IRO293 Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Witam forumowiczów! Zakładam temat bo odpowiedzi nie znalazłem. Audi a4 b6 awx skrzynia manual 5 biegowa rocznik 2003 240 tys przebiegu. Jak jest zimno BARDZO ciężko wbić jedynke na postoju tak samo jest ze wstecznym,podczas ciepłych dni nie ma najmniejszego problemu wchodzą lekko.Co to może być? Pozdrawiam!
IRO293 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Opublikowano 10 Października 2015 wymieniony w ASO 2 lata temu
maciej78-17 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 pompka pedalu sprzegla 234zl nowa filmy LUKAS mialem kilka dni temu ten problem po wymianie dziala bez zarzutow
IRO293 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 pompka pedalu sprzegla 234zl nowa filmy LUKAS mialem kilka dni temu ten problem po wymianie dziala bez zarzutow Da się to jakoś sprawdzić przed wymianą,czy to aby na pewno o to chodzi? pompka pedalu sprzegla 234zl nowa filmy LUKAS mialem kilka dni temu ten problem po wymianie dziala bez zarzutow Da się to jakoś sprawdzić przed wymianą,czy to aby na pewno o to chodzi? Pedał sprzęgła działa prawidłowo,więc nie sądze żeby to było to,ale mogę się mylić
djteef Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 witam panów, ja mam problem kiedy powoli jadę i włączam jedynkę to cięzko wchodzi ostatnio zauwazylem ze kiedy przezucam z trójki na czwórkę to delikatnie zgrzytnie... wiadomo dlaczego?
MemberA4 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Witam forumowiczów! Zakładam temat bo odpowiedzi nie znalazłem. Audi a4 b6 awx skrzynia manual 5 biegowa rocznik 2003 240 tys przebiegu. Jak jest zimno BARDZO ciężko wbić jedynke na postoju tak samo jest ze wstecznym,podczas ciepłych dni nie ma najmniejszego problemu wchodzą lekko.Co to może być? Pozdrawiam! A czy przy podwójnym wysprzęgleniu te biegi mozesz wbić?? Może sprzęgiełko się kończy?
IRO293 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Witam forumowiczów! Zakładam temat bo odpowiedzi nie znalazłem. Audi a4 b6 awx skrzynia manual 5 biegowa rocznik 2003 240 tys przebiegu. Jak jest zimno BARDZO ciężko wbić jedynke na postoju tak samo jest ze wstecznym,podczas ciepłych dni nie ma najmniejszego problemu wchodzą lekko.Co to może być? Pozdrawiam! A czy przy podwójnym wysprzęgleniu te biegi mozesz wbić?? Może sprzęgiełko się kończy? być może,że się kończy,więc co dokładnie się kończy? tylko nie pisz,że wszystko
moorasky Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 u mnie jest tak, że jak toczę się z jakąś prędkością i chce wbić 1 robiąc nacisk na dźwignię (która stawia opór w momencie gdy auto się toczy) to 1 wchodzi lekko dopiero na granicy zatrzymania się. w przeciwnym wypadku jednak trochę siły trzeba włożyć. olej wymieniany rok temu - ale tuż po wymianie było tak samo. jakieś pomysły?
IRO293 Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Opublikowano 10 Listopada 2015 u mnie jest tak, że jak toczę się z jakąś prędkością i chce wbić 1 robiąc nacisk na dźwignię (która stawia opór w momencie gdy auto się toczy) to 1 wchodzi lekko dopiero na granicy zatrzymania się. w przeciwnym wypadku jednak trochę siły trzeba włożyć. olej wymieniany rok temu - ale tuż po wymianie było tak samo. jakieś pomysły? Widzę,że tutaj sie niczego nie dowiemy.Pozdrawiam!
PITERC Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Mam ten sam problem co jakiś czas.A przy toczeniu sie powoli wchodzi odrazu.
moorasky Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 u mnie jest tak, że jak toczę się z jakąś prędkością i chce wbić 1 robiąc nacisk na dźwignię (która stawia opór w momencie gdy auto się toczy) to 1 wchodzi lekko dopiero na granicy zatrzymania się. w przeciwnym wypadku jednak trochę siły trzeba włożyć. olej wymieniany rok temu - ale tuż po wymianie było tak samo. jakieś pomysły? Widzę,że tutaj sie niczego nie dowiemy.Pozdrawiam! ja tam cały czas wierzę
Dev Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Przeplukac uklad zasilania swiezym plynem. wyglada na zuzyty wysprzeglik albo (i) sprzegło.
Rekomendowane odpowiedzi