DanielMod Opublikowano 4 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 44 minuty temu, FroS-t napisał: Sie chwali takie rzeczy W b7 też chciałem przed zimą korektę i ceramikę ale najpierw chłopaki kazali niestety wymalowac 3 elementy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 No Daniel fajne Q5 Sam teraz rozkminiam takie dla żony bo już mi żyć nie daje Po za tym koło jak u mnie w B7 czyli dokładnie 19" 8j, było w stanie idealnym... ale żona Więc już mam nerwe i musze kupić jej czołg więc Q5 się nada Graty zakupu! Co do B7 to mam nadzieje, że w końcu uda mi się obadać w Rze na zlocie bo jakoś nie mogę się z Tobą zgrać i być na tym samym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 6 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Jeśli @Kajan zrobi jakiś spot jeszcze w tym roku dajmy na to w listopadzie to będę ? Dwa miesiące wyleciały mi z modzenia b7 bo delegacja z pracy wracam za 2 tyg dopiero, już jestem głodny modów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajan Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 5 godzin temu, danielstol napisał: Jeśli @Kajan zrobi jakiś spot jeszcze w tym roku dajmy na to w listopadzie to będę ? Dwa miesiące wyleciały mi z modzenia b7 bo delegacja z pracy wracam za 2 tyg dopiero, już jestem głodny modów ? spocik będzie pewnie pod koniec października lub gdzieś koło 14 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 6 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 48 minut temu, Kajan napisał: spocik będzie pewnie pod koniec października lub gdzieś koło 14 ? Pod koniec pazdziernika to akurat bym zdążył wrócić i wbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajan Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 4 godziny temu, danielstol napisał: Pod koniec pazdziernika to akurat bym zdążył wrócić i wbić i prawidłowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandusiek Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Oba autka petarda. Bez awaryjności życzę i dbaj o tą B7, bo projekt robi robotę, szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Bigbrake prawie w komplecie. Tarcze Rotinger Graphite line, 345mm i 330mm, nowe zaciski TRW T5 tył oraz nowe jarzma BDA 604 i BDA 605. Pomału trzeba będzie zakładać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 5 minut temu, danielstol napisał: zaciski TRW T5 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 fajny zestaw, miałem zakładać 6-cio tłok z prosiaka ale nie chce kombinacji i komplikacji, wiec przez zimę tez wpadnie do mnie S4 jak na obrazku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 57 minut temu, afroo. napisał: A co z nimi nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiek18 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 50 minut temu, danielstol napisał: A co z nimi nie tak? Też się zastanawiam. Jedyne co to troszkę mniejszy tłok i inny montaż przewodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 3 godziny temu, danielstol napisał: A co z nimi nie tak? 2 godziny temu, cysiek18 napisał: Też się zastanawiam. Jedyne co to troszkę mniejszy tłok i inny montaż przewodu. Więc trochę kombinowania jest. Nie wiem ile wyszedł Cię komplet zacisków T5 ale za nowe zaciski z eSy płaciłbyś ~700zł i byłoby zgodnie ze sztuką. Tył 324mm na zacisku T5 to trochę moim zdaniem jak przód 345mm na zacisku 320mm. Niby się da i działa no ale. ; ) Tak czy inaczej bdb ruch w stronę lepszego hebla. Przewody jeszcze na oplot zmień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Za zaciski T5 dałem poniżej 300 zł szt. Niedługo montaż zobaczymy jak to będzie mam nadzieję że pomieszcze wszystko w Ispiri ? Aa dzisiaj zdążyłem ogarnąć jeszcze wydech, trochę nierdzewki parę spawow i tak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 fajnie porobiona z moca to pasuje tu taka d*pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Kuuurde widzi mi się to koło Mierzyłbymmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 27 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 14 godzin temu, KoJ@K napisał: Kuuurde widzi mi się to koło Mierzyłbymmmm Wbijaj i mierzymy ? przód już siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Przód już siedzi oczywiście jednak nie obyło się bez dystansu 3mm ale koło się jeszcze mieści więc git ? Jutro czas na 330 mm na tył które czeka na montaż ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Nawet tarcze yebnął na czarno ? nie ma żadnego bicia teraz po założeniu dystansów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 11 godzin temu, KoJ@K napisał: Nawet tarcze yebnął na czarno ? nie ma żadnego bicia teraz po założeniu dystansów ? Jak na czarno to już wszystko ? nie ma bicia to tylko 3mm więc dalej pierścień centrujacy siedzi na piascie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi