franek261 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Akcja podobno będzie od styczni 2016r. Teraz wystarczy oczekiwać na telefon. Ciekawe czy w ogóle zadzwoni i jak serwis telefon do mnie zdobędzie. Samochód kupiłem w niemieckim salonie. Ciekaw czy będą dzwonić z Niemiec czy z Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acion Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Latwo powiedziec niejedz a jak bedzie wymagane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damok Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 A jak moga Cie zmusic do przyjazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek261 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Z tego co czytałem akcja serwisowa zaczyna się w styczniu 2016r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acion Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Damok niemoga cie zmusic wiadoma sprawa ale jesli bedzie to wymagane a na to sie zanosi.Nieprzejdziesz przegladu to co wtedy?? Jesli maja dostac kary i maja to naprawic niewierze ze nikt tego niesprawdzi...... Tak ogulnie to serwis moze miec wylane i mozna to olac ale czy pozniej niebedzie problemow ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damok Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ciekawi mnie jeszce jedna kilka spraw, jak taka akcja serwisowa ma sie do: - zmiany map zwiazanych z podniesieniem mocy. - czy bez mojej wiedzy moga to zrobic podczas powiedzmy zmiany opon w serwisie. -przeglad techniczny i nagle - jal to bylo w wiadomosciach 40x wiecej NOx. - co z koca mojego samochodu. Jezeli zmienia program to albo pojda w strone ze bedzie spelnial normy i bedzie slabszy, albo usuna tryb eko i samochod nie przejdze badan. Ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek29 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Same problemy przez to i nabdodatek nikt nic nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebulba Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja już dostałem liścik ze moje auto się łapie na akcje serwisowa, a teraz mam czekać na drugi z zaproszeniem do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Ja już dostałem liścik ze moje auto się łapie na akcje serwisowa, a teraz mam czekać na drugi z zaproszeniem do serwisu. Jesteś pierwszym właścicielem? idą na łatwiznę w pierwszej kolejności czy dotarli już do kolejnego właściciela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebulba Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Jestem drugim właścicielem auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robberto Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 w maju mam przeglad, nie orietuje sie ktos jak to sie ma wlasnie z przegladem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djvekio Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Podatek drogowy jest ustalany na podstawie emisji CO2 a nie NOx o który w całym tym zamieszaniu chodzi, więc nie wpłynie to na wysokosc Road taxu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidmac Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Znajomek ma kumpla w servisie vag i ponoc maja wymieniac wtryski,takie chodza sluchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson23 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Może jakiś zbiorowy pozew i odszkodowanie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek29 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 a jakze ,siada mi psycha przez to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodas Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Właśnie ciekawe co z wirusami w samochodach. Jestem drugim właścicielem auta, zrobiłem w nim program niecałe 3 miesiące temu. Po wpisaniu vinu na stronie audi wychodzi, ze też łapię się na akcję serwisową. Dochodzi fakt, że miałem tubing-protection i sterownik trzeba było wyciągać na stół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Bodas też jestem drugim wł. i auto po programie i pod koniec października pierwszy list dostałem z przeprosinami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodas Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja nic nie dostałem i nie podejrzewam coś dostać, ponieważ samochód pochodzi z NRD. Ciekaw jestem jak będzie wyglądać ta akcja serwisowa. Jeśli to będzie tylko zmiana softu to bez sensu się w ogóle tego podejmować. Natomiast jeśli wymiana wszystkich wtryskiwaczy wchodziłaby w grę to warto przemyśleć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,19163522,1000-dolarow-dla-klienta-gest-dobrej-woli-volkswagena.html?disableRedirects=true ciekawe czy tak samo potraktują europę? Edytowane 10 Listopada 2015 przez Kodzak33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 było by pare PLN na MODY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi