FroS-t Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Panowie bardzo mnie cieszy ze fotki sie poodobaja, troszke nad nimi siediałem i mam gorąca prosbę, oznaczajcie mnie prosze jak fotka leci w świat, z góry dziekuję 1
tomekhxc Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Fros-t dzięki tobie każdy na dobre fotki na profilowe
FroS-t Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Opublikowano 14 Maja 2019 Cześć Jako że Micheliny odmówiły posłuszeństwa Kupiłem używane Falken Azenis 453 w rozm 225/35/19 Wszystkie felgi oddałem na uzupełnienie rantów i musiałem coś zmienić, więc postanowiłem zrobić sam front w połysku... Rolki od razu odtłuściłem no i wrzuciłem powłokę jak zawsze przed sezonem, na opony standartowo u mnie Gyeon Tire Niedługo zrobię fotki jak to wygląda już na aucie, teraz robie porządek z autem po jesiennej c**jni, prace nad autem ciągle trwają więc wrzucę wszystko razem, ale będzie grubo, obiecuje… Tak się prezentują na chwile obecną Pozdr !!! 2
KoJ@K Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Co za pedał...yyy znaczy pedant Też Jesteś Chorym poyebemmm, tylko ja nie mam takich ładnych zdjęć Baaaardzo dobrrra robota ! ?
kamil-vag Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Albo jeździłeś na złym ciśnieniu, albo Ci tnie opony... nie za duża różnica rantów względem środka ? ? ? No i dla mnie takie świecące opony a nie w macie Leszku to sorrry, ale pierwszy raz ci powiem beeeee ? Jakbyś plaku najebał haha (mimo iż wiem, że to konkretny dresing dałeś) Chyba, że to wyschnie i zmatowieje ? Sama fela, mega kozak ! ! ! ?
qruku Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 2 godziny temu, FroS-t napisał: Jako że Micheliny odmówiły posłuszeństwa Z którego roku były te Michalinki że aż tak spruchniały ? Super efekt z polerowanym alu ?
KoJ@K Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Kamil - tak to trochę wyschnie, ale jakoś efekt połysku dużo nie zniknie, poprostu geyon tak ma. Dla mnie Car Pro Perl jest strzałem w 10 i mam nareszcie to co chciałem mieć na oponach.
FroS-t Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Opublikowano 14 Maja 2019 1 godzinę temu, kamil-vag napisał: Albo jeździłeś na złym ciśnieniu, albo Ci tnie opony... nie za duża różnica rantów względem środka ? ? ? No i dla mnie takie świecące opony a nie w macie Leszku to sorrry, ale pierwszy raz ci powiem beeeee ? Jakbyś plaku najebał haha (mimo iż wiem, że to konkretny dresing dałeś) Chyba, że to wyschnie i zmatowieje ? Sama fela, mega kozak ! ! ! ? Dressing się wpije, będzie mat, można też przetrzeć ścierką po aplikacji, albo przelecieć suszarką i już się tak nie będą się świeciły, chodź ja ostatnio zostawiam jak jest i nie przecieram. Micheliny były na zbieżności, a rocznikowo z 2015r, Tomkowi też pękają.... 2 godziny temu, KoJ@K napisał: A oponki już ogarnięte do końca ? Szukam... 1 godzinę temu, KoJ@K napisał: Kamil - tak to trochę wyschnie, ale jakoś efekt połysku dużo nie zniknie, poprostu geyon tak ma. Dla mnie Car Pro Perl jest strzałem w 10 i mam nareszcie to co chciałem mieć na oponach. CarPro też się świeci jak smok jak nie wytrzesz,
MarcinL Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Tu piękna fele, a u mnie zabawa trwa Nawet z gruzów kradną. Strach parkować nocą
afroo. Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 7 godzin temu, FroS-t napisał: prace nad autem ciągle trwają więc wrzucę wszystko razem, ale będzie grubo, obiecuje… No dobra, to już wiadomo, że będzie poduszkowiec.
FroS-t Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Opublikowano 14 Maja 2019 2 minuty temu, afroo. napisał: No dobra, to już wiadomo, że będzie poduszkowiec. Nieeee, wtedy bym zmienił koło, chodzi o kosmetykę, bo tak mi zaprawili auto na jesień zeszłego roku że nawet na BT wstyd było jechać...
FroS-t Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Opublikowano 18 Maja 2019 W dniu 14.05.2019 o 19:12, kamil-vag napisał: No i dla mnie takie świecące opony a nie w macie Leszku to sorrry, ale pierwszy raz ci powiem beeeee ? Jakbyś plaku najebał haha (mimo iż wiem, że to konkretny dresing dałeś) Dziś robiłem letnie Mojej Moni, specjalnie dla Ciebie przetarty Gyeon Tire 1
kamil-vag Opublikowano 19 Maja 2019 Opublikowano 19 Maja 2019 Hehe, no zdecydowanie lepiej to wygląda ?
afroo. Opublikowano 19 Maja 2019 Opublikowano 19 Maja 2019 W dniu 15.05.2019 o 00:04, FroS-t napisał: Nieeee, wtedy bym zmienił koło, chodzi o kosmetykę, bo tak mi zaprawili auto na jesień zeszłego roku że nawet na BT wstyd było jechać... Meh...
FroS-t Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Opublikowano 19 Maja 2019 9 godzin temu, KoJ@K napisał: gdzie są dekielki majster ? W tym sezonie bez, bedzie dziura
Rekomendowane odpowiedzi