damian_qbass Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Ręka nie będzie amputowana tylko będzie przeprowadzona operacja... tylko możliwe że może stracić na stałe władze nad dłodnią ;( fatalnie... już nie chce mówić co to oznacza
akjam Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Nie ma co tak we wszystko teraz wierzyć! Miejmy nadzieje że te wiadomości nie są prawdą.
GRazny Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Czytałem coś przed chwilą że nie będzie amputowana tylko operowana amputację Kuzaj zdementował....
lewdan Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Niestety raczej w tym sezonie to nie poszaleje już sobie.
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Niestety raczej w tym sezonie to nie poszaleje już sobie. Niekoniecznie poczekajmy do konferencji.
lewdan Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Jeżeli ma złamanie nogi - jak podają i zmiażdżoną dłoń to raczej w bolidzie w tym roku nie usiądzie. Oby tak nie było
Sqizzy Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Z tego co mówią na TVN24 już operują Roberta
wojciu0308 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ale wiecie co czytam wlasnie wypowiedzi internautów i naprawde wstyd mi ze jestem polakiem.... co oni pisza zero współczucia, każdy uradowany że Kubica jest po ciężkim wypadku i że moze nigdy nie wroci do rajdów zreszta poczytajcie sobie http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Powazny-wypadek-Roberta-Kubicy,wid,13106402,wiadomosc.html
Chuck Norris Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja pie**ole, szkoda gadać, banda dzieciaków bez mózgu.... :facepalm:
binio-stg Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 No tak, poziom komentarzy na Wp, Interiach i innych portalach niezmiennie na wysokim poziomie Naprawdę wstyd
wrclaguna Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Z tego co mówią na TVN24 już operują Roberta Do szpitala w Pietra Ligure udał się profesor Igor Rossello z regionalnego centrum chirurgii, by przeprowadzić operację zmiażdżonej prawej dłoni polskiego kierowcy Formuły 1.
wojciu0308 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 polak polakowi wilkiem kolejny "zamach ruskich" co oni pisza
Chuck Norris Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Nawet tam nie wchodzę, nie chcę się denerwować. Miejmy nadzieję, że wszystko się wyjaśni.
wojciu0308 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja pie**ole, szkoda gadać, banda dzieciaków bez mózgu.... :facepalm: dokladnie
Skyliner89 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ale wiecie co czytam wlasnie wypowiedzi internautów i naprawde wstyd mi ze jestem polakiem.... co oni pisza zero współczucia, każdy uradowany że Kubica jest po ciężkim wypadku i że moze nigdy nie wroci do rajdów zreszta poczytajcie sobie http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Powazny-wypadek-Roberta-Kubicy,wid,13106402,wiadomosc.html W takim kraju właśnie żyjemy. Ludzi pełni zawiści, zazdrości i cieszący się z krzywdy innych itp. Mam nadzieję, że Kubica szybko dojdzie do siebie i operacja przejdzie pomyślnie . Renault powinno mu zabronić startu w rajdach .
aju Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Panowie na polsat news w napisach na dole pisze że operacja dotyczy nastawienia złamań i krwawienia wewnętrznego a ramię już zostało amputowane Czy ktoś ma jakieś informacje pewniejsze?
Sqizzy Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Renault powinno mu zabronić startu w rajdach To odszedłby z Renault, w sumie dlatego Kubicy nie wiąże się z Ferrari bo oni zabraniają startów w rajdach.
grzes1150 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ale wiecie co czytam wlasnie wypowiedzi internautów i naprawde wstyd mi ze jestem polakiem.... co oni pisza zero współczucia, każdy uradowany że Kubica jest po ciężkim wypadku i że moze nigdy nie wroci do rajdów zreszta poczytajcie sobie http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Powazny-wypadek-Roberta-Kubicy,wid,13106402,wiadomosc.html Brak słów :facepalm: Ciekawe kim i na jakim stanowisku jest człowiek który uważa że Robert słabo reprezentuje nasz naród
wojciu0308 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Panowie na polsat news w napisach na dole pisze że operacja dotyczy nastawienia złamań i krwawienia wewnętrznego a ramię już zostało amputowane Czy ktoś ma jakieś informacje pewniejsze? wszedzie pisza cos innego.... niedawno pisali ze amputuja,pozniej ze jednak beda go skladac teraz znowu ze amputuja
Rekomendowane odpowiedzi