wsółek Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Witam Chciałbym zaprezentować swoje Audi które nabyłem w 2015r model A4 B6 Avant 2003r 1.8T 163km BFB napęd przód. Auto zakupiłem w maju sprowadzone z Niemiec, przebieg z książką 190tys. Jestem pierwszym właścicielem w kraju. AKTUALNY WYGLĄD Kupiony Wyposażenie:*Klimatronic *2 el. szyby przód *Podgrzewane lusterka * Diody ambiente w lampce podsufitki *Pogrzewane fotele przednie * Pełny pakiet oświetlenia wnętrza *Chrom relingi *Pakiet sport fotele z el. lędźwiami i wysuwane podudziałokieć podświetlany kiera 3-ramienna*Brak radia *Zawieszenie 1BE *Reflektor halog. potrójny z lampą wyładowczą (ksenon)*Zmieniarka CD*Szyberdach*Pełen FIS*Kolor LZ9WChyba tyle Zrobione:- Przyciemnione szyby tył - Montaż instalacji gazowej STAG (wtryski hana niebieskie, reduktor KME twin) - Tablica rejestracyjna LED - Postojówki LED - Radio SONY - Wymiana kompletnego rozrzadu,oleju, filtrów (paliwa, powietrza, kabiny, oleju) - Felgi R17 Sline 9-ramienne ET35 lato -Felgi R18 RS6 ET43- Opony Fulda SportControl 235/45R17 94 Y MFS - Czyszczenie misy olejowej i smoka- Program na seryjnym kacie 206km i 327Nm - Recykling klimatyzacji - Końcówki wydechu ULTER 90mm N1-90RS - wywalenie kata wstawienie downpipa - Przeróbka lamp xenonowych na bixenonowe (czarny środek z a6 c7 hella3) - światła do jazdy dziennej (w halogeny) + halogen - Intercooler BEX - Wideorejestrator -Kierownica B8 -Tempomat -Zaciski 320/288 - przód s-line - Listwy drzwiowe S4 -lotka na klapę -włącznik świateł chrom - Radio android - Kamera cofania - Spryski mgiełkowe - Nakładka ręcznego skóra perforowana - Malowanie dokładek w kolor - listwy progowe s-line - dokładka Leon Cupra Plany: - nakładki na pedały RS - Oświetlenie LED -Zmiana Foteli - Gril S4 I wiele innych w miarę finansów POZDRAWIAM Edytowane 4 Marca 2019 przez wsółek
Indi Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Witaj!! ładnie się prezentuje, felgi miałem takie same poluj na zderzaki sline albo kupuj dokładkę przód
wsółek Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Bede rozgladał sie za dokładką przód i listwamiAle to potem najbliższe plany to bixenon i końcówki wydechu Edytowane 28 Lutego 2016 przez wsółek
mariuszbielsko Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 hejka ladna sztuka ja bym tam szedla w pakiet S4 pozdrawiam powodzenia w modzeniu
tomekaudiquatro Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Interesuje mnie ile kosztowało cię zwiększenie mocy i czy tylko sam program zmieniałeś?
wsółek Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Robilem samym programem bez żadnych modyfikacji a koszt ze zdjęciem limitu prędkości to 1200 zl
Binek1.8T Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Bardzo ładna.. Mozesz podać mi nazwę modułu tych postojówek od tomnika? Bo rownież bym takie przyjął
patryk195 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Audi ładne, ciekawi mnie jednak moc, nie jestem w stanie uwierzyć w to że samym programem ktoś uzyskał taki wynik. Bez wymiany wtrysków i DP jest to nie realne.
