KoJ@K Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 Raczej w kolorze beda, ewentualnie kiedys na probe psikne plasti, albo okleje czarną folią, zeby rzucic okiem jak bardziej mi bedzie pasowalo. Dekory oklejone i jak dla mnie wyglada to spoczko.
marcin_o23 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 czy mi się wydaje czy masz w przednich fotelach założone zagłówki z kanapy ???
KoJ@K Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 takie je kupiłem i w sumie nie głupio to wygląda.
bjoern Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 To nie są takie jak powinny? Wyglądają dużo lepiej niż normalne
KoJ@K Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Też jestem tego zdania dlatego nie zmieniałem póki co. Normalne są te na tych "drągach" , te co w naleśniku. Jeden gosciu chce sie zamienic 18' AVUS za moje 15', tyle ze te 18' maja opony do wymiany, myslalem czy by ich na zime nie zostawic, ale to znowu kurde juz opony tanie nie beda ?! Hmmm ... A moze ktos takich szuka ?
staniek Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Nie wiem czy planujesz większy hamulec, ale jeśli tak to 15 i tak będziesz miał do opchnięcia. A avusy łatwiej chyba sprzedac
KoJ@K Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Na przod juz sa zaciski pod 320mm, a zmiane na co najmniej 16' planowalem, tylko o 18' na zime nie myslalem. na tamtych 15' znowu sa nowki opony vredsteina i kurde nie wiem co robic hmm ... ?!
Adasko19 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Nie lepiej się zamienić i sprzedać je dalej? [emoji6] 15 i tak do siebie nie masz gdzie założyć... Z resztą na lato masz dziewiętnastki, to te by były dobre na zimę [emoji1]
KoJ@K Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Ale trzeba by troche pracy wlozyc w te 18' zeby wygladaly w miare przyzwoicie i jakos puscic dalej, bo gdyby dla mnie na zime to mialo byc to na spokojnie bym sobie ogarnal, ale tym co mnie zniecheca jest cena nowych opon 18' na zime ... :/
Jarek_ Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 KoJ@K myślisz ściemniać szyby? Ja sam sie zastanawiam ale jakoś jak oglądam foty to w avancie mi to pasuje a w sedanie mniej.
Adasko19 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Powiem Ci, że mnie też... Dlatego na przyszłą zimę będę rozgladał się za 17 [emoji6] ale i tak swoich zimowe musisz się pozbyć...
KoJ@K Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 KoJ@K myślisz ściemniać szyby? Ja sam sie zastanawiam ale jakoś jak oglądam foty to w avancie mi to pasuje a w sedanie mniej. Szyby oczywiście, że będę ściemniał. I choc napewno nie będzie to tak fajnie się zgrywało jak na czarnuchach, to i tak przyciema wpadnie. Powiem Ci, że mnie też... Dlatego na przyszłą zimę będę rozgladał się za 17 [emoji6] ale i tak swoich zimowe musisz się pozbyć... 17' też do tanich nie należą, no ale albo rybki albo... no te zimówki ze stalówkami też będzie trzeba kiedyś pogonic.
Indi Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 ja Ci powiem co masz zrobić..... dawaj te heble 320mm na zamianę za susziiiiiii....
RafalMincek Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Bixy ma pokladzie. Kolego a powiedz czy te soczewki nie są większe od oryginalnych? nie ma problemu z ich zamontowaniem? jeszcze mam pytanie jak je podłączyć aby poprawnie działały?
KoJ@K Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Ie ma problemow zadnych z montazem. Dobra, to kolo na przyszla zime juz mamy.
KoJ@K Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 ja Ci powiem co masz zrobić..... dawaj te heble 320mm na zamianę za susziiiiiii.... To mowisz, ze machniom?
Rekomendowane odpowiedzi