instruktor83 Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 Przejrzałem cały tematwielkie ukłony dla ciebie za pracę w niekoniecznie idealnych warunkacha mimo wszystko zapału nie brakuje i to się chwali
Houdini Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Opublikowano 24 Maja 2017 Przejrzałem cały temat:hi:wielkie ukłony dla ciebie za pracę w niekoniecznie idealnych warunkach:naughty:a mimo wszystko zapału nie brakuje i to się chwali:decayed:Dzięki [emoji2] z mojej strony również wielkie ukłony że miałeś cierpliwość to wszystko przejrzeć [emoji6] gdyby tak moja kobieta podobnie myślała [emoji14][emoji14]
Houdini Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Opublikowano 24 Maja 2017 Kiedy to letnie koło będzie? Szczerze? Nie wiem [emoji17] chłopaki mają problem z piecem. Miało być na majóVWkę, a majovwka będzie na pożyczonym avusie [emoji17] myślę że to kwestia 2 tyg. Też już chciałbym ją zobaczyć na lecie, a i dodatkowo zimówki dostają łomot przy tych temperaturach co też mi się nie podoba [emoji17]
wesz82 Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 Nice. Na avusach nie szorowales? Trza juz rolowac ranty:-D
enczu Opublikowano 27 Maja 2017 Opublikowano 27 Maja 2017 Avus to kolejne koło za Atheo, które zawsze zrobi robotę. Wywal te czerwone dodatki, nie pasują za nic w świecie
Houdini Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 Mi osobiście średnio siadło to koło wizualnie, no ale wiadomo, gusta [emoji4] co do tarcia, to źle nie było, ale przy skręconych jak dobiło to już trochę widać że ciągnie błotniki [emoji14]A po majóvwce nadeszły złe wieści. Po powrocie wsteczny odmówił posłuszeństwa...Tak więc trzeba przyspieszyć temat manuala... I znowu dylematy...2.5 czy 2.8, dwumas czy sztywne, jakie dokładnie graty...
Houdini Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 znalezione w internetach Póki co jedyne foto w sieci gdzie ją widać [emoji6]
Houdini Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ahhh ta woda...znowu układ chłodzący rozszczelniony. Czasami zastanawiam się czy nie lepiej by było wymienić od razu cały układ na nowy, nie wychodziły by wtedy takie kwiatki. Tym razem grubsza impreza bo nie mogłem zlokalizować wycieku. Woda stała między głowicami pod kolektorem dolotowym. Z początku myślałem że magistrala, ale winny okazał się przewód doprowadzający wodę do przepustnicy. I tak oto przy okazji uszczelka pod kolektor nowa... Przynajmniej trochę czyściej będzie Przepustnica też wyczyszczona Sprawca zamieszania No i oczywiście nie obeszło się bez zonków Ciekawe jak długo będą wychodzić jeszcze kwiatki po wspaniałej instalacji LPG, a raczej wspaniałych monterach... A żeby post nie był tak bardzo pesymistyczny to kilka fot z majovwki [emoji6]
Brzeziak Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Pasują te czerwone linie na zderzakach, ciekawe jak siądzie na docelowym kole
Łuki28.08 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Opublikowano 4 Czerwca 2017 a może właściciel kół chce je sprzedać ??
Houdini Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2017 Robi robotę po całości [emoji16][emoji16][emoji16] Pasują te czerwone linie na zderzakach, ciekawe jak siądzie na docelowym kole[emoji4]Dzięki [emoji2]
Houdini Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2017 a może właściciel kół chce je sprzedać ?? [emoji6]W sensie avusy? Z tego co wiem to narazie nie [emoji6]
j4s2c2vr Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Nie zakładaj tych plastików na sruby od kół. Będziesz przeklinał przy każdym odkrecaniu koła;) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Houdini Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Nie zakładaj tych plastików na sruby od kół. Będziesz przeklinał przy każdym odkrecaniu koła;) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Aż taka tragedia? Ja to tradycyjnie wrzucił bym to na testy na jedno koło i zobaczył jak się sprawdza [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi