Opublikowano 28 Marca 20206 l 8 minut temu, Amigo33 napisał: Oczywiście:) Sprawdź jakie masz kodowanie i zrób test (przy ścianie) zasięgu lamp. Możliwe uszkodzenie sterownika zasięgu świateł. U siebie niedawno musiałem wymienić bo dziwne rzeczy się działy(regulacja statyczna zamiast dynamicznej i czasami działający samopoziom na 1 lampie). Po wymianie wszystko działa normalnie,błędów nie było podczas wadliwej pracy sterownika. Jak padnie to światła z automatu idą w dół Edytowane 28 Marca 20206 l przez pila24
Opublikowano 28 Marca 20206 l 9 minut temu, pila24 napisał: Sprawdź jakie masz kodowanie i zrób test (przy ścianie) zasięgu lamp. Możliwe uszkodzenie sterownika zasięgu świateł. U siebie niedawno musiałem wymienić bo dziwne rzeczy się działy(regulacja statyczna zamiast dynamicznej i czasami działający samopoziom na 1 lampie). Po wymianie wszystko działa normalnie,błędów nie było podczas wadliwej pracy sterownika. Jak padnie to światła z automatu idą w dół O! Znowu coś;) Dzięki:)
Opublikowano 28 Marca 20206 l 23 minuty temu, Amigo33 napisał: Nie świecą w kosmos, tylko za nisko.....niby wszystko dziala...ale swieci za nisko.. Wiem, że świecą Ci za nisko, ale ja Ci opisałem jak je ustawić żeby świeciły wysoko...
Opublikowano 28 Marca 20206 l Godzinę temu, kamil-vag napisał: Wiem, że świecą Ci za nisko, ale ja Ci opisałem jak je ustawić żeby świeciły wysoko... Jak sterownik padł to awaryjnie schodzi na dół ze światłami i juz nie podciągniesz ich ręcznie na tyle by świeciły normalnie
Opublikowano 28 Marca 20206 l 6 godzin temu, pila24 napisał: Sprawdź jakie masz kodowanie i zrób test (przy ścianie) zasięgu lamp. Możliwe uszkodzenie sterownika zasięgu świateł. U siebie niedawno musiałem wymienić bo dziwne rzeczy się działy(regulacja statyczna zamiast dynamicznej i czasami działający samopoziom na 1 lampie). Po wymianie wszystko działa normalnie,błędów nie było podczas wadliwej pracy sterownika. Jak padnie to światła z automatu idą w dół Powiedz mi jeszcze, z łaski swojej;)...każda lampa ma swój? I gdzie ś??
Opublikowano 29 Marca 20206 l 20 godzin temu, pila24 napisał: Sprawdź jakie masz kodowanie i zrób test (przy ścianie) zasięgu lamp. Możliwe uszkodzenie sterownika zasięgu świateł. U siebie niedawno musiałem wymienić bo dziwne rzeczy się działy(regulacja statyczna zamiast dynamicznej i czasami działający samopoziom na 1 lampie). Po wymianie wszystko działa normalnie,błędów nie było podczas wadliwej pracy sterownika. Jak padnie to światła z automatu idą w dół Niestety, vcds nie łączy się z modułem, a nie nie ma nanim żadnych oznaczeń, jaki muszę kupić?....na allle jest kilka:/
Opublikowano 29 Marca 20206 l 19 minut temu, kamil-vag napisał: W b6 był tylko jeden rodzaj: Dziękuję bardzo!!:))
Opublikowano 29 Marca 20206 l Teraz, Amigo33 napisał: Dziękuję bardzo!!:)) Szukaj po numerach,od passata b5 tez się takie trafiają. Te po 2003r są nowsze (h02/sd009) i takiego szukaj. Ja kupiłem za grosze.
Opublikowano 21 Kwietnia 20206 l Takie pytanka Czy do b7 bixenon skretny pasuje p&p soczewka i odblysnik z nie skretnego? Co tam mozna wstawic ciekawego? Pasuja graty z wersji angielskiej? I kolejne pytanie: montowal ktos szkla reflektorow z aliexpress? Jakiej sa jakosci? Edytowane 21 Kwietnia 20206 l przez nadybek
Opublikowano 30 Maja 20206 l Można uaktualnić 1szy post bo zdjęcia wygasły i ciężko cokolwiek zrozumieć? Edytowane 30 Maja 20206 l przez gordo
Opublikowano 30 Sierpnia 20205 l A jest możliwość zmiany soczewki w A4 B6 lampa zwykla H7 halogen? Lampy świeca mi nierówno, jest szansa że w prawej lampie jest wypalony odbłyśnik, od razu bym wymienił soczewki i odbłyśniki w obydwu, oraz polerka kloszy. Tylko na jakie bez rezania? Edytowane 30 Sierpnia 20205 l przez Norezi
Opublikowano 31 Sierpnia 20205 l Na ori zregenerowane, tam nic bez rzeźby nie wchodzi, no chyba że jakieś mini h1 na adapterze... Najlepiej wyciągnąć soczewki, rozebrać, sprawdzić stan odbłyśników, przemyć szkła i jak odbłyśniki wypalone to wymienić na zregenerowane lub uzywki w dobrym stanie...
Opublikowano 29 Września 20205 l W dniu 12.08.2020 o 23:57, gordo napisał: Ponawiam prośbę bo aktualnie ten temat nie ma sensu. na 3 stronie kolega wrzucił foty ponownie
Opublikowano 6 Grudnia 20205 l Czy kolega @booolek ma na sprzedaż odbłyśniki/projektory a4 b8 fl ? Czy dużo roboty przy wymianie w a4 b7?
Opublikowano 6 Grudnia 20205 l 1 godzinę temu, Krisu a4 b7 napisał: Czy dużo roboty przy wymianie w a4 b7? Tyle co rozkleić lampę i kilka śrubek odkręcić. Pasuje p&p