Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 sedan by KoJ@K 19' Styling 132, zaczynamy ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok ok ;) w mojej a4 jest zawieszenie ori s-line boje się trochę ze 19 będą za duże miałem kiedyś profil 35 i moim zdaniem na nasze drogi jest zbyt mały chciałbym profil 40 i jak myślicie wejdzie 19 z opona o profilu 40 tak żeby nic nie obcierało ? felgi 19 przód 8,5j a tył 9,5j a 18 przód 8j a tył 9j nie wiem co będzie lepsze...

Takie pytania zadawaj tutaj http://a4-klub.pl/index.php?/forum/357-kola/i nie śmieć komuś w temacie!!

Opublikowano

Ze tez tobie sie chcialo rozbierac tak fotele . Tez troche sie bawilem w grzebanie w fotelach ale az taki by mi sie nie chcialo chyba ze tylna kanape zeby dolozyc grzanie ;)

Opublikowano
  • Autor

Eeee tam, z oparciami idzie elegancko, podobno z siedziskami jest wiecej dupczonka przy rozbiorce. Za nie dlugo najprawdopodobniej beda rozbierane poraz kolejny, bo szukam pół skór i jak coś znajde, to pewnie bedą nie grzane, wiec trzeba bedzie sie bawic znowu. ;) no i na obecną chwile mam dylemat czy zamawiac gwint, czy fotele ?!?! Gwint musi wpasc tak czy siak, bo inaczej nie ma sensu to kolo, a fotele obecne są praktycznie igly, wiec zostac by mogly i by sie jezdzilo bez pol skory. Tylko pewnie wtedy znowu bym juz sobie dlugo dlugo na nie nie mogl pozwolic, wiec "rozsądniej" bedzie chyba kupic teraz fotele, a za chwile gwint, bo przeciez gwint tu byc musi i to ze kolo lezy i czeka byloby motywacją do nabycia zawiasu. :D

Opublikowano

Widzialem fotele w full elektryce na allegro z tym ze szmaty w dobrej cenie . Cos dlaciebie ;)

Opublikowano

Najpierw gwint.

Fotel jest i tak teraz lepszy niż był :-)

Opublikowano

Musze przyznac ze masz kolo za***iste ;) sam mysle zeby cos wlozyc wiekszego od 16

Opublikowano
  • Autor

Widzialem fotele w full elektryce na allegro z tym ze szmaty w dobrej cenie . Cos dlaciebie ;)

Jezeli szmaty to nie jest to cos dla mnie, na elektryce mi nie zalezy, za to musem jest pół skóra w spoko stanie, przelozy sie na moje grzane i beda lux krzesla. :)

Musze sie kurde powaznie zastanowic co wybrac ?!

Opublikowano

Gwint!!!

Opublikowano

Turbo!!! :-P

Opublikowano
  • Autor

Hyhy turbo to wiadomka, polowa juz jest. :)

Opublikowano

Pakuj gwincior a fotele ogarniesz na spokojnie kiedy, te co masz są już fajne a bez gwintu koło nie będzie wyglądało :D

Opublikowano

A ja powiem inaczej... Kupuj fotele [emoji6] wiosną zmieniając koła na letnie założysz gwint [emoji6] to będzie jak wymiana rozrządu, sprawa eksploatacyjna [emoji1]

Opublikowano
  • Autor

Niestety "mam kape" z tym, ze moja Pani to jest samochodziara i praktycznie wszystkie zmiany zauwaza, wiec zeby Jej co kolwiek sciemnic to bajka musi byc naprawde dobra i przemyslana. ;)

A gwintu przeciez se nie pojde i od tak nie zrobie tego w pol godziny (tym bardziej, ze tu nigdy jeszcze nie bylo nic przy zawiasie krecone, wiec przy zakladaniu przodu K i H beda lecialy bankowo, zwlaszcza przy wyciaganiu tej dlugiej sruby, ktora trzyma gorne wahacze. ;) ale damy rade jakos.

Opublikowano

Wszystko jest do przeglądania [emoji1]

W tym tygodniu postaram się odebrać od Ciebie moją paczkę [emoji6]

Opublikowano
  • Autor

W sensie podsufitke? :D lezy grzecznie i czeka. :)

Wczorajszy geng beng ;) w sensie lepsiejsze mycie"

male_01b387d477af5c181fbb55bf93214b1.jpgmale_63a643a41b5015086fc84cebc6ea7.jpgmale_9800a0d5c76f99ab9ce2b4b355c94.jpg

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać aż wszystko poskładasz.. będzie KOX :D

Opublikowano
  • Autor

Po czym tak stwierdzasz z tym KOXem? :kox:

Przeciez tu tylko zdes na tyl i listwy wjado, no moze jeszcze przod sie jakos zdrutuje i na tym raczej koniec body.

Jakoś cały czas kurde bardzo poważnie rozkminiam nad przemalowaniem całej budy ...

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano

Po czym tak stwierdzasz z tym KOXem? :kox:

Jakoś cały czas kurde bardzo poważnie rozkminiam nad przemalowaniem całej budy ...

Mati wystarczy te doły w kolor machnąć i już będzie to lepiej wyglądać...

Opublikowano
  • Autor

No niby tak, ale do tego dochodza jeszcze blotniki, drzwi na dole, bo bezbarwny zaczyna zlazic, no i kurrr...to nie jest jednak czorny ! Po glowie mi tez chodzi zielony z focusa RS, albo czarno sliwkowa perla z astry gtc...