykonany jest rozkład masy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 zawsze mozna wrzucic do bagaznika kilka pokryw z kanalizy :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 kiedyś do polonezów wrzucało się płytki chodnikowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeWawa Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Chetnie skocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beneq Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Rozkład masy zawsze był zmorą Audi, wszystko przez przednio-napedowy rodowód. Dopiero w nowej A6 zaczeli coś z tym robić min przez przesuniecie przedniej ośi do przodu i przeniesieniu aku do tylniej cześci nadwozia - co konkurencja stosowała już lata świetlne temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeWawa Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 o takie cos (plac znaczy) by sie przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 o takie cos (plac znaczy) by sie przydało Latanie po takim wolnym placu to żadna zabawa zabawa to jest na ulicach albo jak pod centrum handlowym jest więcej niż jeden parking to wtedy można polatać po uliczkach, które łączą parkingi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeWawa Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Kolega ma pewnie umiejętności na poziomie Blocka - ja natomiast chciałbym pouczyć sie jazdu q w poslizgu bez dodatkowych atracjii tyou lampy czy krawężniki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Kolega ma pewnie umiejętności na poziomie Blocka - ja natomiast chciałbym pouczyć sie jazdu q w poslizgu bez dodatkowych atracjii tyou lampy czy krawężniki :> to albo plac albo rondo póżno póżno w nocy- ale i tak najlepsza jest długa szeroka prosta i gaz w podłogę jak dupsko lata z lewej na prawą i spowrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi