truckmaniac Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 A wie ktoś gdzie można online obejrzeć wyścig? Google free f1 race :naughty:
Wąski Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 A wie ktoś gdzie można online obejrzeć wyścig? http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 12:37_________________________________________________i już [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 12:57_________________________________________________Dramat!!!
wustyle Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Borowczyk dobry co? - Robert bedzie sie przesuwal do przodu kiedy inni beda tankowali ja jebie Mam nadzieje, ze Robert odgoni pecha, szkoda Petrova...[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:34_________________________________________________Robert rekord okrazenia![br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:35_________________________________________________Robuś kot powyprzedzal maruderow i od razu ogien mam nadzieje, ze chociaz punktowana pozycja bedzie
GRazny Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 podsumowując te pół wyścigu... czeka nas wspaniały sezon... renówko-łada spisuje się znakomicie... zarówno rekord okrążenia jak i wyprzedzanie pokazało że potencjał jest ogromny i jeśli nie stracą na wolniejszym rozwijaniu bolidu to będzie ciekawie...
endriuu Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 podsumowując te pół wyścigu... czeka nas wspaniały sezon... renówko-łada spisuje się znakomicie... zarówno rekord okrążenia jak i wyprzedzanie pokazało że potencjał jest ogromny i jeśli nie stracą na wolniejszym rozwijaniu bolidu to będzie ciekawie... bez Ochów i Achów. 1 wyscig w poprzednim seonie tez pokazał, ze jest ogromny potencjał w BMW i będą zwyciestwa.
GRazny Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 podsumowując te pół wyścigu... czeka nas wspaniały sezon... renówko-łada spisuje się znakomicie... zarówno rekord okrążenia jak i wyprzedzanie pokazało że potencjał jest ogromny i jeśli nie stracą na wolniejszym rozwijaniu bolidu to będzie ciekawie... bez Ochów i Achów. 1 wyscig w poprzednim seonie tez pokazał, ze jest ogromny potencjał w BMW i będą zwyciestwa. może i masz rację endriuu ale jestem mocno pozytywnie zaskoczony...
wustyle Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 a ja jakos za Graznym pelen optymizmu[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 14:10_________________________________________________Alonso super. Fajnie by bylo gdyby wygral. Nalezy mu sie po "upokorzeniach" w renault. Dublet ferrari to by bylo cos.
GRazny Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 no Włosi oszaleją... Hiszpanom też wróci Alonsomania....
endriuu Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Borowczyk: DJ Malija tworzy potęgę hinduskiego rejsingu.
wustyle Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 wyscig fajny gratulacja dla fernando i felipe no i robert z konca stawki na 11 brawo[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 14:42_________________________________________________no i przybil piatke hamiltonowi slusznie borowczyk zauwazyl, ze to byl piekny gest klasa sportowiec
truckmaniac Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Wyścig zajefajny. Pech Kubicy, ale klasę pokazał. Bolid z potencjałem, oby udało sie to wykorzystać. Szkoda Vettela, ale cóż. Każdemu może się zdarzyć. Brawo Fernando. Brawo Ferrari :oklaski: _________________________________________________ Komentatorzy jak zwykle... ...żenada :doh1: Gdzie jest Sokół?
Wąski Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Borowczyk dobry co? - Robert bedzie sie przesuwal do przodu kiedy inni beda tankowali ja jebie Mam nadzieje, ze Robert odgoni pecha, szkoda Petrova...[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:34_________________________________________________Robert rekord okrazenia![br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:35_________________________________________________Robuś kot powyprzedzal maruderow i od razu ogien mam nadzieje, ze chociaz punktowana pozycja bedzie :polew: :polew: [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 15:05_________________________________________________ Wyścig zajefajny. Pech Kubicy, ale klasę pokazał. Bolid z potencjałem, oby udało sie to wykorzystać. Szkoda Vettela, ale cóż. Każdemu może się zdarzyć. Brawo Fernando. Brawo Ferrari :oklaski: _________________________________________________ Komentatorzy jak zwykle... ...żenada :doh1: Gdzie jest Sokół? nie dali kasy teza w Top Gear
wustyle Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 co ten Borowczyk wyprawia to szok a kumacie co by bylo gdyby Zimoch komentowal???
truckmaniac Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 co ten Borowczyk wyprawia to szok a kumacie co by bylo gdyby Zimoch komentowal??? Rzygać się chce.Tak samo, jak wczoraj w Polsat News przedstawili Zientara jako eksperta F1. Co on pier... :sick3:
odzim Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 zobaczymy reno jak dyfuzor zdejmie na nastepny wyscig , to tak dla przypomnienia slabizna i tyle robert 11 a pietrow nie ukończył ,kto to pisal ze dobry poczatek -ja tego tak nie widze raczej slabo jak zawsze od tamtego sezon
GRazny Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 zobaczymy reno jak dyfuzor zdejmie na nastepny wyscig , to tak dla przypomnienia slabizna i tyle robert 11 a pietrow nie ukończył ,kto to pisal ze dobry poczatek -ja tego tak nie widze raczej slabo jak zawsze od tamtego sezon :polew: no nieźle... ale zgadzamy się w jednym... że ten sam wyścig oglądaliśmy
Rekomendowane odpowiedzi