YoGi1984 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Po programie pewnie mniej niż seria:)
Seba525 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ha ha ha pewka a tak serio to o ile wzrost spalania niż seria
STANIV Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) 14 godzin temu, Seba525 napisał: Ha ha ha pewka a tak serio to o ile wzrost spalania niż seria Pewnie będzie hejt ale powiem tak pali tyle samo co poprzedni setup nawet mniej Wcześniej w trasie ciężko było sie zmieścić w 9L PB95 na k03... teraz na hybrydzie z podniesioną mocą przy podobnej jeździe 8,5L PB100 , wszystko sprawdzone, bo co tydzień na studia robie ponad 100km w jedną strone Miasta nie licze bo wyjdzie z 15 i wzwyż Tak czy siak, bardzo dobra decyzja, bo naprawde fajnie sie odpycha, jeszcze nagram pare filmików, ale póki co kodeks postępowania karnego na mnie czeka Edytowane 13 Czerwca 2018 przez STANIV
STANIV Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2018 (edytowane) Szybkie foto, chyba czas na porządną sesje Edytowane 15 Czerwca 2018 przez STANIV
black4 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Świetne zdjęcia i furka zacna Btw. na 100 oktanach stroiłeś ? Gdzie stroiłeś auto? Mam nadzieję, że oczekujące KPK nie jest konsekwencją zbyt mocnego kręcenia hybrydy Pozdrawiam
HOLMATRO Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Pięknie mu się czka ! Też teraz podczas strojenia będę robił pops&bangs u siebie. Oem pompei robi robotę ?
STANIV Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2018 4 godziny temu, Frond Side napisał: jaki masz obiektyw? 50mm 1.8D Nikkor 2 godziny temu, black4 napisał: Świetne zdjęcia i furka zacna Btw. na 100 oktanach stroiłeś ? Gdzie stroiłeś auto? Mam nadzieję, że oczekujące KPK nie jest konsekwencją zbyt mocnego kręcenia hybrydy Pozdrawiam Tak strojone 98/100 Łukasz13, mocno nie kręciliśmy haha 2 godziny temu, HOLMATRO napisał: Pięknie mu się czka ! Też teraz podczas strojenia będę robił pops&bangs u siebie. Oem pompei robi robotę ? Polecam, ja póki co na limiterze zostaje
dayd_4 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Opublikowano 16 Czerwca 2018 W dniu 15.04.2018 o 11:59, STANIV napisał: Póki co okres dotarcia ? 10km na nich zrobiłem ale już jest przyjemnie Opony to Sunny, dość mocno chwalone u znajmoych, niżej opisane Pewnie żółty a czym to sie zobaczy Montaż dobry 2 wulkanizacje, rozpychanie ciśnieniem wg zaleceń sprzedawcy Wyważenie to najmniejszy problem, opony po zamontowaniu to były jajka, felga prościutko na maszynie się kręci a opona skacze jak głupia Podłączę się pod temat. Ostatnio spotkałem się z zaleceniem producenta opon (wysokiej klasy), aby po zamontowaniu opon, na niskim ciśnieniu pojechać w trybie autostradowym, następnie dopiero ostatecznie zmontować, rozpompować i wyważyć opony. P.S. @STANIV Oglądam furkę i mody - pięknie wyszło, widzę duuużo pracy.
STANIV Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) W dniu 17.06.2018 o 00:39, dayd_4 napisał: Podłączę się pod temat. Ostatnio spotkałem się z zaleceniem producenta opon (wysokiej klasy), aby po zamontowaniu opon, na niskim ciśnieniu pojechać w trybie autostradowym, następnie dopiero ostatecznie zmontować, rozpompować i wyważyć opony. P.S. @STANIV Oglądam furkę i mody - pięknie wyszło, widzę duuużo pracy. Dzięki Przy okazji wypadu do paczkomaty pare fot Pafpafpaf Edytowane 20 Czerwca 2018 przez STANIV
Miras95 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Twoje foty to normalnie powalają sam mógł byś stworzyć kalendarz tymi fotkami
MilUl Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 Coś tam się dzieje czy tylko nowa oliwa xP?
HOLMATRO Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 Też wczoraj zalałem nową oliwę 5W50, dobrze wspominam a po modach i aktualnym upalaniu myślę że będzie silnik wdzięczny
STANIV Opublikowano 23 Września 2018 Autor Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) 20 godzin temu, MilUl napisał: Coś tam się dzieje czy tylko nowa oliwa xP? Coś myśle nad mocniejszą gruchą, ale ciężko dawce sprawnego dostać 15 godzin temu, HOLMATRO napisał: Też wczoraj zalałem nową oliwę 5W50, dobrze wspominam a po modach i aktualnym upalaniu myślę że będzie silnik wdzięczny Otóż to przy obecnej mocy i jeździe spisuje sie świetnie, motor o wiele ciszej chodzi przy wyższej temperaturze Edytowane 23 Września 2018 przez STANIV
STANIV Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2018 Z nowości: Pop Bangs i pare poprawek mapy od Łukasz13 video-1543004786.mp4 Postojówki z H6w na W5W 1
Patryk14 Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 Bardzo ciekawy temat i fajne podejście do auta. @STANIV powiedz mi na vfiz takie rzeczy jak temp oleju, ilość oleju, ciśnienie oleju, doładowanie - wszystko jest brane z oryginalnych czujników? Bo na Vagu nie pokazuje takich rzeczy oprócz doładowania. Jak to wygląda dokładnie?
Rekomendowane odpowiedzi