krystian92 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Dzięki za odpowiedź tydzień po wymianie żarówek:)
Muskel1 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Tobie się to już nie przyda ale może innym
Spiter Opublikowano 6 Maja 2023 Opublikowano 6 Maja 2023 Panowie, u mnie wyswietlal sie blad "adaptive light uszkodzony", wymienilem zarowke i doswietlanie zaczelo dzialać, ale blad dalej wyswietla sie na fisie a na kompie nic nie pokazuje. Co jest grane?
Muskel1 Opublikowano 6 Maja 2023 Opublikowano 6 Maja 2023 Obie żarówki (w obu lampach) działają? Jakie wsadziłeś żarówki, H7 czy jakieś LED?
Spiter Opublikowano 6 Maja 2023 Opublikowano 6 Maja 2023 Obie działają, wsadzone żarówki to H7. Coś się zacięło? Dziwne że komputer błędu nie wyświetla a fis ta, i mimo iż jest błąd na fisie to doświetlanie działa.
Spiter Opublikowano 6 Maja 2023 Opublikowano 6 Maja 2023 (edytowane) Jest tylko 1 błąd ale raczej nie ma on nic wspólnego: Edytowane 6 Maja 2023 przez Spiter
Spiter Opublikowano 6 Maja 2023 Opublikowano 6 Maja 2023 Jutro wrzucę skan, ale tak jak wspomniałem tylko ten błąd miałem wątpliwy bo jeden to uchwyt telefonu i wersja oprogramowania. Z tego co wyczytałem jakiś czujnik do wymiany?
Muskel1 Opublikowano 7 Maja 2023 Opublikowano 7 Maja 2023 Kolego wrzuciłeś zdjęcie z błędem czujnika samopoziomowania, który jest powodem usterki AFS.
daanoon Opublikowano 9 Grudnia 2023 Opublikowano 9 Grudnia 2023 (edytowane) Temat się przydał. Duży plus dla autora i kolegów, którzy pomogli Mam w tej chwili dokładnie taki problem. Spaliła się żarówka H7 od doświetlania zakrętów w prawym reflektorze bixenonowym. Wyjąłem sam reflektor - bez zrzucania zderzaka, bez odłączania grubego przewodu do xenonu. Jest go na tyle zapasu, że spokojnie można dostać się do żarówki H7. Od razu wymieniłem też żarówkę H7 z lewej strony (już bez wyjmowania reflektora). Problemem jest błąd, który ciągle się wyświetla oraz to, że doświetlenie nie działa (co jest zapewne wynikiem istniejącego błędu 🤔) Ktoś w Krakowie/okolicach jest w stanie mi z tym pomóc? Nie mam VCDSa... Sprawa załatwiona.... Edytowane 14 Grudnia 2023 przez daanoon
Adw88 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego U mnie to samo spaliła się lewa żarówka kupiłem żarówki osram i pokazuje mi teraz że mam w prawej zwarcie z masą. Wykasuje błąd dziala ale po przejechaniu kilku set metrów znów mi wywala.blad zwarcia z masą 😒
Rekomendowane odpowiedzi