Binek1.8T Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Audi ładne, ciekawi mnie jednak moc, nie jestem w stanie uwierzyć w to że samym programem ktoś uzyskał taki wynik. Bez wymiany wtrysków i DP jest to nie realne. Oczywiscie ze realne, moj były AVJ miał program na 190koni z fabrycznych 150.
patryk195 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Audi ładne, ciekawi mnie jednak moc, nie jestem w stanie uwierzyć w to że samym programem ktoś uzyskał taki wynik. Bez wymiany wtrysków i DP jest to nie realne. Oczywiscie ze realne, moj były AVJ miał program na 190koni z fabrycznych 150. 190 jak najbardziej ale nie 206 to że z 150 masz 190 nie oznacza ze w BFB z 163 bedzie 203
ricco90 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 super autko co do biksow jak chcesz mam zestaw na przerobienie z soczewkawi z b8 jak cos to pisz PW pozdrawiam
Binek1.8T Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Audi ładne, ciekawi mnie jednak moc, nie jestem w stanie uwierzyć w to że samym programem ktoś uzyskał taki wynik. Bez wymiany wtrysków i DP jest to nie realne. Oczywiscie ze realne, moj były AVJ miał program na 190koni z fabrycznych 150. 190 jak najbardziej ale nie 206 to że z 150 masz 190 nie oznacza ze w BFB z 163 bedzie 203 Czyli idąc Twoim tokiem myślenia rozumiem tez ze z BEX'a nie zrobię ok. 220? Od razu odpowiadam idzie nawet 230.. tak samo z bfb zrobisz 200koni.
patryk195 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Audi ładne, ciekawi mnie jednak moc, nie jestem w stanie uwierzyć w to że samym programem ktoś uzyskał taki wynik. Bez wymiany wtrysków i DP jest to nie realne. Oczywiscie ze realne, moj były AVJ miał program na 190koni z fabrycznych 150. 190 jak najbardziej ale nie 206 to że z 150 masz 190 nie oznacza ze w BFB z 163 bedzie 203 Czyli idąc Twoim tokiem myślenia rozumiem tez ze z BEX'a nie zrobię ok. 220? Od razu odpowiadam idzie nawet 230.. tak samo z bfb zrobisz 200koni. A co ma BEX do BFB , przecież to inna bajka (wtryski i 2x smic) ? Akurat tutaj z porównaniem nie trafiłeś Koniec OT
Radex121 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Witaj te felgi 17 to oryginały.? bo szukam takich już od dawna i nie mogę znaleźć hehe Świetne auto Pozdrawiam
wsółek Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Bardzo ładna.. Mozesz podać mi nazwę modułu tych postojówek od tomnika? Bo rownież bym takie przyjął napisz do Tomnika z forum ale chyba sie nazywały POS-2/H6W i kosztuja 18zł/szt Audi ładne, ciekawi mnie jednak moc, nie jestem w stanie uwierzyć w to że samym programem ktoś uzyskał taki wynik. Bez wymiany wtrysków i DP jest to nie realne. Taki wynik samym programem udło sie firmie "kreator mocy" w warszawie jest to mocniejszy program niż zwykły przynajmniej właściciel firmy tak mówił Seri pokazało 160km a po programie 206km, poszukam może znajde wykres z hamowni to wstawie Ja jestem zadowolony z programu różnica jest ogromna przed i po super autko co do biksow jak chcesz mam zestaw na przerobienie z soczewkawi z b8 jak cos to pisz PW pozdrawiam Dzięki ale mam zamiar montować projektor bixa z a6 c7 hella3 u Gwertego Witaj te felgi 17 to oryginały.? bo szukam takich już od dawna i nie mogę znaleźć hehe Świetne auto Pozdrawiam Niestety nie orginał bo też nie mogłem znaleźć i kupiłem jakieś inne ale rok juz przejeździłem i wszystko ok jestem zadowolony Tu link do tych alusów: http://allegro.pl/5721-felgi-17-5x112-audi-a3-a4-a5-a6-wzor-rs4-i5225011121.html Końcówki wydechu już przyszły i czekaj na montaż Sportowe końcówki tłumika ULTER 90mm N1-90RS Jak zamontuje wstawie foto. Edytowane 5 Marca 2016 przez wsółek
Rekomendowane odpowiedzi