Pavetti Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 A gdzie wsteczny? Dowód może polecieć moim skromnym.
dliwski Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Wstawiam lepsze zdjęcie z parkingu. Pavetti, wsteczny wygląda obecnie tak: Jeszcze nie wiem czy tak zostanie - muszę sam zobaczyć jak to wygląda w dzień/w nocy/w deszczu. Lampę okleiłem folią oracal (polecam - niedroga, ale całkiem niezła i dużo wytrzymuje), starczył kawałek 100x100 cm, na wstecznym jak widać wyciąłem wąski pasek i w lampie wylądowała żarówka LED, bo przy zwykłej cała lampa świeciła tak samo. W kierunkach też warto zastosować LED (wtedy kierunek świeci jak trzeba), ale to wymaga zmiany przerywacza lub dołożenie rezystora (inaczej kierunek miga dużo szybciej), dlatego póki co w kierunkach też mam pasek, a jak ogarnę LED-y, to pasek zostanie tylko na wstecznym. Edytowane 26 Października 2015 przez dliwski
Pavetti Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 O k!@#a Moim zdaniem za duży ten pasek, skróć go jeszcze troszkę A na poważnie, to wsteczny stracił trochę swoje zastosowanie, tzn. znacznie zmniejszy się widoczność podczas parkowania tyłem. Nie uważasz? Poza tym może być za mało widoczny dla innych kierowców.
dliwski Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Właśnie to muszę przetestować w praktyce. Jak nie zda egzaminu, to wrócę do ori :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pavetti Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Racjonalne podejście. To się chwali
dliwski Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 I jeszcze jeden mały mod z weekendu - kierunki US
luty2502 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Też takie kierunki musze ogarnac
Pavetti Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Jakie żarówki siędzą w reflektorach?
dliwski Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Dzięki Kolo91 W kierunkach dwuwłóknowa pomarańczowa, postojówka to LED ze szklaną bańką z płaskim zakończeniem żeby nie świeciła punktowo do przodu tylko równo oświetliła klosz no i żarnik 5000K Na zdjęciu wyszło jakoś niebiesko (aparat chyba tak złapał kolor przez to że obok swieci pomarańczowy), w rzeczywistości światło jest białeWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jeszcze dwa mody z dzisiaj, mianowicie: w końcu znalazłem odpowiednie końcówki i druga minimalna zmiana - pomarańczowy kierunek na błotniku, folia nie może się zmarnować Edytowane 27 Października 2015 przez dliwski
Kolo91 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Jak wsadziłeś takie końcówki do tdi myślę nad takimi tylko z kwasówki bo mam materiał lecz boje się, że chamsko wyjdą. Jeszcze jest opcja z kolankami w dół Edytowane 28 Października 2015 przez Kolo91
enczu Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Podłączam się do pytania, wszędzie szukam czegoś takiego i nie mogę znaleźć odpowiedniej :/ Móglbyś zrobić jakieś zdjęcia pod innym kątem?
dliwski Opublikowano 29 Października 2015 Autor Opublikowano 29 Października 2015 Oryginalne zostały po prostu wycięte, a te przyspawane :-) Zdjęcie jeszcze z montowania ale przed wyrównaniem dlatego jedna troszkę niżej: I dwa aktualne zdjęcia:
Kolo91 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Jak znajdę chwile to nierdzewka idzie w obroty. Bo te orginały są troche zniszczone
dliwski Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 Te końcowki tez niby nierdzewne, zobaczymy w praktyce ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kolo91 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Bracia są spawaczani to się ogarnie temat jak będą mieli chwile
dliwski Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) PlastiLak wytrzymał rok - to i tak nieźle. Przyszedł czas żeby go zerwać i nałożyć od nowa - 12.11.2015Wpadła paczuszka od dzika Furka już jeździ na nowym oleju i filtrach :-) Wymieniłem też olej w skrzyni na ten ze zdjęcia czyli Motul Gear300 i zmiana jest odczuwalna - skrzynia pracuje "kulturalniej", biegi gładko wchodzą, naprawdę polecam ten zabieg- 15.11.2015 Dzisiaj przymierzałem felunek na lato Zostałem przy tych samych felgach S Line tylko teraz wpadnie 18" 8J ET43. Siedzą na równo z nadkolem bez dystansów Edytowane 15 Listopada 2015 przez dliwski
mebleusz Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Na rowno z nadkolem? Pokaz foty z bliska bo u mnie sie chowaja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dliwski Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Opublikowano 16 Listopada 2015 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
booster70 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 jak opusci zawias to sie schowaja
Rekomendowane odpowiedzi