FAFAL Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 kolego masz S4 B6 i wstydzisz się pokazać publicznie Nie, nie wstydzę się. ale luźniej byłoby gdzie indziej. 1.Ludzie idą na zakupy i wszyscy się lampią, śmieją, a jak kto zrobi fotkę to patrzą jak na debili. 2.Poza tym to miejsce które źle mi się kojarzy ponieważ właśnie tu spotykają się fani Tjuningu z całej okolicy (Golfy 2, kalibry ople, wszystkie z wielkimi spojlerami i neonami). Myślę że powinniśmy być trochę nad nimi. Być może pojawię się na chwilkę, przypominam że raz już byłem! J E L I T O ma trochę racji to miejsce jest takie sobie można by pomyśleć o innym
jarko Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zapraszam Wszystkich do udziału w konkursie >> Najładniejsza B5 <<>> Najładniejsza B6 << >> Najładniejsza B7+B8 <<
greg21 Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja tez mysle o innym miejscu. Moze gdzies nad jeziorkiem machowskim? Jest tam taki parking przy wislostradzie? Mozna by sie spokojnie przejechac jakas fura po fajnej drodze? To tylko taka moja propozycja!
Iverson Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja tez mysle o innym miejscu. Moze gdzies nad jeziorkiem machowskim? Jest tam taki parking przy wislostradzie? Mozna by sie spokojnie przejechac jakas fura po fajnej drodze? To tylko taka moja propozycja! to jest opcja na wiosnę , teraz to przecież piździ tam jak nie wiem co
sziney Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 witam panowie, jeśli nic nie wypadnie mi 1 marca to z przyjemnością pojawie się na spociku
sziney Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 tak jak pisałem postaram się pojawić no i z zaproszenia z przyjemnością skorzystam
Iverson Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Opublikowano 21 Lutego 2009 Pany orientujecie się ile kosztuje garaż w Tbg??
Krzy0 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 to zalezy gdzie,na Garazowej obok myjni od 12 tys
Iverson Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 a skalna lub koło cmentarza wojskowego??
Iverson Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Opublikowano 23 Lutego 2009 zapraszamy , jeszcze mamy wolne miejsca na parkingu pod kauflandem hyhyhy
Rekomendowane odpowiedzi