tomo.td Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Licznik z A5-tki pod ACC i Lane Assist zawitał na pokładzie Tak to teraz mniej więcej się prezentuje (oczywiście kiepski mam aparat i zdjęcia tego nie odzwierciedlają) Wielkie dzięki z tego miejsca dla Daniela ze Szczecina (autoDigital, Daniel Hałas, [email protected], a uNas na forum mieto3)za ogarnięcie licznika: zdjęcie CP, wgranie polskiego języka i takie tam. Gorąco polecam jego usługi. Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez tomo.td
tomo.td Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 Małe pytanie. Czy ktoś kto posiada jasny środek ma może czarną kierownicę? Planuję zmienić, moja niestety jest już wytarta, a w beżu nie ma nic ciekawego.
tomo.td Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2017 Coś tam cały czas się dzieje, tylko brak czasu na robienie i zamieszczanie zdjęć Parę fotek z montażu PDC przód. Zostaje tylko pomalowaćczujniki pod kolor nadwozia
Marcin_G Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Licznik z A5-tki pod ACC i Lane Assist zawitał na pokładzie:banan: Tak to teraz mniej więcej się prezentuje (oczywiście kiepski mam aparat i zdjęcia tego nie odzwierciedlają) Wielkie dzięki z tego miejsca dla Daniela ze Szczecina (autoDigital, Daniel Hałas, [email protected], a uNas na forum mieto3)za ogarnięcie licznika: zdjęcie CP, wgranie polskiego języka i takie tam. Gorąco polecam jego usługi. Powiedz mi kolego czy wywala ci błędy ze względu na brak acc i lane assist? Czy może masz to na pokładzie zainstalowane?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Norbas Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 W dniu 14.11.2017 o 07:49, tomo.td napisał: Małe pytanie. Czy ktoś kto posiada jasny środek ma może czarną kierownicę? Planuję zmienić, moja niestety jest już wytarta, a w beżu nie ma nic ciekawego. Jakbyś zmienił obudowę kolumny kierownicy to mogłoby to fajnie podpasować pod czarną kierę
tomo.td Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) W dniu 28.12.2017 o 17:56, Norbas napisał: Jakbyś zmienił obudowę kolumny kierownicy to mogłoby to fajnie podpasować pod czarną kierę Dokładnie takie mam plany Jasnowidz czy co? Tylko problem, bo nie mogę się zdecydować, chiałbym trójramienną ze ściętym dołem. Ktoś jakieś suegstie? Edytowane 30 Grudnia 2017 przez tomo.td
tomo.td Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 W dniu 28.12.2017 o 17:11, Marcin_G napisał: Powiedz mi kolego czy wywala ci błędy ze względu na brak acc i lane assist? Czy może masz to na pokładzie zainstalowane? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W dniu 28.12.2017 o 17:11, Marcin_G napisał: Powiedz mi kolego czy wywala ci błędy ze względu na brak acc i lane assist? Czy może masz to na pokładzie zainstalowane? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No niestety wywala bład kodowania ze względu na brak Lane Assist.
tomo.td Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Zamontowana na początku grudnia, MMI 3G+ sim Wielkie podziękowania dla Grześka Wrclaguna, kawał dobrej roboty Edytowane 30 Grudnia 2017 przez tomo.td
dobry1 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Fakt mmi 3G+ cieszy oglądałeś zabawki Wrc S3 ????
simon__75 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Fakt mmi 3G+ cieszy oglądałeś zabawki Wrc S3 ???? Grzesiek magik nie z tej ziemi [emoji16]Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
tomo.td Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 2 godziny temu, dobry1 napisał: Fakt mmi 3G+ cieszy oglądałeś zabawki Wrc S3 ???? Jakie zabawki S3?
tomo.td Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 Ktoś podpowie? Ta kiera podejdzie do mojego auta?
tomo.td Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) 56 minut temu, Gibons napisał: Podejdzie Dzięki. Czyli jeszcze poducha i zwijak. Edytowane 30 Grudnia 2017 przez tomo.td
Gibons Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 18 minut temu, tomo.td napisał: Dzięki. Czyli jeszcze poducha i zwijak. Ale chyba nie chcesz tyle wywalic za kiere
tomo.td Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 3 minuty temu, Gibons napisał: Ale chyba nie chcesz tyle wywalic za kiere No nie chciałbym, na razie szukam, ta mi się najbardziej podoba.
Norbas Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 6 godzin temu, tomo.td napisał: Dokładnie takie mam plany Jasnowidz czy co? Tylko problem, bo nie mogę się zdecydować, chiałbym trójramienną ze ściętym dołem. Ktoś jakieś suegstie? Ja bym tak zarobił, zeby się nie gryzła kolumna z kierą zreszta kiera będzie pasować pod czarne elementy konsoli i zegary oraz manetki szukaj 3 ramiennej z płaskim dołem od a4/a5 i będzie dobrze ? Grzesiek podłączył Ci od razu start/stop engine z przycisku ?
Marcin_G Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Ja myśle ze jeśli byś miał coś takiego Zobacz ofertę: Ramka dekor konsoli Audi A5 PIANO 8T1857186Nhttp://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7097790011 plus kolumna kierownicy czarna to by było Ok. Sam mam jasny środek niestety i zastanawiam się nad Ew jeszcze obszyciem. Możesz poszukać Ew jeszcze kierownicy z audi TtWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomo.td Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 9 godzin temu, Norbas napisał: Ja bym tak zarobił, zeby się nie gryzła kolumna z kierą zreszta kiera będzie pasować pod czarne elementy konsoli i zegary oraz manetki szukaj 3 ramiennej z płaskim dołem od a4/a5 i będzie dobrze ? Grzesiek podłączył Ci od razu start/stop engine z przycisku ? NIe mam start/stop engine to tylko zastępczy panel
Rekomendowane odpowiedzi