Skocz do zawartości
IGNOROWANY

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wie ktoś gdzie można online obejrzeć wyścig?

Google

:szukaj:

free f1 race

:szukaj:

:naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A wie ktoś gdzie można online obejrzeć wyścig?

http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 12:37_________________________________________________i już :kox:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 12:57_________________________________________________Dramat!!!

Opublikowano

masakra :kwasny:

Opublikowano

grrrrrrrrrrrrr

Opublikowano

Borowczyk dobry co?

- Robert bedzie sie przesuwal do przodu kiedy inni beda tankowali

ja jebie

Mam nadzieje, ze Robert odgoni pecha, szkoda Petrova...[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:34_________________________________________________Robert rekord okrazenia![br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:35_________________________________________________Robuś kot

powyprzedzal maruderow i od razu ogien

mam nadzieje, ze chociaz punktowana pozycja bedzie

Opublikowano

podsumowując te pół wyścigu... czeka nas wspaniały sezon... renówko-łada spisuje się znakomicie... zarówno rekord okrążenia jak i wyprzedzanie pokazało że potencjał jest ogromny i jeśli nie stracą na wolniejszym rozwijaniu bolidu to będzie ciekawie...

Opublikowano

podsumowując te pół wyścigu... czeka nas wspaniały sezon... renówko-łada spisuje się znakomicie... zarówno rekord okrążenia jak i wyprzedzanie pokazało że potencjał jest ogromny i jeśli nie stracą na wolniejszym rozwijaniu bolidu to będzie ciekawie...

bez Ochów i Achów. 1 wyscig w poprzednim seonie tez pokazał, ze jest ogromny potencjał w BMW i będą zwyciestwa.

Opublikowano

bez Ochów i Achów. 1 wyscig w poprzednim seonie tez pokazał, ze jest ogromny potencjał w BMW i będą zwyciestwa.

może i masz rację endriuu ale jestem mocno pozytywnie zaskoczony...

Opublikowano

a ja jakos za Graznym pelen optymizmu[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 14:10_________________________________________________Alonso super. Fajnie by bylo gdyby wygral. Nalezy mu sie po "upokorzeniach" w renault. Dublet ferrari to by bylo cos.

Opublikowano

no Włosi oszaleją... Hiszpanom też wróci Alonsomania....

Opublikowano

Borowczyk:

DJ Malija tworzy potęgę hinduskiego rejsingu.

Opublikowano

wyscig fajny

gratulacja dla fernando i felipe

no i robert z konca stawki na 11

brawo[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 14:42_________________________________________________no i przybil piatke hamiltonowi

slusznie borowczyk zauwazyl, ze to byl piekny gest

klasa sportowiec

Opublikowano

zasłużenie pierwsze miejsce :good:

Opublikowano

Wyścig zajefajny. Pech Kubicy, ale klasę pokazał. Bolid z potencjałem, oby udało sie to wykorzystać.

Szkoda Vettela, ale cóż. Każdemu może się zdarzyć.

Brawo Fernando. Brawo Ferrari :oklaski:

Komentatorzy jak zwykle...

...żenada :doh1:

Gdzie jest Sokół?

Opublikowano

Borowczyk dobry co?

- Robert bedzie sie przesuwal do przodu kiedy inni beda tankowali

ja jebie

Mam nadzieje, ze Robert odgoni pecha, szkoda Petrova...[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:34_________________________________________________Robert rekord okrazenia![br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:35_________________________________________________Robuś kot

powyprzedzal maruderow i od razu ogien

mam nadzieje, ze chociaz punktowana pozycja bedzie

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 15:05_________________________________________________

Wyścig zajefajny. Pech Kubicy, ale klasę pokazał. Bolid z potencjałem, oby udało sie to wykorzystać.

Szkoda Vettela, ale cóż. Każdemu może się zdarzyć.

Brawo Fernando. Brawo Ferrari :oklaski:

Komentatorzy jak zwykle...

...żenada :doh1:

Gdzie jest Sokół?

nie dali kasy teza w Top Gear
Opublikowano

co ten Borowczyk wyprawia to szok

a kumacie co by bylo gdyby Zimoch komentowal???

Rzygać się chce.

Tak samo, jak wczoraj w Polsat News przedstawili Zientara jako eksperta F1.

Co on pier... :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano

zobaczymy reno jak dyfuzor zdejmie na nastepny wyscig , to tak dla przypomnienia

slabizna i tyle robert 11 a pietrow nie ukończył ,kto to pisal ze dobry poczatek -ja tego tak nie widze raczej slabo jak zawsze od tamtego sezon

Opublikowano

zobaczymy reno jak dyfuzor zdejmie na nastepny wyscig , to tak dla przypomnienia

slabizna i tyle robert 11 a pietrow nie ukończył ,kto to pisal ze dobry poczatek -ja tego tak nie widze raczej slabo jak zawsze od tamtego sezon

:polew: :polew: :polew:

no nieźle... ale zgadzamy się w jednym... że ten sam wyścig oglądaliśmy :wink4: