Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 Mingblau AVF'ant TDI by kamil-vag (Continued by kosik25)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki wielkie [emoji106] w tygodniu się za to zabiorę. Postaram się nie zepsuć nic. Silnik od kierowcy na razie odpuszczę :)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 242,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Na zamknięcie tematu z klimą filtr powietrza:

• Purflux AHC 184 (z węglem aktywnym)

i od razu po pyleniu z drzew filtr powietrza:

• Knecht LX819

_DSC0483.JPG

Przyszły też z alie spryskiwacze mgłowe:

_DSC0486.JPG

I zamówiłem sobie lampeczki ledowe oświetlenia tylnej rejestracji:

_DSC0487.JPG

No i +10KM do mocy :P jeszcze rozkminiam gdzie nakleić... 

_DSC.JPG

Opublikowano

Super [emoji106] Podrzuć linka do spryskiwaczy z alli.

Opublikowano
  • Autor

Graty po-montowane :P I mam klika uwag co do sprysków. Jako, że gniazdo na wtyczkę jest z drugiej strony, powoduje to, że po założeniu wtyczki spryski odpychają się ku dołowi. Dlatego żeby to miało ręce i nogi zdjąłem wtyczki i założyłem bez. Dysza wyregulowana na samą górę i jak dla mnie jest super. Odpychanie wtyczki mogło co u niektórych powodować, że rzeczywiście psikało za nisko. U mnie jest bez podcięcia i na ORI adaptarkech trzyma mocno i pewnie.  Mgiełka też fajnie rozpyla się na całości szyby ;) 

Opublikowano

Czy spryski masz podgrzewane ?

Opublikowano

Po wtyczkach widać,  że grzane.

Opublikowano
  • Autor

LED jak za taką kasę (49,99 zł kpl.) świecą naprawdę fajnie ;) 

_DSC0488.JPG

Spryski mgiełkują mniej więcej tak:

https://drive.google.com/file/d/0B6RAh-KgiyrjVzE5azNDenZxZDg/view

Opublikowano

W nocy świecą jakby wsteczny był wciśnięty :) i brak błędu spalonej żarówki.

Opublikowano

Mega mocno świecą te lampki :decayed: Ale przynajmniej ładniejsza barwa :thumbup1:

Opublikowano

Które podświetlenie rejestracji zakupiłeś? Podeślesz linka z przykładową aukcją?

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, trepek napisał:

Które podświetlenie rejestracji zakupiłeś? Podeślesz linka z przykładową aukcją?

LAMPKI LED PODŚWIETLENIE AUDI A3 A4 B6 B7 A6 C6 Q7 - brałem te za 39,99 zł ;)

Ktoś je kiedys już polecał na forum, też wyszukałem je po jakimś linku... 

Edytowane przez kamil-vag

Opublikowano

Dnia 5.06.2017 o 10:15, kamil-vag napisał:

No i zrzut z VAG'a na wyjściu z parownika nareszcie zimno a nie 13 stopni :P

Także pomogła: wymiana o-ringów na przyłączach,  wymiana osuszacza, wymiana dyszy rozprężnej, sprawdzenie szczelności azotem, próżnia i nabicie czynnika. 

klim.png

Teraz mogę do Włoch jechać :P

Witam

tak z ciekawości sprawdziłem temperatury VAG'iem u siebie :P  klima napełniona 2msc temu 

20170610_162231.jpg

Edytowane przez davido

Opublikowano
  • Autor

Szykuje mi się wakacyjna trasa dość pokaźna :) Najpierw na tydzień w Rheinstetten, potem tydzień w Riccionie. 

Bez tytułu.png

Macie jakieś wskazówki na Szwajcarię, Włochy ? Na co zwrócić uwagę ? Jest coś co może zaskoczyć ? Winietkę już mam na Szwajcarię, we Włoszech bramki... 

No i druga sprawa te LEDy w nocy naprawdę dają mocno, może nie tyle co źle wygląda rejestracja czy zderzak, raczej to nikogo nie oślepia itd...  ale zostaje za autem taka biała poświata - nie wiem założyć lepiej stare na trasę ? Nie chciałbym zebrać jakiegoś głupiego mandatu za granicą za to...

Opublikowano

Kawałek jest. Ja w tamtym roku zrobilem mały wypad i wyszło prawie 6kkm :decayed: 

Jedziesz bezpośrednio do tej miesciny na tydzień czy masz zamiar gdzieś nocować po drodze w DE?  

Co do ledów nie powinno być problemu, jak coś to pakuj stare do bagaznika w razie "W" ;) 

Opublikowano
  • Autor

Jadę tam odrazu, jutro na noc ;) tam mieszka moja mama :P Kupiłem dziś dwie kamizelki odblaskowe na Włochy (wymagane) i podbiłem gaśnicę :P

Opublikowano

Szkoda bo tak bys zboczył kawałek na ingolstadt :decayed: ale za to niedaleko masz do Stuttgart'u więc można podjechać do fabryki/museum :P 

Opublikowano

Wykupywales jakieś assistanse specjalnie na tą okazję?  Jeśli tak to ile za taką przyjemność? 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Onyks napisał:

Wykupywales jakieś assistanse specjalnie na tą okazję?  Jeśli tak to ile za taką przyjemność? 

Wykupiłem w AXA - miesięczne za 156,00 PLN - Assistance w Podróży: https://www.assistancewpodrozy.pl/

Prawdę mówiąc trochę zgapiłem. Bo kupując potem winietę na PZM Travel dostałem 30% zniżki na takie assistance :/ 

5 godzin temu, Norbas napisał:

ale za to niedaleko masz do Stuttgart'u więc można podjechać do fabryki/museum :P

No tam jest muzeum Porsche i Mercedes'a ^^ 

Fura dziś przygotowana do podróży, odkurzyłem, nasmarowałem skórę Megsem, umyłem, poleciałem quick detailerem no i oczywiści wymyte szyby - mam schiza na tym punkcie - jak mam gdzieś jechać to muszą być czyściutkie. Sprawdziłem stan oleju, płynów - wszystko OK. Do Igo8 wgrane najnowsze mapy na Europę :P Jutro z rana na stacji jeszcze skontroluje ciśnienie w oponach :) Niby człowiek przygotowany, ale gdzieś tam w głowie głupie myśli są :P

No i wrzuciłem klubową wlepę ^^ Szczerze jej jakość nie powala. Wrócę z wakacji i zrobię sobie sam swoją :P Tylko taką, żeby się dało nakleić od środka na szybę...  No ale w świecie będą widzieć, że A4-klub.pl tu i uwdzie był :P

DSC_0511.JPG

Edytowane przez kamil-vag

Opublikowano

Nie wiem czym się tam stresujesz, auto porobione na tip top  więc będzie dobrze ;)  Udanych wakacji, bezawaryjności i szerokości :) 

Opublikowano

Dokładnie[emoji106],miłego wypoczynku[emoji6]

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka