kamil-vag Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 To jeszcze z parkingu jak lata bokiem z prze-gazówkami prosimy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Ja pier**le 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raaf Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 kurła F1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tkoczu_ Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 O jerunaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Kurde jesteś Bogiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 No teraz brzmi zupełnie inaczej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Pocisk! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Słabo... NOT.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 W dniu 17.01.2021 o 13:54, DanielMod napisał: Pięknotka a jak mruczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Ladnie daje, mozna by tym szpaki odganiac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti_ Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Dźwięk przypomina czasy jak się grało w Colin Mcrae Rally 2... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 11 godzin temu, Barti_ napisał: Dźwięk przypomina czasy jak się grało w Colin Mcrae Rally 2... Obecnie to bardziej tego wariata przypomina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 11 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Niestety nie było mnie dawno na forum , niestety brak czasu , praca i modyfikacje samochodów znajomych , obserwujcie temat bo przez zimę czas na ciąg dalszy modów w moim A4 , mija prawie rok od swapu , Audi jeździ i ma się dobrze , jeździ po kraju i zagranicy Wrzucam jakiś nowy film żeby nie było nudno 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 11 godzin temu, DanielMod napisał: Niestety nie było mnie dawno na forum , niestety brak czasu , praca i modyfikacje samochodów znajomych , obserwujcie temat bo przez zimę czas na ciąg dalszy modów w moim A4 , mija prawie rok od swapu , Audi jeździ i ma się dobrze , jeździ po kraju i zagranicy Wrzucam jakiś nowy film żeby nie było nudno Przecież to fake, 5 zapiął a tam 100km/h pokazywało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 2 godziny temu, monthrey12 napisał: Przecież to fake, 5 zapiął a tam 100km/h pokazywało . Te krótkie pięciobiegowe skrzynie w quattro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 12 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Między czasie zrobiłem drugą B7 BPW Ośka , na 3.0 TDI CTBA z 2017 roku + oczywiście Quattro :-) Samochód jeżdzi w Holandii 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 7 godzin temu, DanielMod napisał: Między czasie zrobiłem drugą B7 BPW Ośka , na 3.0 TDI CTBA z 2017 roku + oczywiście Quattro :-) Samochód jeżdzi w Holandii Już wiem, co chce na najbliższe święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 11 godzin temu, monthrey12 napisał: Już wiem, co chce na najbliższe święta. To szykuj wór kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 8 godzin temu, karol1981 napisał: To szykuj wór kasy Liczę na dobrego Mikołaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi