Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widzisz KrzyHo a no ciezko nam sie spiknac :no::(:thumbdown: a co ty powiesz na 09.11.2008 o 12 na lotnisku?

Pozdrawiam

Opublikowano

To by było nas 3? :naughty: Tłum kurna

Tęsknię za moim poprzednim forum ;(

Opublikowano

Myślę, że można by coś pomyśleć o niedzieli :D a może żeby nas więcej było to spiknąć jakiś chłopaków z innych for, np. golfa albo audi 80

Opublikowano

KrzyHo masz dobry pomysl o spiknieciu z inna spolecznoscia :) A 3 to zawsze cos :D:D:D:D hehehe to co konkretnie o 12:00 w niedziele???

Pozdrawiam

Opublikowano

Masz kogoś znajomego albo jakieś dojście w innym klubie?? Wstępnie może być na 12 w niedziele.

Mam nadzieje że nic mi nie wypadnie i będę mógł przyjechać.

[br]Dopisany: 07 Listopad 2008, 18:59_________________________________________________Kurde i znowu nie mogę przyjechać, wyjeżdżam i nie będzie mnie do wtorku wieczorem.

A 2 następne weekendy mam zajęcia na uczelni.

Opublikowano

Hehehe. Pisałem wcześniej o spocie w grudniu, bo wtedy bedę w kraju, ale jak tak dalej pójdzie to i do grudnia sie nie uda :P

Opublikowano

Swieta prawda kolego mialo byc pare osob a wszyscy sie wylamali :( teskno mi za FEFK tam przynajmniej jak sie zgadalismy to ekipa z wrocka nas odwiedzila i bylo fajnie :) a tu kilka osob nie moze sie zgadac co do terminu :( Jak narazie to bardzo kiepsko oceniam legnicka ekipe :confused4: i stwierdzam to z wielkim smutkiem bo jest wielu klubowiczow z L-cy i okolic a nikt sie nie pofatygowal na spocika :( szkoda :embarrassed::no: ;(

Opublikowano

Ja tam na grudzień sie piszę. Nawet jakby miało by nas dwóch ;)

Opublikowano

Witam :)

ja też się piszę na takie spotanko :)) napiszcie kiedy to się dostosuję (fakt, że w kolejny weekend jadę na uczelnię ale może późnym wieczorkiem cos da sie zrobić).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam jakieś spotkanko organizujemy jestem chętny na jakiś zlocik , pogadam jeszcze z audi b3 klubem pozdrawiam

Opublikowano

Kolego z tym spotem to bedzie ciezko :( nawet bardzo ciezko :( ale jak masz jakies propozycje to daj znac ja tam chetnie sie wybiore na spocik i poznam nowych ludzi :D

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja też się piszę na ten spocik :)))

Opublikowano

Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy :good:

BLUZY

POLARY

Opublikowano

ja takze z checia wymienil bym uwagi z innymi uzytkownikami A4 - takze spotkanie jak najbardziej!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bc5d4507cd9adc6e.jpg 0c10936577b39ab9.jpg

Zlot Ogólnopolski

Bukowina Tatrzańska

III Urodziny

"Audi A4 Klub Polska"

Przypominam również o możliwości składania zamówień na bluzy oraz polary klubowe do dnia 14.12.2008r.

I to już jest ostateczny termin.

Opublikowano

I co panowie z tym spocikiem legnickim???? Zdaloby sie spotkac wkoncu :) Pozdrawiam

Opublikowano

Witam ma racje jestem za spotkaniem pozdrawiam

Opublikowano

Jak juz wcześniej pisałem, jestem jak najbardziej za.

W weekend lecę do kraju, także mam czas i chęci przez najbliższe 3 tygodnie

Opublikowano

Witam, dziś uruchomiliśmy nową naszą Hamownię samochodową (pomiary mocy) we Wrocławiu. W najbliższym czasie będziemy organizować Dynoday. Pierwsza tura odbędzie się już we wtorek od godz 9.00 Wszystkich chętnych zapraszam. Dla A4 klubu jest zniżka grupowa 80 zł za 3 pomiary z wykresem. Hamownia była dostrajana do 2 hamowni MAHA LPS3000 i wyniki które pokazuję praktycznie pokrywają się z maha +, - 2PS. Jesli ktoś jest zainteresowany to proszę o zrobienie listy wstępnej czy na wtorek ktoś reflektuje lub na inny termin.