wesz82 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Daniel mam pytanko o gtc cos go dal do Q. Sluchaj ten kruciec czorny co go przykrecasz do czesci zimnej. Pamietasz jak idzie w nim uszczelnienie??? Zalozylem to do siebie ale cos puszczalo mi cisnienie ,podejrzewam ze tamtedy spierdzielalo. Co do fury to ja nie wiem jak moglem takiego grubasa przeoczyc.. Gratulacje pieknego wozidelka i ogroma prac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 1 godzinę temu, wesz82 napisał: Daniel mam pytanko o gtc cos go dal do Q. Sluchaj ten kruciec czorny co go przykrecasz do czesci zimnej. Pamietasz jak idzie w nim uszczelnienie??? Zalozylem to do siebie ale cos puszczalo mi cisnienie ,podejrzewam ze tamtedy spierdzielalo. Co do fury to ja nie wiem jak moglem takiego grubasa przeoczyc.. Gratulacje pieknego wozidelka i ogroma prac? Oo nie wiem założyłem na tym co było i u mnie nic nie ucieka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 10 godzin temu, HOLMATRO napisał: Skoro masz już silnik albo w dobrej cenie to oczywiście nie ma nad czym debatować Mam fajną bazę już Pomału zaczynam działać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 9 godzin temu, danielstol napisał: Oo nie wiem założyłem na tym co było i u mnie nic nie ucieka ? Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Wczoraj jak spod świateł ruszyła obok mnie b7 3,2 to też zamarzyłem o quattro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Idę pomału z Q . Skrzynia HVE z 3.0 TDI przy BPW robi wrażenie Ale siada fajnie . Sprzęgło Sachs Performance i custom wzmocniony dwumas ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Bo ładnie Na jakimś wiosennym spocie zamawiam przejażdżkę Oczywiscie na miejscu pasażera Działaj dalej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 21 godzin temu, danielstol napisał: Skrzynia HVE z 3.0 TDI przy BPW robi wrażenie Ale siada fajnie Szczególnie jak ją trzeba wrzucić do auta z podnośnika albo kanału?? Przyjemna robota to rezanie quattro, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszBB Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Ciekawy jestem jak odczujesz spadek mocy po przesiadce z ośki na Q ? Jakieś inne dodatkowe mody planowane przy okazji? Oprócz Q i innego sprzęgła? Edytowane 9 Grudnia 2018 przez BartoszBB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nadrobi mocy, więc żadnego spadku pewnie nie odczuje nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 7 godzin temu, BartoszBB napisał: Ciekawy jestem jak odczujesz spadek mocy po przesiadce z ośki na Q ? Jakieś inne dodatkowe mody planowane przy okazji? Oprócz Q i innego sprzęgła? Na razie zostaje setup taki jak był czyli 270/520. Bliżej wiosny będę szedł wyżej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadzik Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 W dniu 7.12.2018 o 22:34, danielstol napisał: Idę pomału z Q . Skrzynia HVE z 3.0 TDI przy BPW robi wrażenie Ale siada fajnie . Sprzęgło Sachs Performance i custom wzmocniony dwumas ? GDZIE WZMACNIAŁEŚ DWUMAS JEŚLI TO NIE TAJEMNICA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Pewnie na miejscu działa niedaleko mnie gość który robi sobie różne ciekawe pojazdy i on mi ogarnial temat. Ogólnie to Quattro już wczoraj wyjechało i dla mnie skrzynia i dyfer z 3.0 Tdi powiem szczerze że bajka ? Ogarnąłem temat praktycznie w parę wieczorów, zostało tylko podpiąć drugi pływak żeby pokazywalo paliwo tak jak należy oraz zrobić od nowa przelot. Więc witam w gronie Edytowane 14 Grudnia 2018 przez danielstol 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzi Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Gratulacje! Powiedz mi Daniel naprawdę warto pakować skrzynię z 3.0? Bo ostatnio naprawdę zaczęła mi przeszkadzać krótka skrzynia zwlaszcza na dlugich trasach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 8 godzin temu, danielstol napisał: Pewnie na miejscu działa niedaleko mnie gość który robi sobie różne ciekawe pojazdy i on mi ogarnial temat. Ogólnie to Quattro już wczoraj wyjechało i dla mnie skrzynia i dyfer z 3.0 Tdi powiem szczerze że bajka ? Ogarnąłem temat praktycznie w parę wieczorów, zostało tylko podpiąć drugi pływak żeby pokazywalo paliwo tak jak należy oraz zrobić od nowa przelot. Więc witam w gronie Pięknie Daniel Gratulacje Świetnego napędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Jutro postaram się nagrać jakiś film. I co do skrzyni 3.0 powiem że warto ale chyba min to te 200 km pasuje jednak mieć. U mnie moc jak w 3.0 tdi po programie więc jeździ się super ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 1 godzinę temu, danielstol napisał: Jutro postaram się nagrać jakiś film. I co do skrzyni 3.0 powiem że warto ale chyba min to te 200 km pasuje jednak mieć. U mnie moc jak w 3.0 tdi po programie więc jeździ się super ? A skrzynia pasuje p&p od 3.0tdi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Tak P&P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi