Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

S6 C7 Avant TATOWÓZ cz. 2 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

700 i bez katowania z dołu. Pojeździć bez problemu. Co innego jak mu będziesz ładować LC non stop

Opublikowano

Olej do skrzyni z ASO, sam nie kupowalem, warsztat w ktorym robilem wymiane to zrobil. Z tego co pisze szymeniu potwierdza sie ze 650NM i nie ma sensu cisnac dalej z NM w przypadku s-tronica.

Opublikowano
  • Autor

no i w takim przedziale trzeba bedzie powalczyc ja nigdy nie upalalem swoich aut wiec jesli przy normalnej jezdzie nie powinno sie nic dziac to tak bedzie

Ogi a ta s6 co nia jeździłeś top gdzie miała program robiony?

Opublikowano

Ja sam robie wszystko w Compsporcie i jak by to byla moja to bym tez tam robil program :D , ale znajomy robil o ile czegos nie myle w Best-Performance Czestochowa i tez jest/byl bardzo zadowolony, zreszta tak jak pisalem S6 C7 po programie dostaje strasznych skrzydel i sadze ze bedziesz w lekkim szoku jak ten samochod potrafi sie zbierac.

Opublikowano

Luki jak po programie?

banan z dzioba schodzi, czy nie bardzo ?

Opublikowano
  • Autor

dopiero przyjachalem, nie wracalem sam i bylem zmeczony wiec jazda mocno zachowawcza, ale jest roznica kosmiczna :). za tydzien jade do wawy i umowilem sie z rogalem jeszcze na spotkanie bo chce jeszcze jedna rzecz poprawic. Wtedy wrzuce ostateczne kreski. Seria 441,7 i 588,4. Powiem tylko ze Rogal stwierdzil ze skrzynia bez palowania LC do 800 nm spokojnie wytrzyma.

Poniżej przedstawiam efekt czyszczenia auta z finalnym nałożeniem powłoki MOHS Q2 firmy Gyeon

8.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

1.jpg

2.jpg

zdjęcia są na felach zimowych, założyłem teraz letnie, 20 cali, z firmy poleconej przez Mirona, et 35 czyli większe osadzenie od oryginałów i.....

1.jpg

....tego się nie spodziewałem WTF? :facepalm:

już się "dotarły" no ale zacisk będzie trzeba maznąć farbą

Edytowane przez snajper1998

Opublikowano

Zła szerokość felgi. Nie tylko ET jest ważne

Opublikowano
  • Autor

no tylko ze zapewniany bylem ze pasuja po za tym 20 cali et 35 to juz bylem pewny ze bedzie idealnie.

Opublikowano
  • Autor

a szymeniu to jest 9 cali, a wiec dalej szerzej jak oryg

Opublikowano

Dziwne, jestes pewien ze to felga ?? Ori et ile jest 42 ?? szerokosc felgi tez w normie, ewentualnei ramiona felgi jakos dziwnie poprowadzone. Po obu stronach tak masz ??

Opublikowano
  • Autor

przytarlo tylko z jednej, ale z drugiej tez dosłownie na wlos zapasu, te ramiona chyba tak maja , co do danych felgi jestem pewien 20 et 35 szer 9

Opublikowano

z S6 nie miałem do czynienia ale też mi to nie pasuje - skoro masz 9j i ET 35 to jakim cudem coś obcierało

w S4 B8 (wiem że sa mniejsze hamulce) ale 20 o parametrach 8,5j ET35 nic nie obciera - i mówię o felgach tego samego producenta

Snajper a jak się koła spasowały z autem - są schowane ? czy bardziej są na równo z nadkolami

Masz foto jak koła wyglądają na aucie

Opublikowano
  • Autor

z S6 nie miałem do czynienia ale też mi to nie pasuje - skoro masz 9j i ET 35 to jakim cudem coś obcierało

w S4 B8 (wiem że sa mniejsze hamulce) ale 20 o parametrach 8,5j ET35 nic nie obciera - i mówię o felgach tego samego producenta

Snajper a jak się koła spasowały z autem - są schowane ? czy bardziej są na równo z nadkolami

Masz foto jak koła wyglądają na aucie

wiem ze na tym zdjeciu za bardzo nie ocenisz, ale koła sa spasowane jednak mniejsze et i juz mogly by lekko wystawac

1.jpg

Opublikowano

wyglądają na ładniutkie - kolor praktycznie jak ori

Pamiętaj jak odbierałem od Ciebie B7 z Sevesem to nas do mieszkania zaprosiłeś - odbierając S6 widzę już mnie do domu zaprosisz :)

Widać zmiany u Ciebie to nie tylko ta część motoryzacyjna :)

Opublikowano
  • Autor

miron wpadaj kiedy chcesz :)

a mieszkanie to okres tymczasowy chalupa to powrot na stare smieci

finalny efekt strojenia

1.jpg

czasy krecone w trudnych warunkach i na oponie 275

2.jpg

Opublikowano

Pieknie, i jak wrzenie z d.... hamowni :D ???

Opublikowano

robi wrażenie to rodzinne kombi

Opublikowano
  • Autor
:)
Opublikowano

Czasy bardzo dobre pozniej 4 s setka to juz cos:)