Marcin6 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 bankowo za wywrotkę będzie robiło Zrobić moduł natychmiastowego spuszczania powietrza z tylnych poduszek, potem załadować, podnieść na maxa, otworzyć klapę, rozpędzić się na wstecznym, ostro zahamować, jednocześnie naciskając przycisk od poduch i sru... wyładowane Świetne autko
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Gili - ja bym się zapłakał jak by to auto miało choć jeden worek cementu przewieźć Ja rodzine niechętnie wpuszczam do środka a co dopiero towar Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez miron78
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) hehe.... .......znam takiego, jednego co też tak robił ......dziś jest w połowie drogi by być kawalerem Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Arturoo
Kamyk Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja rodzine niechętnie wpuszczam do środka a co dopiero towar
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 No i lampy tył świecą kiedy powinny - dzięki Hamer Jeszcze tylko pomyśleć co zrobić z kierą - trochę mnie wnerwia ta 4 ramienna a z drugiej strony szkoda mi 1000zł na kierownicę
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 No i lampy tył świecą kiedy powinny - dzięki Hamer Jeszcze tylko pomyśleć co zrobić z kierą - trochę mnie wnerwia ta 4 ramienna a z drugiej strony szkoda mi 1000zł na kierownicę Chcesz się przez 2 lata męczyć z tą 4 ramienną kierownicą? lampy zmieniłeś jeszcze przed kupnem a na kierownicę Ci szkoda, kupisz tańsze kafelki do łazienki i będzie nowa kiera
jedrekx Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 No i lampy tył świecą kiedy powinny - dzięki Hamer Jeszcze tylko pomyśleć co zrobić z kierą - trochę mnie wnerwia ta 4 ramienna a z drugiej strony szkoda mi 1000zł na kierownicę zdecydowanie wymieniaj, te 4-ramienne to porażka
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 No i lampy tył świecą kiedy powinny - dzięki Hamer Jeszcze tylko pomyśleć co zrobić z kierą - trochę mnie wnerwia ta 4 ramienna a z drugiej strony szkoda mi 1000zł na kierownicę Chcesz się przez 2 lata męczyć z tą 4 ramienną kierownicą? lampy zmieniłeś jeszcze przed kupnem a na kierownicę Ci szkoda, kupisz tańsze kafelki do łazienki i będzie nowa kiera Dorota przecież zrozumie
miron78 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 No i lampy tył świecą kiedy powinny - dzięki Hamer Jeszcze tylko pomyśleć co zrobić z kierą - trochę mnie wnerwia ta 4 ramienna a z drugiej strony szkoda mi 1000zł na kierownicę zdecydowanie wymieniaj, te 4-ramienne to porażka No pewnie macie racje - muszę przetrawić wydanie kolejnego tysiaka na auto które miało nie być rezane
Pucek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 No i lampy tył świecą kiedy powinny - dzięki Hamer Jeszcze tylko pomyśleć co zrobić z kierą - trochę mnie wnerwia ta 4 ramienna a z drugiej strony szkoda mi 1000zł na kierownicę zdecydowanie wymieniaj, te 4-ramienne to porażka No pewnie macie racje - muszę przetrawić wydanie kolejnego tysiaka na auto które miało nie być rezane To nie rezanie, to poprawa fabryki - zawsze to brzmi bardziej poważnie
MAJKI Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 No i lampy tył świecą kiedy powinny - dzięki Hamer Jeszcze tylko pomyśleć co zrobić z kierą - trochę mnie wnerwia ta 4 ramienna a z drugiej strony szkoda mi 1000zł na kierownicę zdecydowanie wymieniaj, te 4-ramienne to porażka No pewnie macie racje - muszę przetrawić wydanie kolejnego tysiaka na auto które miało nie być rezane Chyba się starzejesz, jeszcze 2 lata temu to nic byś nie musiał przetrawiać i bez gadania by już była kiera
miron78 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 jak zmieniać kiere to najlepiej na tą - ale to już totalnie drogo http://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-A6-3.0TDI-S-Line-Plus-Navi-Leder-Bi/vhc:car,pgn:1,pgs:50,srt:price,sro:asc,ms1:1900_10_s-line,frn:2010,frx:2011/pg:vipcar/222674306.html
dydo85 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Fajne to masz ☺ dzięki ze dałeś mi posiedzieć w bagażniku Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Fajne to masz ☺ dzięki ze dałeś mi posiedzieć w bagażniku Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Ma gościu gest.. Co nie?
miron78 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Fajne to masz ☺ dzięki ze dałeś mi posiedzieć w bagażniku Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka nie wiedziałem czy miałeś czyste spodnie żeby Cię do środa wpuścić Dydo - mogłem Wam wczoraj foto zrobić
seves Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 No w końcu z grubsza przejrzałem wątek Mirek co jak co ale pisać że tu jest ubogo to prawie jak grzech, nie takie fury inni opisują jako full full full hahaha Już nie mogę się doczekać wypadu w góry, mam nadz że kolejnej zimy spadnie duuuużo śniegu no i oczywiście łudzę się że wspuścisz mnie do środka
miron78 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Jak ktoś chętny i szuka czegoś takiego jak ALLROAD to mój będzie za jakiś czas do wzięcia
MARCIN607 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Już budowa skończona :- )))) Sprzedawaj taczki Naród czeka na porządne et w Twoim wykonaniu :-) A7?
Rekomendowane odpowiedzi