Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AGB] Maksymalna predkosc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam Audi a4 1.9 131 KM 2001 sedam w necie znalazlem ze max moze jechac 210, mi sie udalo 180. Czy moze mam jakas bloade, czy silnik zjechany?

pozdrawiam

Opublikowano

no to chyba coś nie tak bo mój :kox: stary Condon więcej poleci

Opublikowano

Witam,

Mam Audi a4 1.9 131 KM 2001 sedam w necie znalazlem ze max moze jechac 210, mi sie udalo 180. Czy moze mam jakas bloade, czy silnik zjechany?

pozdrawiam

nie ma zadnych blokad.

pewnie silnik wchodzi w tryb awaryjny. sprawdz czy silnik osiaga na 4 rtym biegu 4300 obr/min

Opublikowano

Popraf profil bo tam masz 90 ps :) Jak miałem passata i 105 ps to tez tylko tyle jechał .5 skrzynia go nie puszczała

Opublikowano

ja AVF em seria na liczniki miałem prawie 220 km/h

Opublikowano

130ka powinna się bujnąć do licznikowych 210 spokojnie jak wszystko sprawne, ja w 1Z mam 170 .

Opublikowano

Ja swoim wracając z wczasów na autostradzie w Austrii rozpędziłem się do 230km/h ale myślę ze do 240 by dociągnął (oczywiście wskazanie licznikowe) :good:

Opublikowano
:vaglogi: 180 km/h to stanowczo za mało, jak na te silnik .
Opublikowano

prosimy o nie wypowiadanie sie nt osiaganych przez posiadane pojazdy predkosci kosmicznych. wypowiedzi inne niz zmierzajace w kierunku usuniecia problemu beda kasowane

Opublikowano

Ja swoim wracając z wczasów na autostradzie w Austrii rozpędziłem się do 230km/h ale myślę ze do 240 by dociągnął (oczywiście wskazanie licznikowe) :good:

Bardzo ciekawe :decayed: Jakiej wysokości był żagiel :>

Opublikowano

Jak kolega nie wierzy to nie musi ale trochę za poważny człowiek jestem żeby pisać bzdury a do opowiadania bajek to znam inne fora. :kox:.(a swoja droga to współpasażerowie zebrali opierdziel, że zamiast krzyczeć ze strachu to mogli pstryknąć fotkę licznika) :hi:

Opublikowano

(a swoja droga to współpasażerowie zebrali opierdziel, że zamiast krzyczeć ze strachu to mogli pstryknąć fotkę licznika) :hi:

Pewnie tych współpasażerów było 4 i bagażnik zawalony torbami skoro z wakacji wracales :kox: Ciekawe ile byś pojechał z pustym autem... 250? 260? :polew: :polew:

Opublikowano

a może jeszcz z trumną :polew: Z chęcią bym to sprawdził bo twój 1.9 ma predkośc maxymalna taką jak 3.0

Opublikowano

smieszni komentatorzy moze wasze furki sie zapieraja przy 200 ale ja moja awx rowniez 230 i to nie z przepasci tak wiec moze waszym tez cos dolega. a tak wogole to tez bylem zdziwiony ale pozytywnie

Opublikowano

hehe troszkę śmieszny temat :naughty:

brakuje jeszcze dopisku że spalanie wtedy było 5 lit/100km :decayed:

Opublikowano

Pewnie że śmieszny może koledzy którzy wypisują negatywne komentarze sami nie wiedza jaki ukryty potencjał siedzi w ich furkach? Dodam jeszcze że przy ocenie prędkości maksymalnej należy wziąć pod uwagę fakt że jest to wskazanie licznika (który na pewno zawyża wskazanie) a nie GPS lub radaru! :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...