bjoern Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Kodżu nadal Cię ta rolka nie przekonuje? co prawda zdjęcie z netu ale u mnie taki sam setup kolorstyczny jest, do tego dojdą żółte zaciski 345/330 i większa gleba i będzie cacy w międzyczasie wymieniłem czujniki stopu i wstecznego, padły jeden po drugim i z racji, że stare opony i fele sprzedane rozglądam się za oponami 19" Edytowane 27 Lutego 2017 przez bjoern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Opony zakupione padło na Toyo Proxes T1 Sport 235/35, jest idealnie równo jak chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Pierwsza przymiarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roni07 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Dla mnie pocisk niesamowity, felga siadła idealnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinn993 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Noo jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 zaciski na tył zamówione, będziem rezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Agresorek fajny lampy przednie duzo tu robią w takich kolorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Myślałem, że kolor jak mojej, ale jednak inny odcień (LZ5L). Fajnie wygląda z ciemnymi lampami, też chyba przymodze Super się prezentuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 lampy chwilowo zamiast bixów usa więc będzie obrys pomarańczowy i większa soczewa ale prawdopodobnie wyleci żółta folia z halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Dobrze to wygląda. Zawartość dodana 13 minutes later Dnia 15.01.2017 o 23:03, bjoern napisał: do tego dojdą żółte zaciski 345/330 Oszukista. Są czerwone i tył jakiś taki mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Przód czerwony był przy zakupie, tył się kompletuje powoli po 10tym polecą do malowania razem tylko kolor będzie raczej taki złotawy/bursztynowy, jak napis BBS na dekielkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theooo Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 fajny kolor auta wyglada zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoA4B6 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Mam podobny kolor i patrząc po fotach już wiem w jaki odcień prysnąć alu, fajna zadbana furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 PrzemoA4B6 Parę fot z otwarcia sezonu z Audi Poznań wleciał ciemny kierunek w błotniki, logo i tylny dyfuzor w ciemny grafit dipem i napisy na opony nie ma bixa nadal na aucie bo się poprawia u ziomka, nie polecam przerabiania lamp u Pana "fafnasty"... z czasem będzie więcej fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki28.08 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Mega fajnie się prezentuje !!! coś masz jeszcze w planie robić przy tym aucie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 dobrze ta felga siadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r4 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 gdzieś się tam w zderzaku odbijam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Łuki28.08 w najbliższym czasie wlecą hamulce 330 na tył pomalowane z przodem na nowy kolor, bixy usa ciągle są w trakcie ogarniania niestety, przyceimnić w tylnych lampach biały klosz, wleci raczej gaz bo żłopie cholera sporo i dwumas mnie czeka w tym roku tomekhxc 3r4 całkiem sporo ludziów się tam odbija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doman96b6 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Super!!! Bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi