muunv Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 Jak zwykle perfekto. za***iste foty Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
MAT1000 Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 Fotki mega i kropelki mega Jeszcze jakby ten tył zszedł troszeczkę i byś zrobił przednie nadkole + spojlerki
FroS-t Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Opublikowano 21 Lipca 2017 Dupe niestety mam już skręconą na maksa, koniec regulacji.....
tomekhxc Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 12 godzin temu, FroS-t napisał: Dupe niestety mam już skręconą na maksa, koniec regulacji..... No u mnie ten sam temat.... poza tym wszystko elegancko, i tutaj fakt jakbyś lampiony zrobił na czarno to by pasowało do reszty
FroS-t Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Opublikowano 22 Lipca 2017 Z tyłu troszkę brakuje do ideału ale jest tez tego plus bo jadąc z kompletem osób i to nie chudzinek nic nie trze, tak czy inaczej nic nie zrobie bo nizej się nie da skręcić, co do lamp to kurczę moje zdolności manualne mówią mi żeby dac sobie spokój z ich rozklejaniem
KoJ@K Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Lampy z B7 podobno rozklejają się, jak położysz przed nimi wyłączoną suszarke do włosów Nie wiem czy zwykła lampa jest klejona na tym samym kleju co bix, ale zobacz sobie, że trudne to to nie jest w tej lampie, to nie lampy z B6 ...
K4rol81 Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Bez suszarki, wystarczy je wystawić na słońce i rozklejają się jak złoto działaj bo auto nabierze jeszcze pazura. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
afroo. Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Dobrze gadają. Zrobisz u siebie to będę miał większą motywację żeby wreszcie swoje zrobić bo fanty już mi się kurzą.
tomekhxc Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Dasz rade, w B7 rozkleić lampy to przyjemność , 5 min i rozklejone, dla porównania ostatnio rozklejałem w swojej B6 bixy i ze 4 h mi zeszlo żeby to w miare jakoś rozkleic a i tak nie wyszlo idealnie w B7 to już inna bajka tylko że zderzak trzeba ściągnąć no ale nigdzie nie ma łatwo
MAT1000 Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Dnia 21.07.2017 o 20:17, FroS-t napisał: Dupe niestety mam już skręconą na maksa, koniec regulacji..... Mierzyłeś ile cm wysokości do błotnika tam jest ? Porównując foty wygląda jakby u mnie na prokit bardziej tył siedział.
Norbas Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Leszek orientujesz się jakie przyciemnienie szyb masz u siebie? Masz je przyciemnione fabrycznie i jak z działaniem fotochromu podczas nocnych jazd ?
FroS-t Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Opublikowano 23 Lipca 2017 1 godzinę temu, MAT1000 napisał: Mierzyłeś ile cm wysokości do błotnika tam jest ? Porównując foty wygląda jakby u mnie na prokit bardziej tył siedział. Wiesz co Mariusz nie mierzyłem ale jest napewno niżej niż na sprinagch H&R -45mm, poza tym gwint mam troche ponad dwa miesiące więc podejrzewam że nawet nie ugniotły się jeszcze dobrze sprężyny ale powiem Ci coś innego co zaobserwowałem i na początku myślałem że mi się wydaje ale jednak nie, a mianowicie gwint bardzo mocno regauje na nierówności podłoża, kiedy jest ze skosa lub jest krzywe podłoże to bardzo widać jak zawieszenie się do niego dopasowuje, nie wiem jak mógłbym to dokładniej opisać, na początku sam byłem zaskoczony, teraz gdzie robiłem fotki ten chodnik szedł jakbyw dół dlatego d*pa troche stanęła, druga fotka przed studiem juz było prawie równo i widac róznice a ostatnia trzecia fota w studiu było krzywo jakby wiesz w poprzek i lewe koło zobacz jak poszło do góry i jakbym Ci zorbił fotke z drugiej strony to guma chowała się w nadkole, foty wrzuciłem już bez jakiejkolwiek obróbki żeby lepiej było to widac Przed studiem W studiu, tu mega widać różnice w wysokości
FroS-t Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Opublikowano 23 Lipca 2017 2 godziny temu, Norbas napisał: Leszek orientujesz się jakie przyciemnienie szyb masz u siebie? Masz je przyciemnione fabrycznie i jak z działaniem fotochromu podczas nocnych jazd ? Nie mam pojęcia już były przyciemnione i z tego co wiem to fabrycznie, z fotochromem zero problemów
K4rol81 Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Sprawdź oznaczenia na szybach jak jest AS3 to masz fabryczne przyciemnione, ja mam taką szybę w klapie. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
FroS-t Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Panowie małe pytanie, a mianowicie czy ktoś z Was ma założoną inna osłone pod silnikiem niz ori, chodzi mi o mocniejsza i bardziej wytrzymalszą, bo ostatnio dużo szuram, dużo za dużo....a jak ktoś ma to możecie coś polecić, albo podlinkować ? I kilka fotek z wycieczki do CT.....
Tomi_81 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 16 godzin temu, FroS-t napisał: Panowie małe pytanie, a mianowicie czy ktoś z Was ma założoną inna osłone pod silnikiem niz ori, chodzi mi o mocniejsza i bardziej wytrzymalszą, bo ostatnio dużo szuram, dużo za dużo....a jak ktoś ma to możecie coś polecić, albo podlinkować ? U siebie mam coś takiego założone http://allegro.pl/oslona-silnika-aluminiowa-alu-audi-a4-b6-b7-01-08-i6919550818.html
Norbas Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Brakuje czarnych ramek w lampach...
Rekomendowane odpowiedzi