daffy Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 kol. Iverson błędy wykasować nazbierało się tego troszkę na dodatek kontrola AIR BAG mi swieci,autko kilka razy w lato mi wpadło w tryb awaryjny niezawsze tak się dzieje sporadycznie tylko przy dużych obrotach od 3800 - i prędkosci od 160 - 200 żadko ale jednak wpada w tryb awaryjny a na dodatek ostatnio zauważyłem ze mi temperatórka spadła max 80stopni :kwasny:no mam jeszcze jeden problem zwiazany z pompa cisniena paliwa na PD (mały wyciek paliwa spod dekielka) jak widać nazbierało się tego trochę
FAFAL Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ja bym tam nic nie poprawiał, każdy wybierze który mu się najbardziej podoba i jak będzie chciał to sobie ustawi w podpisie. Przynajmniej takie moje zdanie. Kamil będziesz jutro na spocie?
FAFAL Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Chłopaki zorganizujcie się na jutro i przybywajcie na spota
kamilo Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 1. 2. ( z trochę inną czcionką ) Strasznie nudny dzień dziś
Iverson Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Kamilo-super robota. Piszę z kom. Więc nie wiem w jakiej rozdzielczości są grafiki ale ustawimy 1 w nagłówku spotowym. Do później Pany.
Maniekk674 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Sorki chłopaki ale dzisiaj mnie niestety nie bedzie Dzisiaj rano myślałem że płuca wypluje Udanego spota życzę
kamilo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Jeszcze taki pomysł się zrodził w głowie.
daffy Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 http://forum.dvhk.pl/ dział motoryzacja polecam
FAFAL Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Dzięki chłopaki za spota Dziś bariera 5 aut została przełamana - było 6 hehe Ale jak na początki i nie najlepszą pogodę to chyba nienajgorzej
Maniekk674 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Macie jakieś fotki ? Chociaż spod kołderki sobie obejże
FAFAL Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Jutro ma Iverson wrzucić, ja dziś nie robiłem żadnych fotek zapraszamy następnym razem Trmin będziemy ustalać Przed chwilą już opanowałem jeden parking :> jazda niezła >>> a śnieżek dalej pruszy... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi