Tomeks Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 leciało wczoraj w czwórce godz 22.28,na stronie 4-ki jest playlista,ale o tej godzinie jest tylko "gameplay" i kij wie co to jest,normalnie jest godzina,nazwa utworu i wykonawcy.
xbladyx Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 leciało wczoraj w czwórce godz 22.28,na stronie 4-ki jest playlista,ale o tej godzinie jest tylko "gameplay" i kij wie co to jest,normalnie jest godzina,nazwa utworu i wykonawcy. Kendrick Lamar - Swimming Pools Nie ma za co :]
Tomeks Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 leciało wczoraj w czwórce godz 22.28,na stronie 4-ki jest playlista,ale o tej godzinie jest tylko "gameplay" i kij wie co to jest,normalnie jest godzina,nazwa utworu i wykonawcy. Kendrick Lamar - Swimming Pools Nie ma za co :] mistrzuniu,jestes wielki:hi:
Buba Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:29 ----------
jozek726 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Bezczel - Prawo ponad prawem (prod. Kaszpir) - YouTube :thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:
jozek726 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 10:59 ----------
SVD Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Myślę że ci którzy są z Łodzi powinni kojarzyć
kaju Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 No to czas na odrobinę retro... VIXIARZEEEE!!! Zippyshare.com - L Project - Evacuation.mp3 ---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- Panowie, jeśli macie shazaamy nie shazaamy i inne tego typu programy do identyfikacji nutek - bardzo proszę o nutkę z 3:53 i dalej po 4 minucie - będę bardzo wdzięczny
Skyliner89 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Lata 90te . Wspaniała muzyka : Haddaway - What Is Love - YouTube
apaczinio Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Lubię się pobujać przy kozackich dźwiękach - jeżeli oglądaliście szybkich i wściekłych to powinniście znać to ;D - jakoś cholernie mi wpadło w ucho ( magia ) przepiękne auta ) pam pam pam pam pam ....<3 Dr. Dre -what's the difference - YouTube The Dictator Credits Soundtrack - Official - Aladeen Motherfucker - YouTube Film mega i utwór mega ;D Dżem - Whiskey - YouTube Dżem - W życiu piękne są tylko chwile - YouTube Mam nadzieję że każdy coś sobie wybierze ale to tak głównie u mnie leci Przepraszam że trochę tego jest ...;x no ale nie da się 1-2 kawałków tylko dodać..
Rekomendowane odpowiedzi