chudineze Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 http://www.tvn24.pl/12694,1572089,0,1,kontuzja-goloty-polak-wytrzymal-jedna-runde,wiadomosc.html I kolejny raz nasz Endriu dał ciała ehh kolejny raz ten sam błąd.
dziuniek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 myślałem ze trochę powalczy :kox: a tu szok ale kasę zarobił i to się liczy i tak dalej będzie sławny czekam na następna walkę
letallec Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Szkoda ;( , bo w kilku ostatnich walkach bardzo dobrze się pokazał. Mam nadzieje, że jeszcze powalczy
Wihajster Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 "A co się ma dawać obijać 13 rund. Wyszedł, kasę wziął i tyle jego. Za swoje przegrane walki dostał 100 razy więcej niż wszyscy polscy złoci medaliści olimpiad razem wzięci. A durni zawiedzeni kibice niech sobie wieszają flagi na samochodach jak polskie fajfusy grają w piłkę albo stoją w kolejce do totolotka. Andrzej tyle za 4 walki bierze ile wyniosła główna naroda." przeczytane....
ykk Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Przed walka zrobilem sobie herbate. Nawet nie zdazylem jej wypic..
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja sie dopiero dowiedziałem , że była jakaś walka Szybko było....
Madas Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 to jest jakaś komedia gość powinien odpuścić bo wstyd polsce robi ... pochodze z rodziny bokserskiej i jak mój stary już miał taki etap zeby nie walczyć to się wycofał....a ten szmal szmal i szmal a wstyd to gdzie
poziek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 to jest jakaś komedia gość powinien odpuścić bo wstyd polsce robi ... pochodze z rodziny bokserskiej i jak mój stary już miał taki etap zeby nie walczyć to się wycofał....a ten szmal szmal i szmal a wstyd to gdzie wiesz ile wczoraj było do wygrania w totolotku ?? ja bym dał sobie 4 razy ryj obić :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 to jest jakaś komedia gość powinien odpuścić bo wstyd polsce robi ... pochodze z rodziny bokserskiej i jak mój stary już miał taki etap zeby nie walczyć to się wycofał....a ten szmal szmal i szmal a wstyd to gdzie wiesz ile wczoraj było do wygrania w totolotku ?? ja bym dał sobie 4 razy ryj obić :gwizdanie: wiem wiem wygrana okrutna podział na 5 osób..... ale walki Gołoty nie ma co komentować rzeczywiście to mógł zagrać w totka i wygrać chociaż nikt by nic nie wiedział i widział :gwizdanie:
poziek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 chociaż nikt by nic nie wiedział i widział :gwizdanie: to prawda...niestety
sparki Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Endrju flote ma i to całkiem niezła. Mało kto wie że jest właścicielem pokaźnej liczby hektarów w New Jersey i bynajmniej z tego co wiem to rolnikiem to on nie jest. Chłopak swoje lata ma, próbował oczyścić swoje imię niestety znów przytaplało się w błocie
adams78 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 myślałem ze trochę powalczy :kox: a tu szok ale kasę zarobił i to się liczy i tak dalej będzie sławny czekam na następna walkę Zapomnij. Kolejnej szansy dla nieudacznika już nie będzie. Nie wierzę w jakąś poważną kontuzję - poddał się widząc, że nie da rady
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 A czego wy oczekiwaliście od Boxera , który lata swojej świetności ma juz za sobą ? Dorobił sobie ..i tyle :gwizdanie:
adams78 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zapowiedzi trenera przed walką były bardziej ambitne. Nie bardzo mnie to emocjonowało, ale spodziewałem się walki. Tym sposobem facet, który wg mnie miał szansę coś jeszcze osiągnąć, odebrał sobie szanse na walki ze znaczącymi bokserami o duże pieniądze. :gwizdanie:
szakal350 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ta walka zakończyła się juz dzień albo więcej przed Podział kasy był każdy wiedział ile weźmie.
slaweq Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ta walka zakończyła się juz dzień albo więcej przed Podział kasy był każdy wiedział ile weźmie. To jest reguła w boksie zawodowym, że podział kasy jest wczesniej i kazdy wie ile dostanie niezaleznie od wyniku walki.
Hugo Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Buahahahahah ma taką minę jakby conajmniej forum mu nie działało
Rekomendowane odpowiedzi