KOval81 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Panowie - czy od naszych ostatnich pogawędek na temat detailingu coś się może komuś rozjaśniło, albo się o czymś/kimś dowiedział? Potrzebuje mocno ogarniętego człowieka w kwestii doprowadzenia lakieru do pierwotnej postaci, a przy okazji kogoś, kto będzie dobrze umiał zrobić drobnicę lakierniczą - jakieś zaprawki, obicia, itp.
predki74 Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 no najlepiej legnica ale dalej też może być .Wiem ze w galeri gwarna gościu robi polerkę 350 zł bierze
KOval81 Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 prędki - wiesz jak to jest z naszymi "fachmanami" Ja muszę zrobić naprawdę dobrą robotę na aucie, bo w chwili obecnej woła o pomstę do nieba:kwasny: Dominik - rozumiem, ze chodzi o Vario? chętnie bym pojechał na wycieczkę, ale musiał bym tam spędzić ze 3-4 dni znając życie, a to w chwili obecnej nie wchodzi w grę.
_Bartek_ Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Ja wam moge plakatówkami pomalować Sent from my domofon using Tapatalk
KOval81 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Ja wam moge plakatówkami pomalować Sent from my domofon using Tapatalk Sam SE pomaluj - Ty to nawet hultaju ludzi nie poznajesz na Orlenach, jak nie wysiadają z A4:facepalm: Chyba, że się wstydziłeś przy małżonce ---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ---------- Moją Corollę to olewasz już któryś raz gościu
domjenick Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 stań obok i szerzej drzwi otwórz-zobaczysz, jak wtedy będzie oglądał się dookoła:grin:
KOval81 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 widzisz Dominik - Bartuś to taki nasz miejscowy ortodox - poza Audi się nie patrzy:decayed:
_Bartek_ Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Bardzo przepraszam Ograniczony chłop ze mnie Sent from my domofon using Tapatalk
KOval81 Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Bartek - a kto po Legnicy zasuwa takim sedanem jak Twój, dwa kominy na tyle i ramki klubowe, ale z przodu ma jakiś zderzak a'la Rieger, czy coś takiego.
_Bartek_ Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Nie widziałem jeszcze takiej Ale widziałem niedawno zarejestrowane S4 B5 avant srebrny Sent from my domofon using Tapatalk
KOval81 Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 No kurcze - identyczna prawie jak Twoja, trzeba obadać temat - auto też z tego, co pamiętam na tych pełnych aluskach 18" (albo Ty miałeś u siebie, albo Dominik-już nie pamiętam)
_Bartek_ Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Ja i Dominik Ja mam dalej tylko dekle się komuś do łap przykleiły Sent from my domofon using Tapatalk
predki74 Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 heheh moje dekle w domu leżą odpoczywają
domjenick Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 moje dekle na silikon były-może dlatego nie chciało się nikomu ich walić, z resztą w taką zimę jak byłem-komu by się chciało dekle w taki mróz wykrajać
KOval81 Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Jak zobaczyli wariata takiego na letnich kapciach, to się zlitowali
domjenick Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 spadaj-na zimówkach z przodu byłem:wink:
Rekomendowane odpowiedzi