nike21 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 no bralbym... tylko gdyby wsteka i kierunek tez byl w LED a nie zarowki... psuje caly efekt
Dibo Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 ja bym obstawiał jednak na te co kupił NOSB, albo na ORi drugi lift, te pierwsze sa strasznie podobne do fiata sieny, ostatnio zauważyłem http://www.autocentrum.pl/gallery/fiat_siena/001.jpg To fakt, są podobne. Ale patrząc na to z tej strony to nie kupiłbyś żadnych lamp. Bo zawsze byś znalazł inne podobne do tych Poza tym ładnie wyglądają na Audi. A to że Siena ma podobne to chyba nie istotne.
?udi Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witam tez sie czaje na te ledy tylko musze autko naprawic bo mam troszke tył uszkodzony i wtedy chce załozyc tez te ledy sa najładniejsze jak je kupisz i załozysz wrzóc fotke ocenimy a co do listew to zdecydowanie surowe alu
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 stara zasada, nie to co ładne, a co się komu podoba , mi się srednio widziały dlatego nie kupiłem takich, a jak sie komuś podobaja to nie widzę problemu
Dibo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 stara zasada, nie to co ładne, a co się komu podoba , mi się srednio widziały dlatego nie kupiłem takich, a jak sie komuś podobaja to nie widzę problemu I właśnie o to chodzi Dla mnie to są najładniejsze nie ori lampy i dlatego je założyłem
nike21 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 zgadzam sie... te po II lifcie sa najladniejsze z ori moze zamiast LED zrobic je cale na czerwno?? albo kierunek chociaz a wsteke zostawic biala??
Dibo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 zgadzam sie... te po II lifcie sa najladniejsze z ori moze zamiast LED zrobic je cale na czerwno?? albo kierunek chociaz a wsteke zostawic biala?? Do tych po drugim lifcie to najlepiej wpakować LEDy
nike21 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 tylko do LED najlepiej sie prezentuje przezroczyste szklo... jak wpakujesz do ori z II liftu ledy to nie bedzie fajnie...
Nosb Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2008 Nie wiem co wy kombinujecie Najlepsze są wdg mnie te : Tyle,że u nas nie ma a w DE 150 E + wysyłka ... Wiec kupa siana niestety... PS : listwy poszły u mnie w koncu w połmatowy czarny Mi sie podoba
Nosb Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2008 Tez tak mysle Tylko ze ja mam te zwykłe juz a tych cena zaporowa :/
Dibo Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 tylko do LED najlepiej sie prezentuje przezroczyste szklo... jak wpakujesz do ori z II liftu ledy to nie bedzie fajnie... To była przenośnia. Chodziło mi o to że najlepsze byłyby po 2 lifcie na LEDach
miguel. Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Nie wiem co wy kombinujecie Najlepsze są wdg mnie te : Tyle,że u nas nie ma a w DE 150 E + wysyłka ... Wiec kupa siana niestety... PS : listwy poszły u mnie w koncu w połmatowy czarny Mi sie podoba Nosb piekne te lampki podaj stronke skad je wziołes..
Dibo Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Nosb piekne te lampki podaj stronke skad je wziołes.. eBay
miguel. Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 przetrząsnąłem allegro i eBay i śladu po nich nie ma..
gumis99 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 faktycznie nie ma ich teraz na ebayu wczesniej je znalazlem jak szukalismy lamp z Nosb'em i jesli Cie to ratuje to mam jeszcze zakonczona auckje http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=370110985169
miguel. Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 faktycznie nie ma ich teraz na ebayu wczesniej je znalazlem jak szukalismy lamp z Nosb'em i jesli Cie to ratuje to mam jeszcze zakonczona auckje http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=370110985169 w opisie pisze że to in.pro...po kodzie produktu sprawdziłem i są na stronie producenta: http://www.in-pro.de/cms/front_content.php?pid=355 tyle że te 'fajne" są dymione i nigdzie oprocz tej zakonczonej aukcji ich nie ma....wszedzie te z białym paskiem(np u nas na allegro)..
Dibo Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zostaje foliowanko Już lepiej poczekać jak się dalej pojawią na eBayu.
miguel. Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zostaje foliowanko tego robić nie bede, w razie wypadku za duże ryzyko poczekam az te ciemne spowszednieją
Rekomendowane odpowiedzi