Skocz do zawartości
IGNOROWANY

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ręka nie będzie amputowana tylko będzie przeprowadzona operacja... tylko możliwe że może stracić na stałe władze nad dłodnią ;( fatalnie... już nie chce mówić co to oznacza

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:confused4:

Nie ma co tak we wszystko teraz wierzyć! Miejmy nadzieje że te wiadomości nie są prawdą.

Opublikowano

Czytałem coś przed chwilą że nie będzie amputowana tylko operowana

amputację Kuzaj zdementował....

Opublikowano

Niestety raczej w tym sezonie to nie poszaleje już sobie.

Niekoniecznie poczekajmy do konferencji.

Opublikowano

Jeżeli ma złamanie nogi - jak podają i zmiażdżoną dłoń to raczej w bolidzie w tym roku nie usiądzie. Oby tak nie było

Opublikowano

Z tego co mówią na TVN24 już operują Roberta

Opublikowano

ale wiecie co czytam wlasnie wypowiedzi internautów i naprawde wstyd mi ze jestem polakiem.... co oni pisza :wallbash: zero współczucia, każdy uradowany że Kubica jest po ciężkim wypadku i że moze nigdy nie wroci do rajdów :wallbash:

zreszta poczytajcie sobie

http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Powazny-wypadek-Roberta-Kubicy,wid,13106402,wiadomosc.html

Opublikowano

Ja pie**ole, szkoda gadać, banda dzieciaków bez mózgu.... :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Opublikowano

No tak, poziom komentarzy na Wp, Interiach i innych portalach niezmiennie na wysokim poziomie :wallbash: Naprawdę wstyd :sick3:

Opublikowano

Z tego co mówią na TVN24 już operują Roberta

Do szpitala w Pietra Ligure udał się profesor Igor Rossello z regionalnego centrum chirurgii, by przeprowadzić operację zmiażdżonej prawej dłoni polskiego kierowcy Formuły 1.

Opublikowano

polak polakowi wilkiem :wallbash: kolejny "zamach ruskich" :wallbash: co oni pisza

Opublikowano

k**wa, NIE :zemdlal:

Opublikowano

Nawet tam nie wchodzę, nie chcę się denerwować.

Miejmy nadzieję, że wszystko się wyjaśni.

Opublikowano

Ja pie**ole, szkoda gadać, banda dzieciaków bez mózgu.... :facepalm: :facepalm: :facepalm:

dokladnie :wallbash:

Opublikowano

ale wiecie co czytam wlasnie wypowiedzi internautów i naprawde wstyd mi ze jestem polakiem.... co oni pisza :wallbash: zero współczucia, każdy uradowany że Kubica jest po ciężkim wypadku i że moze nigdy nie wroci do rajdów :wallbash:

http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Powazny-wypadek-Roberta-Kubicy,wid,13106402,wiadomosc.html

W takim kraju właśnie żyjemy. Ludzi pełni zawiści, zazdrości i cieszący się z krzywdy innych itp.

Mam nadzieję, że Kubica szybko dojdzie do siebie i operacja przejdzie pomyślnie :good::notworthy:. Renault powinno mu zabronić startu w rajdach :confused4:.

Opublikowano

Panowie na polsat news w napisach na dole pisze że operacja dotyczy nastawienia złamań i krwawienia wewnętrznego a ramię już zostało amputowane :shocked: Czy ktoś ma jakieś informacje pewniejsze?

Opublikowano

Renault powinno mu zabronić startu w rajdach

To odszedłby z Renault, w sumie dlatego Kubicy nie wiąże się z Ferrari bo oni zabraniają startów w rajdach.

Opublikowano

Brak słów :facepalm: :facepalm: :facepalm: Ciekawe kim i na jakim stanowisku jest człowiek który uważa że Robert słabo reprezentuje nasz naród :blink:

Opublikowano

Panowie na polsat news w napisach na dole pisze że operacja dotyczy nastawienia złamań i krwawienia wewnętrznego a ramię już zostało amputowane :shocked: Czy ktoś ma jakieś informacje pewniejsze?

wszedzie pisza cos innego.... niedawno pisali ze amputuja,pozniej ze jednak beda go skladac teraz znowu ze amputuja :wallbash: