J E L I T O Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 no ja napewno bede:) Piękna pogoda, aż chce się jeździć!!!
skalarx Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Było max 7 furek (w tym ładne S4 kolegi JELITO). Całkiem przyzwoicie :gwizdanie:. Szkoda, że Iveson siedzi gdzieś w zamiast na spota przyjechać
Iverson Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Opublikowano 23 Listopada 2008 Sory chłopaki ,że tak wyszło ale musiałem wcześnie wyjechać bo na letnich oponach jeżdżę jeszcze, do Kielc tyle śniegu ,że 40km/h jechałem...było niebezpiecznie ale dojechałem cało , tylko osłona pod silnikiem sie ro***bała bo mi śnieg nawchodził [br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 16:47_________________________________________________łoooo cicho tu, opowiadajcie co na spocie??!! był ZeeBee?? rano mu dzwoniłem ,że spot jest
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 A własnie... Ive co tam u ZeeBee? W ogóle go nie widac na Forum
Iverson Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Opublikowano 23 Listopada 2008 nie wiem nie widziałem się z nim , nie miałem czasu nawet , pewnie zalatany jak to każdy , a wieczory poświeca na "przytulanie" się ze swoją kobitą pewnie
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Następny w Resie 7 grudnia Zapraszamy
Andronikus Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Slaweq ale zamów dobrą pogodę bo w TG piździło jak talala
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 taa na grudzień to napewno uda mi sie zamówic dobra pogodę
FAFAL Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Widzę, że mojej A4 nie uchwyciło tam na zdjęciu albo jeszcze nie dojechałem :gwizdanie: W sumie to chyba było 7 aut jak dobrze policzyłem? Moim zdaniem nie tak źle jak na pierwszy raz Miło było Was poznać. Dzięki [br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 22:31_________________________________________________Panowie nie wszyscy naraz bo nie mogę nadążyć czytać tych wszystkich postów Jest tu kto w ogóle? Taka cisza, nikt nie pisze
Iverson Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Opublikowano 24 Listopada 2008 no ja jestem , ale sam do siebie pisać nie będę, trochę by to dziwnie wyglądało , na nastepny spot do Resy jedziemy , mam nadzieję ,że będę
kamilo Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 ...na nastepny spot do Resy jedziemy... a gdzie to jest ?
Iverson Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Opublikowano 24 Listopada 2008 Rzeszów w skrócie...hmmm dość popularny zwrot ostatnio
Andronikus Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Widzę, że mojej A4 nie uchwyciło tam na zdjęciu albo jeszcze nie dojechałem :gwizdanie: A teraz ?
kamilo Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Rzeszów w skrócie...hmmm dość popularny zwrot ostatnio dzięki, widocznie jakoś nie jestem w temacie
FAFAL Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Ive no mam nadzieję, że bedziesz zgadamy sie co i jak i pojedziemy. Tylko oponki zmień na zimowe żeby później znów problemów nie było. Ja dziś zmieniłem no i autko dużo na wyglądzie straciło może więcej chętnych bedzie na wyjazd do Rzeszowa Andronikus dzięki za fote hehe - spoko mam fure heh
J E L I T O Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Chłopaki już nie szukam felg 17stek na zimę moje są ok... źle wyważyli Wracając do spota, miło było Was poznać....
Rekomendowane odpowiedzi