Bristol Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Tak jak w temacie Jakie trunki preferujecie i możecie polecić? Może jakieś ciekawe połączenia "coś z czymś" ? Jeżeli chodzi o mnie to z wódek najbardziej mi podchodzi czysta Belvedere lub Grey Goose. Jak piję whisky to najczęściej z lodem Jack Daniel's Single Barrel (czasami są na niego fajne promocje w makro) albo zwykła z colą i plastrem cytryny. Piwa w tym roku ograniczyłem ale jak już to piję Grolsch'a , Pilsnera lub naszego Żywca.
sebul Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Johnnie Walker RED z coca cola i lodem badz tez sprite Jack Daniels sam z lodem lub z coca cola i lodem Johnnie Walker BLACK z lodem Battlantines z coca cola i lodem badz tez sprite Jack Daniels Honey sam Cin Cin Cytrynowy bdz pomaranczowy ze spritem Edytowane 30 Stycznia 2016 przez sebul
Dev Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Whisky z colą Whisky z lodem Macie jeszcze jakies inne ciekawe pomysły ???
Dreger Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Mój teść robi sam nelewki: malinowe wiśniowe, porzeczkowe. Na spirytusie osiągają ok 60%. Naturalne, na zimę jak najbardziej. Mam dwa słoiki po 4 l. Poza tym lubię śliwowicę Łącką lub Podbeskidzką.
marcin goldi Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 polecam chivasa 18 letniego jak ktoś lubi whisky zajefajny bo 12 nie warta cena niestety miałem okazje kupić za dobre pieniądze "18" i jest super w smaku sama bez coli bo to prefanacja...
Tyrath Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 polecam chivasa 18 letniego jak ktoś lubi whisky zajefajny bo 12 nie warta cena niestety miałem okazje kupić za dobre pieniądze "18" i jest super w smaku sama bez coli bo to prefanacja... Jeżeli ktoś nie jest smakoszem dobrej whisky to szkoda wydawać pieniądze na drogie trunki, bo różnicy i tak nie poczujecie, a zaoszczędzone pieniądze lepiej puścić jakiegoś dobrego moda Ja sobie popijam primatora pszenicznego i jestem szczęśliwy
machina Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Księżycówka z colą lub bez[emoji39]
laki83 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Whisky z colą Whisky z lodem Macie jeszcze jakies inne ciekawe pomysły ??? popieram....cola?to profanacja....kurde co ja gadam to jak kazirodztwo Edytowane 31 Stycznia 2016 przez laki83
KarolASO Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 czerwone wino z colą obczaj Właśnie Spróbowałem - Bardzo dobre
carrera369 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Whisky z colą Whisky z lodem Macie jeszcze jakies inne ciekawe pomysły ??? popieram....cola?to profanacja....kurde co ja gadam to jak kazirodztwoJak ktoś ma ochotę to może pić whisky nawet z mlekiem.Co kto lubi.
KarolASO Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Whisky z colą Whisky z lodem Macie jeszcze jakies inne ciekawe pomysły ??? popieram....cola?to profanacja....kurde co ja gadam to jak kazirodztwoJak ktoś ma ochotę to może pić whisky nawet z mlekiem.Co kto lubi. Dokładnie. W Hiszpanii jak chciałem piwko lane z plastrem cytryny to patrzeli na mnie jak na jakiegoś pierdolniętego a po paru minutach szwabki obok też o to poprosili Chodzi mi o to jak ktoś pije jakąś najzwyklejszą whisky z colą... bo jakieś lepsze - droższe łiskacze z tym mieszać to faktycznie głupota. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez KarolASO
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Whisky z colą Whisky z lodem Macie jeszcze jakies inne ciekawe pomysły ??? popieram....cola?to profanacja....kurde co ja gadam to jak kazirodztwoJak ktoś ma ochotę to może pić whisky nawet z mlekiem.Co kto lubi. Dokładnie. W Hiszpanii jak chciałem piwko lane z plastrem cytryny to patrzeli na mnie jak na jakiegoś pierdolniętego a po paru minutach szwabki obok też o to poprosili Chodzi mi o to jak ktoś pije jakąś najzwyklejszą whisky z colą... bo jakieś lepsze - droższe łiskacze z tym mieszać to faktycznie głupota. Nie zgodzę się z tą głupotą, każdy pije tak jak lubi, a te najtańsze whisky bez coli nadaje się tylko do ścieków, taka jest prawda
laki83 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 osobiscie wole kupić jedną butelke czegos dobrego i wypić ze smakiem niz pare butelek jakiegos szajsu najtanszego i mieszać to z colą itp żeby sie to w ogóle dało wypić.Bo nie oszukujmy sie...nawet najgorszy trunek da sie wypić jak doleje sie do tego coli a co do mieszanców ..to kiedys piłem piwo pomieszane z sokiem z czerwonych grejpfrutów..nawet ciekawie smakowało
Bristol Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 osobiscie wole kupić jedną butelke czegos dobrego i wypić ze smakiem niz pare butelek jakiegos szajsu najtanszego i mieszać to z colą itp żeby sie to w ogóle dało wypić.Bo nie oszukujmy sie...nawet najgorszy trunek da sie wypić jak doleje sie do tego coli a co do mieszanców ..to kiedys piłem piwo pomieszane z sokiem z czerwonych grejpfrutów..nawet ciekawie smakowało O ile dobrze pamiętam to w menu pizza hut jest opcja piwa z sokiem grejpfrutowym.
klysek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Porto z Cola lub woda, piwko z spraitem ,
Dev Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ktos kto pije whisky z colą w ogòle nie kuma o co w tym chodzi. Sorry ze tak pisze ale.mam dosyc pokaźną wiedze na ten temat, kolekcjonuje ten trunek i mam tego sporą ilosc
Unf Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Sam co mialem w domu "najwyzszego" to Black'a, chcialem "kumac o co chodzi" tak jak ten Pan: Ale sie nie dalo... dla mnie kazda whiskey smakuje roztworem petow od papierosow Za to z cola kazda za***ista
quadral20004 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Whisky z colą Whisky z lodem Macie jeszcze jakies inne ciekawe pomysły ??? haha smieszne ale wiele osob tak pije.mi tez tak smakuje:D
Rekomendowane odpowiedzi