julekF1 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 tak jak pisałem kilka stron wcześniej: nie ma żadnego tytułu dla ferrari :polew: :polew: pokarało scuderię za to, że śmiali się z nieszczęść red bull'a i team orders w stosunku do MAS :polew: :polew: a Alfonsinia została pokarana za wjazd do PIT LAN w Chinach :polew: :polew: a jeszcze na dodatek miał pretensje do PET, bo przecież powinien byc przepuścić primadonne z Ferrari :polew: szkoda tylko, że to nie WEB został Mistrzem, ale trudno. Nie można mieć wszystkiego. P.S piękna jazda KUB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Szkoda, że Robert i Witek dopiero w ostatnim wyścigu sezonu pokazali, na co stać Renault. No cóż, pozostaje pogratulować RBR i Vettelowi tytułów mistrzowskich i do marca 2011 zacisnąć poślady i śledzić wiadomości. Kto do jakiego teamu, z kim, jak i dlaczego A Kochański z Borowczykiem dzisiaj wspięli się na wyżyny: Kochański w lizaniu d*py Vettela, a Borowczyk lania wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 szkoda mi alonsa, no i wielkie brawa dla robsona :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 szkoda mi alonsa, mi nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knob Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Alonso niech pretensje ma do tych patałachów co go za wcześnie po zmianę opon ściągnęli i do mechaników że je za długo zmieniali, a nie do Pietrova. Jakby został dłużej na torze to może po zmianie wyjechał by przed Rosjaninem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 świetny wyścig :kox: ale teraz przerwa od F1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 no i coś na koniec tego sezonu ode mnie- Vettel-należało mu się i fajnie ,że przytarł nos tym,którzy po nim jezdzili Alonso-nie dał rady Petrovowi Webber-poddał sie w połowie wyścigu Hamilton i Button-za walkę do końca Kubica-wiadomo za utrzymywanie Hammiltona i całokształt wyścigu/sezonu Petrov-k**wa,czy nie można było jezdzic tak cały sezon? ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 GP Abu Dhabi 2010 do zassania: http://extabit.com/file/2dv3p1niu1gh3/ "Przypominam, że upload jest przeznaczony dla osób, które nagrały sobie prywatnie wyścig na nagrywarkach z dyskiem twardym a nie mogą tych nagrań przenieść na komputer. W innym razie pobieranie materiału jest nielegalne." :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Alonso stracił w moich oczach.. Vettel to dzieciak ale szybki dzieciak Robert i Witia świetny wyścig Webber - mistrzostw nie wygrywają rzemieślnicy.. Hamilton robił co mógł, ale tym razem wiele nie mógł. Nie ma co pisać kto zasłużył, bo to nie medale za zasługi wojenne wygrał lepszy w najlepszym samochodzie, reszta miała wzloty i upadki, RBR dość równo, ale grubo równo przez 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Ehh to już bym wolał Hamiltona niż Vettela z tytułem mistrzowskim Ale cóż, dzieciak sobie zapracował, należało mu się, gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daimos Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Gratulacje dla Vettela, a Ferrari przegrało dzisiaj z... Renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 no i wygrał krzywy pysk to już bym wolał alonso ale sam sobie winien, Robert jak zwykle pierwsza klasa w całym wyścigu to chyba tylko on wyprzedzał i to 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Zakonczenie sezonu w obiektywie http://www.990px.pl/index.php/2010/11/15/f1-koniec-sezonu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Zakonczenie sezonu w obiektywie http://www.990px.pl/index.php/2010/11/15/f1-koniec-sezonu/ Niesamowite zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Zakonczenie sezonu w obiektywie http://www.990px.pl/index.php/2010/11/15/f1-koniec-sezonu/ Rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 www.f1fanatic.co.uk z prawej temat - how alonso lost the championship in abu dhabi kilka ciekawych info, bardziej dogłębnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 No to zaczynamy zimową karuzelę transferowo-właścicielską http://www.sport.pl/F1/1,96341,8664516,F1__Renault_sprzeda_udzialy_Lotusowi_juz_w_srode.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 nic ciekawego się nie zmieni w czołówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 nic ciekawego się nie zmieni w czołówce Też tak myślę. 2011 znów będzie walką McLarena, Scuderii Ferrari i RBR-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 nic ciekawego się nie zmieni w czołówce Też tak myślę. 2011 znów będzie walką McLarena, Scuderii Ferrari i RBR-a. Mysle ze Mercedes GP moze dorownac McLarenowi, a Renault? Nie mam zludzen - nie oczekuje cudow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi