Opublikowano 7 Lipca 20206 l Jak to jest z czujnikami zużycia klocków? W katalogu Intercars są klocki z i bez czujników. Jest też czujnik jako oddzielna pozycja. Można go dodać do klocków bez czujnika zużycia?
Opublikowano 7 Lipca 20206 l 6 godzin temu, AndyN napisał: Jak to jest z czujnikami zużycia klocków? W katalogu Intercars są klocki z i bez czujników. Jest też czujnik jako oddzielna pozycja. Można go dodać do klocków bez czujnika zużycia? Kup Ferodo, na pewno beDzie czujnik
Opublikowano 8 Lipca 20206 l 12 godzin temu, Dev napisał: Kup Ferodo, na pewno beDzie czujnik Te czujniki z Ferrodo to niestety o kant d**y można potłuc, przewody mają cienkie jak żyłka w oku, w dwóch autach miałem to samo - niedługo po założeniu się urwały i choinka na FISie. W ori przewody są grubsze i nie ma takich problemów. Tak że Ferrodo nie polecam, może jakieś inne zamienniki są lepsze.
Opublikowano 8 Lipca 20206 l Czujniki i klocek to jedna całość czy można do klocka bez czujnika dodać takowy?
Opublikowano 8 Lipca 20206 l 5 godzin temu, Langista napisał: To całość. W b8 2.0T klocek nie ma czujnika. Jest on wpinany od góry. Nie wprowadzaj w błąd.
Opublikowano 8 Lipca 20206 l 18 minut temu, Wandej napisał: W b8 2.0T klocek nie ma czujnika. Jest on wpinany od góry. Nie wprowadzaj w błąd. Czyli mogę spokojnie zapodać Yellow Stuff'y które czujnika nie mają i dodać do nich czujnik, tak?
Opublikowano 8 Lipca 20206 l 1 minutę temu, AndyN napisał: Czyli mogę spokojnie zapodać Yellow Stuff'y które czujnika nie mają i dodać do nich czujnik, tak? Tak. Jak chcesz porównać cenę na EBC to pisz
Opublikowano 23 Lipca 20206 l Witam Ma ktos moze na sprzedaz adapter zacisku Akebono z Q7 375mm?Odkrecalem zacisk i gwint byl zapieczony.
Opublikowano 24 Lipca 20206 l 17 godzin temu, Ro.buch napisał: Witam Ma ktos moze na sprzedaz adapter zacisku Akebono z Q7 375mm?Odkrecalem zacisk i gwint byl zapieczony. mogę Ci to naprawic
Opublikowano 25 Lipca 20206 l W dniu 24.07.2020 o 17:32, Dev napisał: mogę Ci to naprawic Dziekuje Dev juz ogarnolem drugi
Opublikowano 18 Sierpnia 20205 l Temat pewnie wam dobrze znany i oklepany i zaraz dostanę zjebke że jest tego na forum od groma ... Ale od natłoku informacji i po przeczytaniu kilku wątków się potraciłem... Zakupiłem niedawno audi A4B8 avant 2.0 2009r multitronic i w najbliższym czasie będę musiał wymienić tarcze Tył które są seryjne i względem przednich (poprzedni właściciel wsadził tam na moje oko 330wentylowane) brzydko to się prezentuję w połączeniu z tyłem i chciałbym to zmienić żeby miało to ręce i nogi . I oto mojej pytanie jakie tarcze i klocki kupić i czy zaciski będą pasować czy coś trzeba zmienia itp . Pozdrawiam
Opublikowano 18 Sierpnia 20205 l 6 godzin temu, cube199 napisał: Temat pewnie wam dobrze znany i oklepany i zaraz dostanę zjebke że jest tego na forum od groma ... Ale od natłoku informacji i po przeczytaniu kilku wątków się potraciłem... Zakupiłem niedawno audi A4B8 avant 2.0 2009r multitronic i w najbliższym czasie będę musiał wymienić tarcze Tył które są seryjne i względem przednich (poprzedni właściciel wsadził tam na moje oko 330wentylowane) brzydko to się prezentuję w połączeniu z tyłem i chciałbym to zmienić żeby miało to ręce i nogi . I oto mojej pytanie jakie tarcze i klocki kupić i czy zaciski będą pasować czy coś trzeba zmienia itp . Pozdrawiam 330mm zakłada się na tył. Z przodu masz 314/320/345mm. Pokaż foto zacisku.
Opublikowano 18 Sierpnia 20205 l 6 minut temu, Szymon6353 napisał: Poszukuje akebono 375mm może ktoś coś ma na sprzedaż Mam zestaw
Opublikowano 19 Sierpnia 20205 l 10 godzin temu, Wandej napisał: 330mm zakłada się na tył. Z przodu masz 314/320/345mm. Pokaż foto zacisku. Dzięki że mnie poprawiłeś taka oto moja wiedza na temat hamulców . Zrobię foto po pracy .
Opublikowano 19 Sierpnia 20205 l 20 godzin temu, cube199 napisał: Temat pewnie wam dobrze znany i oklepany i zaraz dostanę zjebke że jest tego na forum od groma ... Ale od natłoku informacji i po przeczytaniu kilku wątków się potraciłem... Zakupiłem niedawno audi A4B8 avant 2.0 2009r multitronic i w najbliższym czasie będę musiał wymienić tarcze Tył które są seryjne i względem przednich (poprzedni właściciel wsadził tam na moje oko 330wentylowane) brzydko to się prezentuję w połączeniu z tyłem i chciałbym to zmienić żeby miało to ręce i nogi . I oto mojej pytanie jakie tarcze i klocki kupić i czy zaciski będą pasować czy coś trzeba zmienia itp . Pozdrawiam 314/300 Edytowane 19 Sierpnia 20205 l przez Dev
Opublikowano 20 Sierpnia 20205 l W dniu 18.08.2020 o 19:10, Wandej napisał: 330mm zakłada się na tył. Z przodu masz 314/320/345mm. Pokaż foto zacisku. Temat ogarnięty dzięki Gibonsowi
Opublikowano 21 Sierpnia 20205 l W dniu 18.08.2020 o 20:09, Szymon6353 napisał: Poszukuje akebono 375mm może ktoś coś ma na sprzedaż Mam jak jeszcze nie kupiłeś z ori klockami
Opublikowano 27 Sierpnia 20205 l Będzie swap z 320/300 na 356/330 (A6 C7). Czy trzeba zmieniać przewody hamulcowe czy zostają fabryczne które już były zamontowane?