H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo c Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 miód malina żółte zaciski ładnie sie spasowały także u siebie mam zamiar takie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ryjesz mi beret tym kolorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 d*py nie urywa ta felga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Wczoraj wróciłem z 8 dniowej wyprawy do Austrii na GTI Trafen worthersee 2018 no i oprócz tego sobie trochę pozwiedzałem jak zawsze . Wjechałem na lodowiec grossglockner na wysokość 2650m n.p.m i powiem szczerze że w golfach R32 grzał się olej w skrzyniach ale moja koza zniosła to bardzo dzielnie W tym czasie przejechałam 3430 km ze srednią prędkością 72km/h i spalaniem 7.2 l 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mass143 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Wörthersee moje małe marzenie trochę zazdroszczę koloru. Ile masz cm od ziemi do rantu błotnika?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Fajne widoczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Super się prezentuje i do tego bardzo fajny kolorek ... ale jaka czyściutka na tych szczytach chyba na lawecie pod kocem tam wjechała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.95 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Nie mogę oderwać wzroku od tych zdjęć. Żółte zaciski siadły tu bardzo spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Dobre zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Juz chyba wiesz które zdjęcie na kalendarz leci obowiązkowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas91 Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 łooo jedna z ładniejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi