KOval81 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Świry aż przykro się robi, jak człowiek popatrzy na taki spot i wie, że nie był Pozdrowionka - wybaczcie nieobecność
_Bartek_ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jeszcze zrobimy niejednego spota Co prawda było nas tylko dwóch, ale mieliśmy wspólny temat - AVJ
domjenick Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ale mieliśmy wspólny temat - AVJ to może jeszcze jeden przed sylwestrem? :naughty:
_Bartek_ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Czemu nie. Ja zawsze jestem za. Moja dziewuszka troche mniej
_Bartek_ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Może być. Ale nie wieczorem Bardziej koło południa. Weźcie się zbierzcie chopy i też chodźcie.
ferdek77 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Uwaga na lusterka w legnicy,mi dzisiaj zaj...li , a jutro muszę wyjechać, objechałem sklepy ale nie mają,a w serwisie w h*j drogo.Wie ktoś może gdzie dostanę w legnicy,jakiś szrot czy cuś? Pozdro
_Bartek_ Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zadzwoń tu 603 597 697 Szrot w Jaworze. Może gostek ma. Ale to same wkłady ukradli?
bobbyr10 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 kolego w okolicy Legnicy masz 3-4 szroty w Kunicach, w Legnicy na Senatorskiej w Kosowicach oraz jak sie jedzie na Chojnów po lewej stronie na górce, mam do wszystkich nr tel wiec mogę Ci przesłać na pw.
Gacek51 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Jakbys nie znalazł to mam komplet lusterek bez grzania.
_Bartek_ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Jeszcze jest gostek w bartoszowie co ma czesci do Audi. 696262680
ferdek77 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Dzięki za namiary, niestety bylem zmuszony kupić ori ,miałem do przejechania 500km i mało czasu, a numery pewnie się jeszcze nieraz przydadzą...
_Bartek_ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Jesli są jakieś błędy to przeprasszam za dużo %[br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 02:50_________________________________________________Dobra panowie, jutro spot! Szykować się na 12 na lotnisku pod magazynem Eko
KOval81 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ode mnie również Szczęśliwego Nowego Roku Panie i Panowie Miejmy nadzieję, że będzie lepszy niż poprzedni staruch Dobra panowie, jutro spot! Szykować się na 12 na lotnisku pod magazynem Eko :przebiegly Jutro, znaczy się niedziela 2 stycznia 2011?? :gwizdanie: To może i ja swoim brudasem się zjawię jak coś [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 14:05_________________________________________________domjenick - tak teraz patrzę na zdjęcia Twojego paździerza - to nie Ty włóczyłeś się wczoraj po mojej klatce przypadkiem z rodzinką w godzinach popołudniowych? :gwizdanie: Zastanawiałem się właśnie co za hardcore na takich kolach w zimie jeździ i mi się stawia kolo mojego avanta na parkingu :> Jakbym kurna wcześniej zobaczył na numery, to byś musiał na karniaka na górę podejść Albo trzeba było mi alarm uruchomić, żebym szybko na dół zszedł
_Bartek_ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jutro, znaczy się niedziela 2 stycznia 2011?? Dziwnie brzmi, nie? [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 14:13_________________________________________________Przyjedzie jeszcze paru znajomków
KOval81 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jarzenie mam z lekka opóźnione, więc wolałem się dopytać
domjenick Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 domjenick - tak teraz patrzę na zdjęcia Twojego paździerza - to nie Ty włóczyłeś się wczoraj po mojej klatce przypadkiem z rodzinką w godzinach popołudniowych? :gwizdanie: Zastanawiałem się właśnie co za hardcore na takich kolach w zimie jeździ i mi się stawia kolo mojego avanta na parkingu :> Jakbym kurna wcześniej zobaczył na numery, to byś musiał na karniaka na górę podejść Albo trzeba było mi alarm uruchomić, żebym szybko na dół zszedł jak mieszkasz na Gojawiczyńskiej,a auto parkujesz,przed domem,na "kółku" no to mój "jeszcze" tam stoi ,o 22 wyjeżdżamy jedzcie na spota i częściej się spotykajcie w tym Nowym roku,oby było mniej awarii,tańsze paliwo,części i niech w końcu zrobią WAM :gwizdanie: te drogi,bo żeby dojechać z Piekar ,do Centrum,to slalom gigant trzeba robić i zmieniać pasy co chwila jeszcze raz najlepszego-oczywiście na Forum jestem cały czas,więc kontakt mamy,jakby co
_Bartek_ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mariusz i reszta chętnych, jutro o 13 przed magazynami Eko
Rekomendowane odpowiedzi