muunv Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Siema Po dluuuugich poszukiwaniach, w koncu znalazlem moje B7. Sprowadzone z DE. Kupione 3.05.2016r z przebiegiem 202.000km. Rok - 2005 Silnik - BKN 3.0 TDI Q Lakier - LY7J(AvusSilber) Szukalem pelnego s-line, srodek i zewnatrz. Jakos znalazlem Zdjecia zaraz po zakupie na szybko (4.05.2016) Co nie co z wysposazenia : 2x S- Line Kolorowy FIS Tempomat 4x el. szyby Lusterko fotochrom Lodowka Bi-Xenon skretny Zawiecha 1BV Bose Fotele RECARO Swiatla "coming home" Servotronic Schowki pod fotelami Uchwyt na napoje w tylnym podłokietniku PLANY & MODY : -RNSE done ! -Końcówki wydechu 100mm done ! -Biale swiatla DRL (rezystory) done ! -Virus done ! -Kiera multi done ! -Emblemat "Audi" na klape tylną done ! -OEM Zmieniarka done ! -Dokładka Cupry done ! -Felgi 18" / obecnie 19" done ! -Gwint -Springi H&R -45mm done ! -Kolor na zaciski done ! -Światła USA done ! -Wycieraczka tył Q5 done ! -Pelne zakryte podszybie done ! -Ledy od Tomnika done ! -Spryski mgiełkowe done ! -Bluetooth wersja C done ! -Zaślepiony EGR done ! -Nakładki lusterek S4 done ! -Lusterka boczne fotochrom z A6 C6 done ! -Podświetlane blendy lusterek z A6 C6 done ! -Podnoszona klapa bagażnika z pilota done ! -Rezystory DRL 25W done ! -Oklejone dekory carbonem done ! -blaszki S4 na zaciskach done ! -blenda tablicy OEM S4 done ! Po glowie chodzi mi jeszcze : -Skladane lusterka -Pamiec foteli -Kamera cofania -Dodatkowy cooler Aktualny stan na ostatnich stronach! Pogoda dopisala, wiec jeszcze kilka foto z dzisiejszego sprzatania (7.05.2016) Sezon zimowy 2016/2017 : Sezon letni 2016, auto wygladalo tak : Felgi z A6 C6 18x8J ET48 nr. 4F0601025D z opona 225/40 Czas na rozpoczeciw przygody i wtajemniczenie sie w detailing Kilka aktualnych zdjec na sezon lato 2017 Wnetrze : Pakiet zima 2k17 / 2k18 Opony Nokian WR D4 205/55/16. Sezon lato 2018
Bieniu Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Siedzenia super! Szerokosci Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
muunv Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 Siedzenia super! Szerokosci Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Siedzenia sa przekozackie
shakal Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Dobra sztuka fotele no i plany dobre, choć z czasem z pewnością lista się wydłuży Bezawaryjności
muunv Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 Dobra sztuka fotele no i plany dobre, choć z czasem z pewnością lista się wydłuży Lista caly czas sie wydluza, zastanawiam sie na felga, dokladka od cupry Bezawaryjności Dzieki ! [emoji113]
instruktor83 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 jest ekstra na tym forum nie spoczniesz na laurach b7 pierwsza klasa
inhosik Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 W pierwszym poście masz błąd, napisałeś że kupiłeś w 2015r, fajna sztuka podoba mi się, ile akcyzy wyjdzie za to auto? pozmieniało się coś w tej kwestii czy nadal urząd celny rzeza kasę za dużą pojemność silnika?
marcinch001 Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 W pierwszym poście masz błąd, napisałeś że kupiłeś w 2015r, fajna sztuka podoba mi się, ile akcyzy wyjdzie za to auto? pozmieniało się coś w tej kwestii czy nadal urząd celny rzeza kasę za dużą pojemność silnika? Akcyza jest taka sama , nic się nie zmieniło w tej kwestii . Odpada tylko 500 zł - ochrona środowiska .
muunv Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) W pierwszym poście masz błąd, napisałeś że kupiłeś w 2015r, fajna sztuka podoba mi się, ile akcyzy wyjdzie za to auto? pozmieniało się coś w tej kwestii czy nadal urząd celny rzeza kasę za dużą pojemność silnika? Dzieki za uwage! Ja zapłaciłem 3.560zł za wszystkie koszta związane z rejestracją + ubezpieczenie OC Bałem się, że zapłacę o wiele, wiele więcej... Niby jest 18.6% akcyza. Z moich obliczeń za samą akcyze powinienem zapłacić kilka tyś więcej. Edytowane 10 Maja 2016 przez dakine0007
inhosik Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 eee to spoko, bardzo mało zapłaciłeś. Przebieg sprawdzałeś w aso? Brałeś z niemcowni od handlarza czy od prywatnej osoby?
muunv Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 Z DE od goscia ktory sprowadza Byl sprawdzony w ASO. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zestaw naprawczy kupiony, teraz tylko wymienic. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
inhosik Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Zamiast caatcastrolarola mogles jakiegos motula kupic. Według mnie lepszy. Jakbys kiedyś coś przy aucie chciał robić to znam dobrego mechanika z okolic garwolina. Pracuje on w serwisie audi w warszawie a w domu tez dla ludzi robi auta. Ja u niego cały czas auta naprwiam. Jak coś to na pw mogę ci wysłać kontakt Edytowane 10 Maja 2016 przez inhosik
muunv Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 Zamiast caatcastrolarola mogles jakiegos motula kupic. Według mnie lepszy. Jakbys kiedyś coś przy aucie chciał robić to znam dobrego mechanika z okolic garwolina. Pracuje on w serwisie audi w warszawie a w domu tez dla ludzi robi auta. Ja u niego cały czas auta naprwiam. Jak coś to na pw mogę ci wysłać kontakt Dzieki, ale mam dobrego mechanika Tylko on wsadza lapy do kazdego mojego auta.
bolek80 Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Kurcze taki wypas recaro s-line i kiera bez sterowania-zmień to
muunv Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 Kurcze taki wypas recaro s-line i kiera bez sterowania-zmień to Caly czas szukam kiery Jest to jeden z pierwszych najbardziej pozadanych modow
tomekhxc Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 fajne autko , ale mogleś już zalać porządną oliwe
muunv Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) fajne autko , ale mogleś już zalać porządną oliweOd zawsze zalewalem taka i jestem mega zadowolony I spelnia norme 507.00 tak jak pisal Hugo w temacie o olejach. Edytowane 10 Maja 2016 przez dakine0007
Rekomendowane odpowiedzi