Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A6 C7 Avant 3.0 TFSI Stage 2 - 460KM/550NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wygląda tak źle, chociaż baloniasto.. aż tak duża różnica w komforcie między profilem 35, a 40? bo mi się jeździ dobrze i wygodnie na 35 i trybie dynamic

Edytowane przez jedrekx

Opublikowano

aż tak duża różnica w komforcie między profilem 35, a 40?

Mam u siebie zimę 40 a lato 35 i powiem Ci że różnica jest aczkolwiek nie ma jakiejś tragedii, choć z drugiej strony to ciężko porównywac oponę zimową do letniej :)

Opublikowano
  • Autor

Wroce, zobacze na zywo jak mi sie nie bedzie podobac to najwyzej kupie drugi komplet opon ;) , jak mnie nei bedzie to moja bedzie smigac na 40 a jak bede to 35 :) . Kupilem 40 bo mnie ludzie nastraszyli ze na 20 to sie nie da jezdzic u nas itp. dodatkowo jak zasowalem na 19stkach z orginalenym profilem to bylo idealnie jesli chodzi o komfort, na 20" jakby nie patrzec jest mniej tej gumy wiec nie chcialem ryzykowac. A co do mycia to mam znajomego ktory wpada od czsu do czasu i sie pastwi nad lakierem ale przy obecnej pogodzie nie ma to sensu :D .

Teraz pytanie brzmi co dalej jesli chodzi o mody :D ?? Jakies propozycje ?

Opublikowano

ładuj radary :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Żona na parkingu:

ad66ed9fa3958327.jpg

hehe ;) - życie :D .

Opublikowano

Dobrze ze tak lekko i przód ;)

Opublikowano

przeżyła ??

:decayed:

Opublikowano

Wiesz może jaką tam masz tarcze ile mm ? z przodu

Opublikowano
  • Autor

przeżyła ??

Przeżyła ale cierpi katusze teraz hehehe :D .

Dobrze ze tak lekko i przód ;)

Prawdopodobnie skonczy sie na polerce i nie bedzie sladu - oby ;) .

Wiesz może jaką tam masz tarcze ile mm ? z przodu

srednica 356mm

Opublikowano

a ile tłoczków ? wiesz może ? zastanawiam się czy by to siadło do b8

Opublikowano
  • Autor

Wydaje mi się ze 2 tłoczki są tylko, wiec gra niewarta świeczki, choć reki nie dam sobie za to uciąć.

Opublikowano

Masz pewnie heble te same co w 3.0bitdi bo tam tez sa 356mm i również dwa tłoki. Nie jest to taka zla opcja do b8, jesli oczywiacie pasuja. Na pewno lepsze rozwiazanie niz jednotlokowe zaciski z tarcza 350 z s4 b8. Robile małe rozeznanie i taki zestaw na 90 proc siada na zwrotnice w naszych b8 PnP. Sorry za OT ;-)

Opublikowano
  • Autor

Masz pewnie heble te same co w 3.0bitdi bo tam tez sa 356mm i również dwa tłoki. Nie jest to taka zla opcja do b8, jesli oczywiacie pasuja. Na pewno lepsze rozwiazanie niz jednotlokowe zaciski z tarcza 350 z s4 b8. Robile małe rozeznanie i taki zestaw na 90 proc siada na zwrotnice w naszych b8 PnP. Sorry za OT ;-)

Nie ma problemu wsumie to zaden OT :D . A jeszcze w temacie hamulcow to do A6 3.0TFSI sa 3 rozne opcje w zaleznosci od oznaczenia nadowozia, sa tarcze 320mm, 340mm i wlasnie 356mm nie mam pojecia od czego to zalezy jaki zestaw montuja.

Opublikowano

Masakra. Jak mozna do ponad 300 konnej limuzyny o wadze prawie 2 ton dac jednotloczkowe zaciski z tarcza 320mm? Taki zestaw w o polowe lzejszym golfie GTI byl gówno wart a co mowic w A6...

Opublikowano

A jeszcze w temacie hamulcow to do A6 3.0TFSI sa 3 rozne opcje w zaleznosci od oznaczenia nadowozia, sa tarcze 320mm, 340mm i wlasnie 356mm nie mam pojecia od czego to zalezy jaki zestaw montuja.

w c6 wieksza tarcze miało się w s-linie (tylko nie wiem czy zew czy wew o tym decydował), moze tu podobnie

Opublikowano

Niekoniecznie w S-Line, ja miałem S-Line zewn, a nie miałem większych tarcz. Także ktoś musiał odklikać przy konfigu ;)

Edytowane przez stifii

Opublikowano

Wydaje mi się, że pakiet wewnętrzny daje najwięcej pro-sportowych dodatków (zawias sportowy, fotele ala kubełki itp.), zewnętrzny tylko upiększa auto :wink: Tak przynajmniej to działało w przypadku A4 B6/B7. Z tym, że tam nie dawano większych hamulów nawet w opcji; możliwe jednak, że w przypadku nowych konstrukcji panowie z Ingolstadt zrozumieli w końcu, że seryjne spowalniacze nie pasują do auta z zawieszeniem o sportowych aspiracjach :)

Edytowane przez BeyerBrown

Opublikowano

elegancka fura i super kreski :thumbup:

orientujesz się czy przy modzie "większy IC wodny" CS zrobił odseparowany obieg płynu poprzez dołożenie dodatkowego zbiorniczka wyrównawczego ??

zdjęcie pod maską tez by pomogło

a tarcze 320mm to pchali pewnie tylko do np. 2.0tdi (mowa o c7), więcej kucy większe heble

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zdjecei pod maska nic nie da bo wsyzstko jest pieknei schowane :D , ale na 100% nie ma dodatkowego zbiorniczka wyrównawczego.

Z tymi heblami to 320,340 i 356 montowali do silnika 3.0tfsi :D .

Wlasnie mi jakis skur..... ukradl kratki przedniego zderzaka w Sopocie. Rece opadają.....

Opublikowano

Wlasnie mi jakis skur..... ukradl kratki przedniego zderzaka w Sopocie. Rece opadają.....

Może będą na sprzedaż :wink: Polska taki tu klimat mamy :wink: