donduan Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Audi A5 CDUC +++ 2013 rok .. Samochód kupiony przeze mnie w ASO w niemczech w 2014 roku... 3.0 TDI s tronic 245 ps 57 Tys przebiegu Auto nie zostało dość długo serią modyfikacje mechaniczne: -kompletny wydech mgmotorsport tytanowy.. -ic mgmotorsport -dolot awe tuning - turbosprężarka garrett lo350 OBECNA MOC 365PS -690 NM MOZLIWOŚĆ ZESTROJENIA NA OKOŁO 390 KONI 750nm... wybrałem bezpieczniejszy setup , który odpowiada serii , gdyż przy mocniejszym setupie wymiana oleju w s-tronicu co 20-30 tys km... Samochód posiada DPF wiec nic nie kopci Wygląd zewnętrzny jak i środek samochodu: -Kierownica RS5 -LEWAREK RS5 -PODSTOPNICA HAMULEC GAZ RS 5 -siedzenia rs5 -zaktualizowana nawigacja w aso jak i wgrane pl menu -zawieszenie kw v3 -hamulce 380mm rs6 z klockami hawk performance oraz tarczami ap -grill rs5 -lusterka rs5 Wszystkie części kupowane w ASO.... Na dziej dzisiejszy przewiduje tylko i wyłącznie zmiane felg na kute oraz zamontowania kamery cofania... Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez donduan
adel-max Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 AUTKO ŚWIETNE GRATULACJE CIEKAW JESTEM JAK TURBINA TAM DZIAŁA ALE MONĘT MUSI BYC SWIETNY ,NO I JAKIE ZUŻYCIE BO TYN JAK TERAZ URUCHOMIŁEM S4 TO TROSZKĘ NIESMAK JAK TO PALI ALE PALI TYLE ILE WLEJE I DELIKATNIE TYM NIE MOŻNA POMYKAC I WYDEK TEŻ FAJNIE BRZMI ,ALE PIĄTKI SĄ BLIŻSZE MOJEMU SERCU JESZCZE RAZ GRATULACJE
tipmaniak Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Ja nie widzę żadnej fotki Wszystko w aso... [emoji15]
Muskel1 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Gratuluję! Wrzuć jakieś fotki bo z opisu dobrze się zapowiada. Czy DPF nie zapełni się prędzej przy takim modzie? @adel-max Wyłącz duże litery. Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Muskel1
carrera369 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Tylko z powodu częstszych wymian oleju w skrzyni zrezygnowałeś z mocniejszego programu ? Taka wymiana to jakiś duży problem ? Pokaż zdjęcia bo żadnych nie widać.
Kamyk Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 pięknie się prezentuje, szczególnie na 4 zdjęciu
donduan Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 Audi A5 CDUC +++ 2013 rok .. Samochód kupiony przeze mnie w ASO w niemczech w 2014 roku... 3.0 TDI s tronic 245 ps 57 Tys przebiegu Auto nie zostało dość długo serią modyfikacje mechaniczne: -kompletny wydech mgmotorsport tytanowy.. -ic mgmotorsport -dolot awe tuning - turbosprężarka garrett lo350 OBECNA MOC 365PS -690 NM MOZLIWOŚĆ ZESTROJENIA NA OKOŁO 390 KONI 750nm... wybrałem bezpieczniejszy setup , który odpowiada serii , gdyż przy mocniejszym setupie wymiana oleju w s-tronicu co 20-30 tys km... Samochód posiada DPF wiec nic nie kopci Wygląd zewnętrzny jak i środek samochodu: -Kierownica RS5 -LEWAREK RS5 -PODSTOPNICA HAMULEC GAZ RS 5 -siedzenia rs5 -zaktualizowana nawigacja w aso jak i wgrane pl menu -zawieszenie kw v3 -hamulce 380mm rs6 z klockami hawk performance oraz tarczami ap -grill rs5 -lusterka rs5 Wszystkie części kupowane w ASO.... Na dziej dzisiejszy przewiduje tylko i wyłącznie zmiane felg na kute oraz zamontowania kamery cofania... Mala poprawka 373 konia i 736 nm.. samochod strojony w Dynosofcie,.. dpf zostal spokojnie wytrzyma te 400 koni jak i 800 nm takze zostaje i nie wyobrażam sobie aby auto dymilo... Co do zrezygnowania z mocniejszego nm to glownie wymiana oleju to raz, dwa to nie chce mieć problemów ze skrzynia w USA juz jest sportowy wklad do tych s-tronikow zobaczymy w przyszlosci moze i taki wleci:) jak narazie samochod zbiera się niesamowicie z czego jestem bardzo zadowolony spalanie wgranicach 8,5-10 litrow mowie tutaj o mieszanym miasto-trasa
pocas Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Mówisz o tym kawałku metalu, który usztywnia skrzynie? Błagam... wyciągnij go i zalej klejem do szyb. Ten sam efekt.
Rekomendowane odpowiedzi