niwet Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Z tego co mi wiadomo to dobrze też nie jest od razu zabezpieczać świeży lakier, chwilkę musi odczekać B6 miodzio... tylko nie wiem czemu, ale te napisy na oponach coś mi nie leżą ?
bjoern Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Opublikowano 22 Lipca 2018 Były jakieś korekty, był czillen am grillen, wjechało trochę "motorsportu" na tylną klapę
bjoern Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Opublikowano 23 Lipca 2018 dzięki tu z najładniejszej jak dla mnie perspektywy
bjoern Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Opublikowano 6 Lipca 2020 Ale mi się temat zakurzył Auto jest na sprzedaż, w zeszłym roku przeszło kilka modyfikacji, jak kompletny remont zawiasu i cały wydech z nierdzewki oraz dwuetapowa korekta lakieru lecz obecnie jest na sprzedaż więc brakujące info w ogłoszeniu Używane Audi A4 - 27 000 PLN, 253 000 km, 2004 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Nie Uszkodzony Audi A4 - Nie Pierwszy właściciel, Niebieski, Metalik, Nie Perłowy, Benzyna+LPG, 210 KM, 1 781 cm3. ABS, CD, ABS, Centralny zamek, ABS, CD, ABS,
Rekomendowane odpowiedzi