Musashi Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 z wyjatkiem AJM, w ktorym cofa sie 225st. wszystkie pozostale PD cofa sie o 180st.
niestandardowy Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 No i Piotr wykrakal. Szukam czapki. Gniazda wyrobione. Myslalem o tulejowaniu ale brak opini. Znalazlem sluczna uzywke Gliwica dana na sprawdzenie i planowanie. Panowie, jakie sa momenty i kolejnosc dokrecenia srub glowicy?
piotrsob1 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Gniazda pompek czy hydro popychaczy wyrobione ? A może jedne i drugie Polskie głowice są z plasteliny , ja szukam niemieckiej , od jakiegoś niewysilonego motoru typu AVB , najlepiej z rozsądnym przebiegiem Edytowane 3 Listopada 2015 przez piotrsob1
niestandardowy Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 Gniazda pompek. Znalazlem glowice od axb w dobrych pieniadzach to sie nie zastanawialem... Oringi na pompkach po przebiegu okolo 60 tys.
piotrsob1 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) No nie widziałem jeszcze dolnego uszczelniacza pompki w takim stanie Nie telepało motorówką na biegu jałowym ? Z ciekawości, jaki nalot motorówki ? Edytowane 3 Listopada 2015 przez piotrsob1
niestandardowy Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 308 tys... Ale bipy i korekcje mi sie strasznie pogorszyly.
Dev Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Mam od BRB oraz od AVF/AWX w bardzo dobrym stanie.
piotrsob1 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 308 tys... Ale bipy i korekcje mi sie strasznie pogorszyly. Nalot 2 razy większy od mojej Aż dziwne że tyle czapka wytrzymała
niestandardowy Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 Na sile dalo by rade ja zlozyc i tez by latala. Ale u innego wlasciciela jak juz robic to porzadnie
SotoM Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 No i Piotr wykrakal. Szukam czapki. Gniazda wyrobione. Myslalem o tulejowaniu ale brak opini. Znalazlem sluczna uzywke Gliwica dana na sprawdzenie i planowanie. Panowie, jakie sa momenty i kolejnosc dokrecenia srub glowicy? Kupisz uszczelke głowicy to jest rozpiska z kolejnością i etapami.nowe śruby do głowicy kup i zwilż olejem śruby jak będziesz dokręcał czape.
niestandardowy Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Ok No to jeszcze momenty na kolektory i mam wszystko Znalazlem cos takiego. Ta kolejnosc i momenty sa ok? Edytowane 4 Listopada 2015 przez niestandardowy
SotoM Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) kolektor ssący i wydechowy 25Nm świeca żarowa - Ceramika - 12Nm / Stalowe - 15Nm dane masz dobre... Edytowane 4 Listopada 2015 przez SotoM
niestandardowy Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 Dziekuje bardzo edytuje pierwszy post jak bede mial chwile wolnego to bedzie dla potomnych A propo momentow i kolejnosci dokrecania srub to w ori uszczelce ich brak dlatego tez dopytywalem
SotoM Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 W zamiennikach jest rozpiska. Jak wiele za ori uleszczke....?
niestandardowy Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 Uszczelka okolo 210 zl po rabatach. Jutro sprawdze na FV bo bralem wszystkie uszczelki i sruby nowe z serwisu. Co do grubosci, dwa oczka byly dwa oczka kupilem ale zmieniana byla glowica. To dobrze?
Dev Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Uszczelke dobiera sie do bloku z tłokami a nie do głowicy. A tak na marginesie, po co pchasz tyle kasy w tego trupa ? Edytowane 5 Listopada 2015 przez Dev
niestandardowy Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 Nie pekaj, odwdzieczy sie Swoja droga Dev, gdybys mial do wyboru uszczelke erlinga za 180 zl a ori za 200 ktora bys wybral? Sruby ori po rabacie wyszly mnie drożej o 20 zl niz w IC nie kumam pojecia ladowanie kasy w parcha. To po prostu tyle kosztuje
Rekomendowane odpowiedzi