witek1234 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autko zacne mody na plus już niedługo i ja będę coś modził
black dragon 5 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Fajna 4. A jak po programie jesteś zadowolony. I jak z zużyciem paliwa. Gratki Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
wrzosu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2016 jakś aktualizacja na dole pierwszego postu Fajna 4. A jak po programie jesteś zadowolony. I jak z zużyciem paliwa.GratkiWysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka o programie już zapomniałem:D zużycia jako tako w ogóle nie obserwuję, nie liczyłem nigdy i też nie zaobserwowałem częstszego tanku-tanku po sofcie.
Kooga Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 No w końcu jakieś fotki, lift wygląda w tym kolorze wrzucaj fotki wnętrza
wrzosu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2016 No w końcu jakieś fotki, lift wygląda w tym kolorze wrzucaj fotki wnętrza będę miał przedni zderzak do sprzedania skusisz się?
amaradaar Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 No wlasnie daj fotki jak ten sifit wyszedl
krystian3769 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 SLINE COMPETITION PLUS Się szykuje ?
wrzosu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2016 SLINE COMPETITION PLUS Się szykuje ? są smaki No wlasnie daj fotki jak ten sifit wyszedl sufit niestety jest zwykły czarny ciężko strasznie było zrobić to dobrze, więc się poddałem ;/
D4NTE Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 daszek z RS-OEM Furka coraz to piękniejsza Gdzie kupowałeś ten daszek od RS-a? Jak leży po malowaniu/montażu?
amaradaar Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 A jak go meczylem o spiler rs4 to nie ma nie ma a sam zamontowal Aa widzisz jednak przydalby sie fachowiec od tapicerki albo ze dwie pary rak
Maniek@ Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 no tu sie szlachta Bawi lift super sprawa i do tego ta fela bajka
wrzosu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2016 A jak go meczylem o spiler rs4 to nie ma nie ma a sam zamontowal Aa widzisz jednak przydalby sie fachowiec od tapicerki albo ze dwie pary rak Nooo bo miałem dla siebie:p fachura tez się nie podejmie. Mówi, ze brzydko siądzie na wgłębieniach np pod raczkami Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk daszek z RS-OEMFurka coraz to piękniejsza Gdzie kupowałeś ten daszek od RS-a? Jak leży po malowaniu/montażu? Kupiłem z klapa za 850z wysyłka:D leży dobrze.jakby tu miał być Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
amaradaar Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 No fakt tam by sie jakis elastyczny przydal material opalarka trza go bylo opalarka
wrzosu Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Opublikowano 1 Lipca 2016 No fakt tam by sie jakis elastyczny przydal material opalarka trza go bylo opalarka jeszcze jest opcja natryskowo zrobić, ale to flok będzie a nie alkantara
edraven Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 jak już jest daszek od RSa to trzeba nadkola rezać kątówka i ciąć nadkola z tyłu Przód to sobie byle lamus wyreza, tyłu nikt nie będzie miał Jak się bawić to się bawić!!
wrzosu Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Opublikowano 1 Lipca 2016 Na razie jadę po fotele. [emoji83] Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Piotr Czarnojan Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 widze dalej sie dzieje bardzo bobrze oby tak dalej
Ruby Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Kurczak ten daszek mnie kręci:P Na ile procent masz przyciemnione szyby?
wrzosu Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Opublikowano 18 Lipca 2016 Kurczak ten daszek mnie kręci:P Na ile procent masz przyciemnione szyby? nie mam ściemnionych mam tylko roletki w tylnych boczkach
Rekomendowane odpowiedzi