petrosdbz20 Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Cześć. Ostatnio nieźle przydzwoniłem podwoziem i uszkodziłem "trochę" wydech. Brzęczało niemiłosiernie. Oddałem do spawania i teraz już jest lepiej, ale ciągle coś burczy. Najprawdopodobniej coś z plecionką, bo kiedy docisnie się ją ręką do podwozia, to dźwięk ustaje. Czy pod oplotem wewnątrz jest jeszcze jakaś blacha, która mogła pęknąć? Czy cokolwiek można zrobić z tą plecionką poza wymianą? Edytowane 15 Lipca 2015 przez petrosdbz20
damlew93 Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Miałem dzisiaj wymienianą. Tak teraz to wygląda O ile się nie mylę, w orginale jest taki jakby biały kołnierz, i na nim cienka warstwa plecionki dla osłony. Może masz jakąś małą dziurę i jak dociskasz to w jakiś sposób ją zasłaniasz. Co to wymiany, to Całość się wywala, a nowe "złącza elastyczne" składają się z kilkunastu warstw takiej plecionki, i dają taki sam efekt, no prawie taki sam
ayew Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 U mnie była taka jakby harmonijka, teraz mam plecionkę taką jak damlew.
damlew93 Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 Właśnie o tą harmonijkę mi chodziło, u mnie biała była i okryta cienką przeplatanką. Szczerze to dziwne trochę że w zamiennikach nie ma nic takiego, tylko sama plecionka
petrosdbz20 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Opublikowano 23 Lipca 2015 Po wycięciu plecionki okazało się, że jest od góry przepalona, a harmonijka jest dziurawa. Wspawałem nową i mruczy jak powinno
karol2984 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jakie wymiary ma plecionka do ADR, wie ktoś?
damlew93 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Kup po prostu z neta do audi a4 1.8 , u mnie podeszła
karol2984 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 No właśnie teraz nie mam org. zamontowanej tylko kupioną nową razem z 2 rurką i jest mniejsza od tej co była wcześniej i nigdzie nie mogę znaleźć jaka powinna być. Ta co siedzi teraz ma 55 na 110 ale jakoś za mało po długości jak by.
Rekomendowane odpowiedzi