akjam Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Większej tej torby nie było? Waryjot! Pozytywnie!
jedrekx Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Większej tej torby nie było? Waryjot! Pozytywnie! jak mi się uda wyciągnąć go do BT w przyszłym roku to poznacie tego wariata
H4mm3R Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Większej tej torby nie było? Waryjot! Pozytywnie! jak mi się uda wyciągnąć go do BT w przyszłym roku to poznacie tego wariata To ja nie jadę
FroS-t Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 Tej tej co tu się wyprawia ja mam już plan chce tak jak Jędrek z Bukowiny wrócić z nowa kierownicą ps dzisiaj wysyłam heble do Eltomu
jedrekx Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Większej tej torby nie było? Waryjot! Pozytywnie! jak mi się uda wyciągnąć go do BT w przyszłym roku to poznacie tego wariata To ja nie jadę nie pitol, najwyżej... spędzisz sobotę na zewnątrz tak jak WRC w tym roku
tomekhxc Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Większej tej torby nie było? Waryjot! Pozytywnie! jak mi się uda wyciągnąć go do BT w przyszłym roku to poznacie tego wariata To ja nie jadę nie pitol, najwyżej... spędzisz sobotę na zewnątrz tak jak WRC w tym roku A bo nie siądziecie pic normalnie jak ludzie tylko ukradkiem po autach sie chowacie
jedrekx Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 ale tą Twoją nalewkę Tomek ciągle wspominam... mam nadzieję, że w przyszłym roku też weźmiesz
FroS-t Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 Co mi tu pijaki burdel w temacie o chlaniu robicie Powiem tak to: i to:
akjam Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) ps dzisiaj wysyłam heble do Eltomu Będziesz Pan zadowolony. P.S. Do Bukowiny się już organizuj! Edytowane 8 Czerwca 2016 przez akjam
FroS-t Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 Heble poszły, kolor wybrany, na Bukowinie jestem obowiązkowo razem z Moją Moniką, to jeden z priorytetów więc mam nadzieję że się widzimy no i chciałbym tam zajechać z kiera TT do zamontowania
xxxPALUCHxxx Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Czy za wyrzuceniem DPFa poszedl jakis soft? U mnie zapaliła sie kontrolka DPFa. Po przejechaniu kilkunastu kilometrów zgodnie z instrukcja kontrolka zgasła ale zapaliła sie kontrolka świec i silnika. Po podłączeniu do kompa okazało sie ze DPF niemal czyściutki a winowajca zamieszania okazała sie sonda lambda Edytowane 12 Czerwca 2016 przez xxxPALUCHxxx
FroS-t Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2016 Tak Paweł, Dpf został wyrzucony fizycznie i programowo....
xxxPALUCHxxx Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Moc tez wzrosła? Chodziło mi bardziej czy przy okazji usunięcia DPFa dlubnales kilka KM wiecej softem.
FroS-t Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2016 Moc będzie w przyszłym sezonie i chciałbym coś więcej niż tylko soft , usuniecie miałem w dobrej cenie więc nie robiłem programu przy okazji, auto ogólnie odżyło i jest bardziej dynamiczne, wyczuwalnie lepiej wkręca się od dołu.... Dzisiejszy S-pot
FroS-t Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2016 Patrzcie go, tak to się nie odzywa, ale na szyderke to zawsze znajdzie czas
jedrekx Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Wyżej się nie dało? spokojnie, spokojnie... jest już na właściwym torze
TOM3K Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) masz coś krzywo ten wydech Edytowane 14 Czerwca 2016 przez TOM3K
black4 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witajcie, Auto Frost'a piękne jedynie te końcówki wydechu takie smutne faje..... Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi