_Bartek_ Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 ja po nowym roku albo zacznę inwestować w swoją albo zmienię na b6 czas pokaże zawsze będziesz mógł kopić moją i przełożyć kierę na lewą... Nie ten dział [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 10:24_________________________________________________Żeby nie było - mam dowód na to, że wczoraj było nas więcej jak dwóch na spocie... Potem wrzucę foto
devon00 Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 tak bylo 5 furek z czego tylko Twoja Bartek na Legnickich numerach
Gacek51 Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Dawaj Bartek te zdjecia ,bo to moze byc wiekopomna chwila
_Bartek_ Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 tak bylo 5 furek z czego tylko Twoja Bartek na Legnickich numerach i z ramkami klubowymi
devon00 Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 no ja jeszcze takowych na swoim aucie nie mam ale nadrobie sprawę
_Bartek_ Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Jak będziesz kupował weź mi jedną więcej, bo się lekko połamała... Chińska tandeta...
domjenick Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 dominik wszystko kwestia ceny cena 2500 Funtów i ze względu na to,ile w nią włożyłem-niestety niżej nie zejdę -przed zakupem sprawdzamy VAGiem dostępna będzie od 9 października,bo jadę jeszcze na urlop,po urlopie najpierw wystawię na Forum,żeby zostało auto w Klubie,potem,jak nie będzie chętnych-idzie na Ebay'a i Autotrader'a na wszystko,co wymieniłem mam rachunki,jeśli jesteś zainteresowany-podam więcej szczegółów
devon00 Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 musial bym sie dowiedziec ile kosztuje przewrotka kiery na nasza strone cena nie jest zla
AMON Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Fajne furki,tylko jeszcze paru s linow brakuje,nastepnym razem jak nie bede musial siedziec w pracy to napewno sie zjawie
devon00 Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Bartek a juz myslalem ze temu gosciowi z BMW pokazesz jak tobie kola sie blokuja moja zona chciala go wziasc na nastepnych swiatlach ale brakuje jej obycia z audi
domjenick Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 musial bym sie dowiedziec ile kosztuje przewrotka kiery na nasza strone cena nie jest zla zapytaj,przemysl-ja nie mam presji na sprzedaż auta,jak przyjadę z urlopu-zaczynam myśleć "intensywniej" nad zakupem drugiego i to jest główny powód sprzedaży-dwóch aut w jednym czasie -no nie da rady prowadzić
_Bartek_ Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Bartek a juz myslalem ze temu gosciowi z BMW pokazesz jak tobie kola sie blokuja moja zona chciala go wziasc na nastepnych swiatlach ale brakuje jej obycia z audi Ciężko by było, bo to 3.0d
KOval81 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Fajne furki,tylko jeszcze paru s linow brakuje,nastepnym razem jak nie bede musial siedziec w pracy to napewno sie zjawie K...a zapomniałem o spocie Trzeba zacząć się już kąpać w lecytynie, bo jak widać picie nie pomaga Organizujcie coś na przyszły weekend
devon00 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 sobota 15??? Miałem jechac do poznania ale nie dam rady
AMON Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Fajne furki,tylko jeszcze paru s linow brakuje,nastepnym razem jak nie bede musial siedziec w pracy to napewno sie zjawie K...a zapomniałem o spocie Trzeba zacząć się już kąpać w lecytynie, bo jak widać picie nie pomaga Organizujcie coś na przyszły weekend Jak chcesz moge ci zrobic wlew kroplowy i dozylnie wejdzie jak trzeba
_Bartek_ Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Fajne furki,tylko jeszcze paru s linow brakuje,nastepnym razem jak nie bede musial siedziec w pracy to napewno sie zjawie K...a zapomniałem o spocie Trzeba zacząć się już kąpać w lecytynie, bo jak widać picie nie pomaga Organizujcie coś na przyszły weekend Mijałem Cię ostatnio na prostej Kunice - Spalona. Puszczałeś mnie jak chciałeś skręcić w Szczytniki Małe. Jechałem za sterami czarnego B5 avant
Rekomendowane odpowiedzi