mariuszolek Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Kolejny krok po B5 2.4 quattro Autko kupiłem w lutym. Sprowadzone ze Szwajcarii. Do dziś przejechałem 18k km. Przebieg do początku 2012r. i 170k km pięknie skatalogowany w ASO. Potem, kto wie Wyposażenie przy kupnie: Pełen S-line: - zawieszenie 1BV - 18" felgi - dekory polerowane alu - czarna podsufitka - fotele sportowe czarna skóra, grzane, pełne elektryki - pikowana, skórzana kierownica + gałka zmiany biegów - pełen FIS, kolorowy - pakiet światło - zderzaki w kolorze nadwozia - nawigacja RNS-d - nagłośnienie BOSE - bluetooth NOKIA - szyber - zewnętrzny pakiet chrom - 4x elektryka szyb - ABS + ESP - fabrycznie przyciemnione szyby tył (lustrzana zieleń) - xenony Zmiany mechaniczne: - komplet rozrządu - komplet nowych amortyzatorów (Bilstein od 1BE) - komplet klocków + tarcze przód (ATE) - instalacja LPG KME na wtryskach Hana - felgi 17" i 2 komplety opon (Nokian WR A3 i lato Vredestein Ultrac Cento) Zmiany w wyposażeniu: - wymiana tunelu środkowego (dziury po telefonie) - RNS-e LED + ori bluetooth (dzięki DeeJay_Kill) - tempomat (DeeJay_Kill) - fotele Recaro skóra + alcantara; pełna elektryka; grzany przód - wymiana szufladki; ESP i uchwytu na kubek na chrom - przycisk podłokietnika na alu + zamek klapy trójkąta (dzięki snajper007) - wreszcie zamówiłem dziś klubowe ramki tablic Plany: - multikiera - podłączenie tylnych bocznych poduszek (są przy nowych boczkach foteli) - kamera cofania Edytowane 28 Października 2015 przez mariuszolek
azure Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Fajna :-) Dobry kierunek zmian.
Lysy705 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Ładna sztuka:)Powodzenia w modach:)
dawid93 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 dawno kupiles te recarsy? Ogladalem jakis czas temu bo tez sie przymierzam, byly na allegro ok 3tyg temu ? powodzenia z modami
Rabbi Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Nie jest to pełny S-line jak piszesz gdyż brak pakietu zewnętrznego-zderzaków,listew drzwi,lotki tył. Bardzo ładna sztuka,fajne recaro....Powodzenia w modach
radio22 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 dawno kupiles te recarsy? Ogladalem jakis czas temu bo tez sie przymierzam, byly na allegro ok 3tyg temu ? powodzenia z modami Też jestem ciekawy czy dawno kupiłeś te Recaro ? Ja również poluję na Recaro z alkantarą
mariuszolek Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 To jest pełen S-line na ten miesiąc produkcji, macie na forum ładny opis wszystkich wersji w B6. Były 3 różniące się wypusty. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/64881-pakiet-s-line-zewnetrzny-i-wewnetrzny/ Fotele kupiłem na oko 2-3 miesiące temu, od gościa z alle
Rabbi Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Pełen S-line to nie jest gdyż brak mu pakietu zewnętrznego. Ten ma pakiet interior+zawiecha.Wiem że w tamtym czasie wychodziły tylko wewnętrzne niemniej nie zmienia to faktu że zewnętrznego pakietu brak. Tak czy siak ładna sztuka a zewnętrzny możesz dorezać Edytowane 28 Października 2015 przez Rabbi
mariuszolek Opublikowano 29 Października 2015 Autor Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Ten ma pakiet interior+zawiecha.Wiem że w tamtym czasie wychodziły tylko wewnętrzne niemniej nie zmienia to faktu że zewnętrznego pakietu brak. Większego sensu spierać się nie ma, niemniej uważam, że szwajcar w 2003 dostał go z salonu z pełnym s-line. Potem jak mocno chciał, serwis mógł mu zrobić z tego nawet pełne B7 Edytowane 29 Października 2015 przez mariuszolek
lopes1987 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Fajna lalka i wiele do pełnego szczęscia nie trzeba rezać
Rekomendowane odpowiedzi