Labiel Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Tak zachwycacie się Kubica w wrc a niestety sukcesu żadnego nie odniósł. jak nie jak był Mistrzem Świata WRC2 Po pierwszym sezonie startów.
Wandej Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Tak zachwycacie się Kubica w wrc a niestety sukcesu żadnego nie odniósł. jak nie jak był Mistrzem Świata WRC2 Po pierwszym sezonie startów. Nie znam się na tych kategoriach ale to pewnie tak się ma jak pierwsza liga do ekstraklasy(chociaż tutaj to dno każdy z przykladow:decayed:). Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Labiel Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Tak zachwycacie się Kubica w wrc a niestety sukcesu żadnego nie odniósł. jak nie jak był Mistrzem Świata WRC2 Po pierwszym sezonie startów. Nie znam się na tych kategoriach ale to pewnie tak się ma jak pierwsza liga do ekstraklasy(chociaż tutaj to dno każdy z przykladow:decayed:). Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Nie koniecznie, bo startując w WRC2 często miał lepsze czasy niż ci którzy startowali w WRC a tam mają jednak inne auta.
soolek Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Tak zachwycacie się Kubica w wrc a niestety sukcesu żadnego nie odniósł. jak nie jak był Mistrzem Świata WRC2 Po pierwszym sezonie startów. Nie znam się na tych kategoriach ale to pewnie tak się ma jak pierwsza liga do ekstraklasy(chociaż tutaj to dno każdy z przykladow:decayed:). Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Skoro nie znasz się nawet na kategoriach, to na jakiej podstawie budujesz swoją ocenę jego umiejętności lub braku umiejętności? Chyba na takiej, jak większość Polaków - jak wygrywa, to jest za***isty, jak ląduje w rowie to już matoł, nie umie jeździć. Poczytaj trochę, pomyśl a potem się wypowiadaj. Dodam tylko, że wygrał dwa oesy rajdu Monte Carlo, w pierwszym starcie w tej imprezie. Byle kierowca tego nie zrobi. A, że lądował w rowach podczas rajdu Szwecji. Ogier też lądował. Ale Ogier jeździ już trochę czasu autem WRC a Robert dopiero drugi rajd. Oprócz umiejętności ważne jest doświadczenie i tego Robertowi brakuje. W zeszłym roku też na początku wypadał z trasy. Też psioczyli, że zaraz znowu sobie krzywdę zrobi, że za szybko i ... wygrał.
adams78 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Tak zachwycacie się Kubica w wrc a niestety sukcesu żadnego nie odniósłWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Nie wiem czy się orientujesz, ale przejechał dopiero dwa rajdy w WRC więc trudno o tytuł mistrzowski:whistling: Zanotuj sobie to w kalendarzu na koniec 2015 i wtedy się wypowiedz. Może już będziesz wiedział o rajdach tyle co o F1 (zresztą tam w pierwszych startach też nie był w czołówce). Po prostu trochę za bardzo ciśnie i widać wtedy braki umiejętności, bo inni jadąc podobnym tempem jakoś utrzymują auta na drodze. Ale to do czasu aż opanuje sztukę i wtedy dopiero będzie można psy na Nim wieszać, kiedy przydzwoni jadąc dobry rajd. Na asfaltach już teraz będzie szybki:naughty:
mech15 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Tak zachwycacie się Kubica w wrc a niestety sukcesu żadnego nie odniósłWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Nie wiem czy się orientujesz, ale przejechał dopiero dwa rajdy w WRC trzy
Yoghurt Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Tak zachwycacie się Kubica w wrc a niestety sukcesu żadnego nie odniósłWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Nie wiem czy się orientujesz, ale przejechał dopiero dwa rajdy w WRC trzy poprzedni sezon to inny samochod i przede wszystkim jednorazowa przygoda z innym pilotem.
Wandej Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Wszystko co napisałem to moje zdanie do którego mam prawo:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
soolek Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Wszystko co napisałem to moje zdanie do którego mam prawo:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Oczywiście, że masz prawo ale to nie forum bravo girl czy gazety peel i warto by było swoje zdanie oprzeć na jakiejś wiedzy w temacie, a sam mówisz, że takowej nie posiadasz, więc po co? Żeby tylko sobie popisać, znaczy potrollować. Bes sęsu.
Wandej Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Wszystko co napisałem to moje zdanie do którego mam prawo:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Oczywiście, że masz prawo ale to nie forum bravo girl czy gazety peel i warto by było swoje zdanie oprzeć na jakiejś wiedzy w temacie, a sam mówisz, że takowej nie posiadasz, więc po co? Żeby tylko sobie popisać, znaczy potrollować. Bes sęsu. Może Ci przypomnę moje słowa jak wycofa się z wrc:wink: po za tym wiedzę znaleziona w internecie i tv każdy może posiąść Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
soolek Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Mam nadzieję, że nie będziesz musiał mi przypominać i nie chodzi tu o mnie, bo ja ewentualną "porażkę" przełknę bez problemu, ale o to, że ja dobrze życzę Kubicy (innym zresztą też), trzymam kciuki odkąd tylko pamiętam i uważam, że ma chłop potencjał i talent. Niestety, to za mało, więc mam nadzieję, że jeszcze szczęście mu dopisze i jednak zdobędzie za rok-dwa-trzy mistrza a napewno stanie na podium.
Wandej Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 http://sport.wp.pl/martykul.html?kat=1039833&wid=16411545
Labiel Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Ciekawe, ciekawe. Putin potrzebuje kolejnych "igrzysk" aby ocieplić swój wizerunek.
Wąski Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 Panowie już się zbliża kolejny sezon F1.jakie typy na nowego mistrza F1 ????
soolek Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Panowie już się zbliża kolejny sezon F1.jakie typy na nowego mistrza F1 ???? Ktokolwiek aby nie Vettel:facepalm: Mam już dość tej dominacji jednego teamu. Mam nadzieję, że auta będą przynajmniej początkowo jeździły w miarę równo i w końcu pościgają się kierowcy a nie Newey i reszta.
Labiel Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Vettel jest nudny. Czy jest dobrym kierowcą? Pewnie tak ale rzadko można było to oglądać bo zazwyczaj zaczynał prowadzić na pierwszym kółku a potem jechał już swoje nieatakowany przez nikogo.
mcm Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 kilka razy pokazał że naciskany nie trzyma ciśnienia
Rekomendowane odpowiedzi