I r o Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Kwalifikacje do GP Australii zostaną tam pokazane o godzinie 11:05 w sobotę, same zawody w niedzielę o identycznej porze. Zatem obie sesje będą wyemitowane nieco ponad cztery godziny po ich faktycznym rozpoczęciu.
PABLO Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Czyli też nieźle, wystarczy nie sprawdzać nigdzie wyników i po 4h odpalić wyścig, czuć się że oglądamy na żywo
Wąski Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Opublikowano 15 Marca 2014 Kwalifikacje do GP Australii zostaną tam pokazane o godzinie 11:05 w sobotę, same zawody w niedzielę o identycznej porze. Zatem obie sesje będą wyemitowane nieco ponad cztery godziny po ich faktycznym rozpoczęciu.
mcm Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 jak na razie oglądam sesję treningową P3, a nie kwalifikacje na Polsacie sport News
soolek Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 jak na razie oglądam sesję treningową P3, a nie kwalifikacje na Polsacie sport News Masakra właśnie jakas. Tak patrze i patrze i d... ktos cos wie kiedy kwakifikacje?
mcm Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 w programie jest F1 do godz. 14:10 wiec może niedługo puszczą powtórkę kwalifikacji
Wandej Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Sport news mam:kox:gdyby nc + miało f1 to polsat cyfrowy byłby już martwy i dlatego pewnie poszli po rozum do głowy:wink:
domjenick Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Nowy bolid pokazał, że Vettel nie jest takim cudownym dzieckiem jak niektórzy sądzili. znane są przypadki , że w pierwszych wyścigach niektórzy wygrywali, a na koniec sezonu- nawet nie było o nich słychac, więc zaczekał bym z ocenami...
soolek Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 w programie jest F1 do godz. 14:10 wiec może niedługo puszczą powtórkę kwalifikacji Ufff. Oglądam. A jutro wyścig będzie o 11 na news?
PABLO Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Coś koło tego pewnie skoro wyścig na sport o 7:00
Szarik Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Na niemieckim RTL jest na żywo,start o 7:00
Damian Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Nowy bolid pokazał, że Vettel nie jest takim cudownym dzieckiem jak niektórzy sądzili. znane są przypadki , że w pierwszych wyścigach niektórzy wygrywali, a na koniec sezonu- nawet nie było o nich słychac, więc zaczekał bym z ocenami... Dokłądnie:wink: Zresztą mnie dziwi czemu wyście się tak doczepili do Vettela? Czytanie opinii, że wygrywa dzięki temu, że posiada najlepszy bolid to trochę przesada - wsadźcie do bolidu Red Bulla sprzed roku jakiegoś słabszego kierowce i zobaczycie, że będzie miał problemy. Boidy Red Bulla ewidentnie są budowane pod Vettela:wink:
RS Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 On nie jest złym kierowcą, jest dość dobrym kierowcą, tylko jeszcze na mistrza nie zasłużył ( to przeczytana opinia na FB z którą się zgadzam)
PABLO Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Za 5h wyścig a ja jeszcze nie spie Tymczasem ---------- Post dopisany at 07:02 ---------- Poprzedni post napisany at 01:50 ---------- Zaczynamy sezon
RS Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Lecimy!!! To co? Nie pisać co jest grane zeby nie psuć emocji? Jest ciekawie
krzysiek23 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 dzwiek silnika to porazka na maxa....:facepalm:
Kędzior Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 dzwiek silnika to porazka na maxa....:facepalm: a druga sprawa jest taka ze niekrecono tych silnikow na maxa bo sie bali o usterki, okropnie sie ogladalo wyscig, niedosc ze dzwiek do d*py (jak elektryczny samochodzik sterowany na pilota) to jeszcze te nosy :facepalm: niewiem czy zwrociliscie uwage ale podczas pitstopow bylo slychac pisk opon podczas wyjazdu a nie ryk silnika :wallbash::wallbash: v8 wymiatało ja w tym sezonie stawiam na masse i mam nadzieje ze nastepne wyscigi dostarcza wiecej emocji i rywalizacji a nie usterek
krzysiek23 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 dzwiek silnika to porazka na maxa....:facepalm: a druga sprawa jest taka ze niekrecono tych silnikow na maxa bo sie bali o usterki, okropnie sie ogladalo wyscig, niedosc ze dzwiek do d*py (jak elektryczny samochodzik sterowany na pilota) to jeszcze te nosy :facepalm: niewiem czy zwrociliscie uwage ale podczas pitstopow bylo slychac pisk opon podczas wyjazdu a nie ryk silnika :wallbash::wallbash: v8 wymiatało ja w tym sezonie stawiam na masse i mam nadzieje ze nastepne wyscigi dostarcza wiecej emocji i rywalizacji a nie usterek z tego wyscigu dobre byly tylko przetasowania,juz znudzilo mi sie ciagle wygrywanie Vettela....pewnie za kilka lat doczekamy sie F1 z silnikami elektrycznymi
Rekomendowane odpowiedzi